Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Ke 7.9. 2016. Amanuenssit ohjaavat sivuaineopiskelijoita Hannele Kuusela-Häkkinen, F103, puh. 040-8053194 suomi ja suomalainen viittomakieli Anna-Maria.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Ke 7.9. 2016. Amanuenssit ohjaavat sivuaineopiskelijoita Hannele Kuusela-Häkkinen, F103, puh. 040-8053194 suomi ja suomalainen viittomakieli Anna-Maria."— Esityksen transkriptio:

1 Ke 7.9. 2016

2 Amanuenssit ohjaavat sivuaineopiskelijoita Hannele Kuusela-Häkkinen, F103, puh. 040-8053194 suomi ja suomalainen viittomakieli Anna-Maria Strengell, AgD325.1, puh 040- 8053241 englanti Terho Joutsen, F 102, puh. 040-8053187 romaaniset (ranska, italia, espanja) ja klassiset kielet (latina, antiikin kulttuuri) sekä venäjän kieli Tiina Suominen, AgD325.2, puh. 040-8053227 ruotsi ja saksa Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@jyu.fi (ilman ääkkösiä)etunimi.sukunimi@jyu.fi

3 Kielten laitoksessa voi opiskella sivuaineena antiikin kulttuuri (P) antiikin kulttuuri Deutsche Kulturstudien (P, kielikeskus) Deutsche Kulturstudien espanjan kieli (P, A) espanjan kieli Études françaises (P, kielikeskus) Études françaises italian kieli: (P, A), Italian kieli ja kulttuuri (P) italian kieli kuurojen yhteisö, kulttuuri ja viittomakielisyys (P) kuurojen yhteisö, kulttuuri ja viittomakielisyys slovakin kieli ja kulttuuri (P, A) slovakin kieli ja kulttuuri japanin perusopintokokonaisuus (kielikeskus) japanin perusopintokokonaisuus suomi toisena ja vieraana kielenä (avoin yliopisto) suomi toisena ja vieraana kielenä englannin kieli latinan kieli romaaninen filologia (ranska) romaaninen filologia ruotsin kieli saksan kieli ja kulttuuri suomalainen viittomakieli suomen kieli venäjän kieli ja kulttuuri

4 Kielten laitos: Sivuaineopintojen rytmittäminen Opinto-oikeuden saatuasi voit aloittaa opinnot sinulle sopivana ajankohtana ja suorittaa niitä itsellesi sopivassa rytmissä pääaineopintojen lomassa. Sivuaineoikeus on voimassa yhtä kauan kuin tutkinnonsuoritusoikeuskin. Sivuaineopinto-oikeus myönnetään syventäviin opintoihin asti ruotsissa, saksassa, ranskassa ja venäjässä. Aineopintoihin asti muissa (englanti, suomi, espanja ja italia) Suomalaisessa viittomakielessä vain perusopintoihin (eli taso kerrallaan).

5 Yliopiston sivuaineportaali www.jyu.fi/sivuaineet  Vapaat  Haettavat (koe tai hakemus perusteluineen) hakuajat pääsääntöisesti 30.4. ja 30.10. (harvinaisempi) kielissä kokeet, joihin ilmoittaudutaan Korpissa viikkoa ennen koetta (koodit ekisivu, ruosivu jne.)

6 Ruotsin kieli sivuaineena Kun olet saanut ruotsin opinto-oikeuden, muista liittyä oppiaineen spostilistalle lähettämällä viesti osoitteeseen klubben-join@lists.jyu.fi Näin saat tärkeät tiedotteet spostiisi ja pysyt ajan tasalla.

7 Sopivia ruotsin aloituskursseja RUOP203 (sl) ja RUOP204 (kl) Språkets struktur och funktion IA 4 op ja IB 4 op(= Kielioppikurssi) kestää koko lukuvuoden hyvä kielioppiosaaminen auttaa muilla kursseilla RUOP201 Uttal och samtal 4 op kivaksi ja helpoksi koottu suullinen kurssi

8 Saksan kieli ja kulttuuri sivuaineena Liity listalle germanistit: germanistit-join@lists.jyu.fi Sopivia aloituskursseja ovat SAXP014 Kielitaito I (sl) SAXP016 Fonetiikan perusteet (sl) SAXP017 Kielioppi I (sl)

9 Deutsche Kulturstudien kaikille opiskelijoille tarkoitettu vapaa opintokokonaisuus (sivuaine), joka palvelee eri koulutusalojen kielitaitotarpeita ja antaa tietoa saksankielisten maiden yhteiskunnasta, historiasta, kulttuurista ja politiikasta. Vaatii pohjatiedoiksi lukion lyhyen oppimäärän. Opintokokonaisuuden järjestää Kielikeskus https://kielikeskus.jyu.fi/opetus/saksa/deutsche-kulturstudien- saksankielisten-maiden-opintokokonaisuus Kokonaisuuden tai osia siitä suoritettuaan opiskelija voi hakea saksan sivuaineoikeutta https://www.jyu.fi/hum/laitokset/kielet/oppiaineet_kls/dks/ohjeita

10 Japanin kielen ja kulttuurin perusopinnot https://kielikeskus.jyu.fi/opetus/japani

11 Kielikeskuksen tarjoamat opinnot yleisesti Pakolliset viestintä- ja kieliopinnot https://kielikeskus.jyu.fi/ohjeita- neuvoja/humanistisen-tiedekunnan- tutkintovaatimukset Vapaavalintaiset opinnot https://kielikeskus.jyu.fi/opetus Alkeiskurssien kautta voi saavuttaa lukion oppimäärän ja hakea sivuaineoikeutta kielten laitokselta (esim. ranska, venäjä, espanja, saksa).


Lataa ppt "Ke 7.9. 2016. Amanuenssit ohjaavat sivuaineopiskelijoita Hannele Kuusela-Häkkinen, F103, puh. 040-8053194 suomi ja suomalainen viittomakieli Anna-Maria."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google