Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015"— Esityksen transkriptio:

1 Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015
Murtautuminen/maalinteko 1vs1 pelaaminen 2vs1 pelaaminen

2 2vs1+1 Puolustaja syöttää jommallekummalle hyökkääjistä ja tämän jälkeen 2vs1 murtautuminen tötsien välistä. Syöttänyt puolustaja lähtee syötön jälkeen toiseksi puolustajaksi ja yrittää ehtiä toiseksi puolustajaksi. Avainasiat: Syöttö yläjalalle Nopea 2vs1 tilanteen ratkaiseminen Rohkeus ohittaa!

3 1vs1+tilanteenvaihto Puolustaja syöttää hyökkääjälle ja lähtee välittömästi prässäämään. Hyökkääjä yrittää päästä porttien läpi kuljettamalla. (laidasta 1 piste ja keskeltä sinisten välistä 2 pistettä) Mikäli puolustaja riistää, niin hän yrittää päästä välittömästi vastustajan porttien läpi kuljettamalla. Avainasiat: Suoraviivaisuus, rytmivaihto ja rohkeus! Kannusta pelaajaa rohkeasti haastamaan. Voidaan pelata kisana esim. 10 pisteeseen. Maalin tehnyt joukkue saa jatkaa hyökkäämistä.

4 Laukaisuharjoitus kahteen maaliin.
Oman kuljetuksen jälkeen suunnanmuutos portin läpi ja laukaus valmentajan määräämään kulmaan. (tötsän ja tolpan väliin) Voidaan ottaa maalivahdit mukaan ja hyväksytään vain kulmaan menneet maalit. Avainasiat: Katso missä on tyhjä tila ennen laukausta. Hyvä osuma palloon.

5 Pujottelu-syöttö-maalinteko
Pujottelun jälkeen katse ylös ja syöttö takaviistoon, josta hyökkääjä viimeistelee 1-kosketuksella. Jonot kiertää myötäpäivään. Avainasiat: Syöttäjällä katsekontakti ennen syöttöä hyökkääjään. Hyökkääjä etsii tyhjän kulman ja laukaiseen sinne.

6 Murtautumispeli Pyritään pääsemään maalialueelle joko kuljettamalla tai syöttämällä. Maalialueelle ei saa mennä valmiiksi odottamaan. Puolustava joukkue ei saa mennä maalialueelle ollenkaan. Avainasiat: Uskalla haastaa Pallottomien pelaajien liike


Lataa ppt "Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google