Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku"— Esityksen transkriptio:

1 Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku
Mik-Mak Cup Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku Infopaketti

2 Turnauksessa noudatettavat säännöt
Turnauksessa on voimassa Palloliiton Kaikki Pelaa Säännöt Pelin kannalla oleelliset kohdat alla: Pelaajien lukumäärä 4 + maalivahti Ei paitsioita Vaihdot ovat edestakaiset ja lentävät. Maalivahti voi avata pelin mistä tahansa osasta rangaistusaluetta. Vastustajien on oltava aloituspotkuissa, vapaapotkuissa, kulmapotkuissa ja rangaistuspotkussa vähintään 5,5 metrin etäisyydellä pallosta. Hyökkäävän joukkueen pelaajat peruuttavat aina puoleen kenttään, kun on maalipotku/-heitto tai kun maalivahdilla on pallo käsissään torjunnan jälkeen Ei vapaapotkua maalivahdille palautuksesta Rajaheiton tilalla on rajasyöttö tai kuljetus peliin. Rajasyötöstä ei voi tehdä suoraan maalia. Vastustajajoukkueen on oltava vähintään 5 metrin etäisyydellä suorituspaikasta. Pelaaja voi syötön sijaan myös lähteä itse kuljettamaan. Joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, kun vastustaja johtaa vähintään viidellä (5) maalilla. Etu menetetään eron vähentyessä kahteen (2) maaliin.

3 Turnausalue 3 kenttää, 2 tekonurmella ja 1 hiekalla Buffetalue jossa:
Arpajaiset Ensiapupiste Vesipiste Otteluohjelma ja Tulostaulu Huoltorakennus jossa WC ja pukukoppia Pallotutkakisa vapaalla hiekkakenttäalueella Parkkeeraus viereisen koulun pihalla. Rauhoitetaan kentän vierus järjestäjille.

4

5 Muutama käytännön asia
Pelit 1x25 minuuttia Pelien välissä 5 minuutin vaihtoaika. Ollaan valmiina kun tullaan peliin ja poistutaan ripeästi ottelun loputtua. Pelien jälkeen nopeat kättelyt ja huudot sekä vihreiden korttien jako. Peleissä valmentaja kertoo tuomarille vihreän kortin pelaajan. Viimeisen pelin jälkeen joukkue saapuu Buffet alueelle palkittavaksi. Joukkueen turnauksen Tsemppari palkitaan Tsempparipatsaalla. Valmentaja kertoo pelaajan nimen sekä palkitsemisen perusteen, järjestäjä luovuttaa palkinnon pelaajalle. Alueella on potkukisa pallotutkalla. Turnauksen 3 kovinta potkijaa palkitaan pokaalein. Nämä palkinnot jaetaan joukkueen palkitsemisen yhteydessä. Monipuolisesta buffetista löytyy juotavaa sekä makeaa ja suolaista naposteltavaa, nälän hillitsemiseksi tarjoamme kuumia Hot-Dogeja.

6 Otteluohjelma

7 TERVETULOA!


Lataa ppt "Hannunniitun kenttä, Virmuntie 1, Turku"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google