HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Omalla ajalla tehtäviä harjoituksia
Advertisements

VJS VALMENNUSLINJA – Kohti omaa huippua. ©2012 VJS.
Tuohitähti.
B – TYTÖT Miesvartiointi
Coerver harjoitus 1: Pallonhallinta
Toiminta avustavana erotuomarina Toiminta avustavana erotuomarina •Ongelmakohtia: –Perustekniikassa ongelmia (näyttöjä ei osata.
Huopatilkku paininjalan alle Neula ja paininjalka alas
PELIN KEHITTÄMINEN (JA OPETTAMINEN)
Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
Ottelutapahtuma- tutoroinnin -nostot 2011 Marko Viitanen.
Liike ja valppaus p p Ilman palloa, käännöksissä katse parissa
FC Jazz D12 Harjoitussuunnitelma Jakso 4
NiceFutis E10 kausi PELITAPA 6VS / Liikkuminen kentällä (oma pelipaikka) Tilanteiden tunnistaminen Syöttöpeli Pelinopeus PELITAITO.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
Pelikirja D-tytöt YlöR JOUKKUE Joukkueessa on kenttäpelaajia ja vaihtopelaajia Kaikki pelaajat ovat kavereita Auta kaveria  1. ja 2. kosketus.
FC WILD VALMENNUSLINJA versio 2011/ Harjoitukset Taito, taito ja taito  Nopeudesta ei hyötyä jos ei taitoa, harjoitukset pallollisia Liikkuva.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
SAPA ry Pelaajakoulutuslinja osa 4
T99 Salamatytöt Kausi Kyselyn tuloksia Todella vähän palautettuja, 16kpl 30:stä Tulokset tukevat tämän hetkistä suuntaa.
KoiPS Maalivahtivalmennuslinjaus.  Maalivahtiharjoittelu aloitetaan Koivukylän Palloseurassa säännöllisesti F9 ikäluokan joukkueille.  F9 pojissa ja.
Munkkiniemen Kisapojat - Faktat -
HJK:n Harjoitepankki ja pelikirja
JäPS PELIFILOSOFIA 5v5 Puolustuspeli: Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 7v7 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
JäPS PELIFILOSOFIA 9v9 Puolustuspeli: 2 – Hyökkäyspeli:
Välineenhallinta Ydinkohdat: Katse ylös ”pelissä” Ranteiden kääntö Kädet irti vartalosta Alakäden liike Liikelaajuus Painonsiirrot.
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Harjoituksia Jäähalliin
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
Oppimistavoitteet F6-F7 -ikäluokissa
Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
Alkuverryttely – Makke 5 min Matti & Tom tekevät seur harjoituksen kentät valmiiksi.
NJS PELIKIRJA 9v NJS (Mikko Manninen)
NJS PELIKIRJA 7v NJS Pelikirja Mikä on pelikirja? Miksi joukkueilla on pelikirja? Minkälaisia pelikirjoja joukkueilla on? NJS
Harjoitellaan 6 viikon jaksoissa. Jaksojen välissä voi miettiä siirtymistä seuraavaan asiaan tai kerrata vanhaa. 1. Jakso Viikot marras-joulukuu.
U15 Alueleiriharjoitteita. Pallonhallinta Max 3 kosketusta > 5 syöttöä aikaa murtautua maalintekoon porttien läpi Tilanteenvaihto Laitaan ohjaaminen /
PELIROHKEUDEN KEHITTÄMINEN- KOULUTUSPÄIVÄT Suomen Urheiluopisto, Vierumäki JÄÄKIEKKOVALMENTAJAKERHO.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
VIIRINAUHA tutorial. 1)Valitse kankaat Tee viirinauhaasi ainakin viisi kolmiota. Enemmänkin voit tehdä jos haluat. Mitä enemmän kolmioita sen pidempi.
Suunnistuksen kuivaharjoitus Aapo Leskinen/Sporzz.
Pelitavan pääpiirteet 8v8
PHSB PELIKIRJA PELITAPA  AKTIIVINEN  PYRITÄÄN VOITTAMAAN 1-1 TILANTEET  KOKO KENTÄLLÄ PALLONRIISTOIHIN PYRKIVÄ JA PELIÄ NOPEASTI KÄÄNTÄVÄ TAPA.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
Suomikiekko 2017.
Jalkapallo Aapo Manni.
HIFK KKI35/40 Pelikirja 2017/Taktik 2017
Uefa B Lopputyö Jussi Riikonen Teema Hyökkäys Pelinavaaminen
MPS Havainnointi Pelaajan tulee havainnoida:
PELIN IDEA.
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
HYÖKKÄYKSEN NUMEROINTI
P05 ja P06 toimintasuunnitelma
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
FJK -06 PELIMUOTO 8 VS 8 PELITAPA 3 – 1 – 3 / Tasapaino koko kentällä
U15 Alueleiriharjoittelu
Tikkurilan Palloseura valmennusohjeistus ja pelitapa 5v5, 8v8, 11v11
Huuhkaja- ja Helmaripäivien pääteemat
PELIN OHJAAMINEN F-JUNIOREISSA
Pelaajaprofiili Pelaajan arvio Taito 1-10 Pelaajatiedot
STARTTIKOULUTUS MAALIVAHTIPELISTÄ
Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Pelaaja profiilit ja ohjeita pelipaikoille
Pelipaikat numeroina 3 m viiva
Pylly ylös -haaste: Pidetään luentotauko!
Coerver harjoitus 1: Pallonhallinta
Esityksen transkriptio:

HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS Älä säästele! Vastustajaan kiinni! (Höntsät HauPa-hallilla) Tiukasti/kovaa -älä silti kuumene itse Pelaa aina vihellykseen asti NÖYRYYS JA SITKEYS Omalla ei saa antaa tilaa/aikaa Seuraa pystyjuoksut loppuun asti Ajattele peliä puolustamisen kautta ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS Pelataan omaa hyvää peliä Ei alistumista, ei periksi antamista Ei ylimielisyyttä Edustusjoukkue

Puolustaminen-prässi Lähtötilanne -ei anneta avata heidän oikealle pakille ->avaa vasemmalle pakille Prässi -> Laita ajaa kiinni (ei voi pelata pystyyn) -> Hyökkääjä ottaa topparin/mv.palautuksen -> KK tukee prässäävää laitaa (2v1) -> Pakki ottaa KK:n miehen, alhaalla 1v1 ->Toinen laita ottaa topparin kiinni -> Keskusta tiukasti, ei tilaa pelata tai syöttää -> Vastustaja joutuu avaamaan pitkillä Voitetaan ykkoset omille (mv/pakki) Varmistus Kakkospallot tärkeitä (keskialue) Edustusjoukkue

Puolustaminen-vetäytyminen Prässi ei ehdi/toimi -> Vetäydy alle puoleen kenttään -> Linja n 20-25m maalista -> Syöttövälit kiinni -> KK vartio miehet (paine!), ettei pääse syöttämään läheltä väleihin -> Laita pelaa pakkia vastaan loppuun saakka -> Hyökkääjä ottaa topparin nousun pois -> Selkeät katkot (purut KKK) -> Estä pystysyötöt alueelle/ tuntumaan, varsinkin keskustasta läheltä maaliamme -> Riiston jälkeen LIIKE (Hyökkääjä+Laita+ KK) Edustusjoukkue

Rakentelu ja avaaminen Avataan topparille tai alas laskeutuneelle keskikentälle 4 v 2 , mv aktiivisesti mukana Tavoite päästä syöttämään eteenpäin puolen kentän tuntumasta kärkeen Ylhäällä liike poikittain, selustaan ja vastaan Jos vastustaja ehtii vetäytyä, kierrätä maltilla Tarjoa aina helpon syötön mahdollisuus - palauta ja tee sama uudestaan Hitaissa rakenteluissa pakki nostaa ylös reunaan ja laita tukee keskustan puolella Pystyjuokus tuo tilaa keskialueelle Riiston jälkeen: laita heti leveyteen ja pelattavaksi sekä hyökkääjä poikittain pelattavaksi tai selustaan juoksu 4 vs 2 Edustusjoukkue

Kulmat Liike antaa mahdollisuuden maalintekoon! Halu tehdä! Keskitys huolella! Nopean mahdollisuus vs rauhassa tehty hyvä tilanne? Oman pään kulma: Veskari määrää tolpille 0-2 1 pelaaja ylhäältä 5 m alue - 2 pelaajaa, muut miehet Pallo pois aluuelta ja hallitusti linja ylös Muuri: kk-kk-laita-h-laita Edustusjoukkue

Vaparit Läheltä: Kauempaa: Suora matala Siirrosta matala Pallo saatava maalia kohti! Kauempaa: Pakki/toppari Takatolppaa tai vitosen takakulmaa kohti Riittävän nopea/matala pallo, jotta mv ei pääse palloon Tai laita tyhjäksi->seinä laitaan ja keskitys Ei saa jäädä ensimmäiseen mieheen. Muista tasapaino ja varmistus Edustusjoukkue