Elisa Pyykkönen, Samu Seppälä ja Virva Luokkanen

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
 Valtaosa tutkimuksista viittaa siihen, että kahvilla on enemmän hyviä kuin huonoja terveysvaikutuksia  Tutkimusten perusteella kahvi muun muassa vähentää.
Advertisements

Torinon nähtävyyksiä Torinossa on paljon erilaisia museoita. Parhaiten niihin pääsee tutustumaan ostamalla erityisen ”museo-kortin”. Kuvassa Biblioteca.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Opettele liikennesäännöt
Nopeudesta ja kiihtyvyydestä
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
AKTIIVISEMPI ARKI Työpohjat oman arjen tarkasteluun.
Lankapuhelin Santeri Lehtonen, Vesa Mäki, Arto Ranta.
Pyöräilevän lähiöäidin arkea:
”Sähköposti Mikolle”, s. 43 Minkämaalainen Mikko on. Missä Mikko asuu
Kotoa lähteminen Opiskelija on lähdössä kotoaan klo Pihalla hän huomaa huonon sään. © Copyright andy dolman and licensed for reuse under this Creative.
VoIP-Puhelin • Voice over IP • Tutkittiin jo 1970-luvun lopulla • Ongelmana liian heikko suorituskyky • Innostus heräsi uudelleen luvulla, jolloin.
Leena Kulmala 2005 Lammas liikenteessä Aloita klikkaamalla tästä.
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
ZEF-kysely yrityksille Maankäyttö, Asuminen, Liikenne
GHANA…VALTIO AFRIKAN LÄNSIPUOLELLA
Joulututkimus Tutkimuksessa selvitettiin suomalaisten jouluun liittämiä ajatuksia Stressiä aiheuttavat tekijät Lahja toiveet ja ajatellut joululahjat.
Pelisääntökysely Kisa-Eagles kausi /2//13.
Mikroblogit , & Soile Hietanen, Niklas Halttunen, Kauri Koponen, Eeva Jääskeläinen, Matti Karvinen, Susanna Kiljunen, Hanna Kankaanpää,
Älypuhelimet Jaska, Juuso ja Roope. 3. Älypuhelimien määritelmä Älypuhelimien määritelmä Älypuhelimien määritelmä 4. Samsung Galaxy Xcover S5690 Samsung.
Helsingin uudet tyyppipiirustukset 2014
Simpukat, kotilot ja mustekalat
Tules - Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
Teknisiä ongelmia yliopistossa…. Kohtaus 1: luennoitsija saapuu Roolihenkilöt: Luennoitsija ja opiskelijat Kuvakoko: Yleiskuva Kohtauksen kesto: 30s Kuvan.
Perustulo Mitä se maksaa?. Esitettyjä väitteitä Perustulo kaksinkertaistaa valtion menot Perustulo vie rahat hyvinvointipalveluista Perustulo pakottaa.
Turvallinen internetin käyttö
V V V V V V V V V V V V Kuuden suurimman kaupungin lasten päivähoidon palvelujen ja kustannusten vertailu 2009 Kuuden suurimman kaupungin lasten päivähoidon.
Lasten suusta.
Clojure – this one goes to eleven!. Antti Virtanen Software Architect // Clojure oikeassa projektissa.
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen Flickr-kuvahaku.
Toteutus: Lähikuva äidistä, joka vilkuttaa Emmalle ja lähtee takaisin sisälle. Näytetään tekstiruutua repliikeistä. Kuva siirtyy Emmaan, joka sitoo kypärän.
Näyttely ja Kansio Pirjo Moilanen.
MITEN MÄÄRITTELEMME VAMMAISUUTTA?
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
JALAN JA PYÖRÄLLÄ Opettele liikennesäännöt. Varmista aina oman turvallisuutesi vuoksi myös se, että muut tienkäyttäjät ovat huomanneet sinut.
Ympäristösi parhaat tekijät Utajärven liikkumiskyselyn tuloksia Asukastyöpaja
BePolite -polkupyörävalot Pois pyöräilijän turha punainen valo.
LIIKUNTAKASVATUKSEN PERIAATTEET 1. Lapsilähtöisyys 2. Avoimuus 3. Vapaaehtoisuus 4. Elämyksellisyys 5. Päätäntämahdollisuus 6. Omatoimisuus.
KSP10 Vaatetuksen kaavoitus- ja valmistus- prosessit 4op = 12 L + 40 R + 56 OT Päivi Aalto Kevät 2009 TOKL
Mitä kitka on?. Mitä kitka on? Kitka: Kitka vastustaa liikettä. Miksei tämä toimi?
LOIMAAN ASUKASMARKKINOINTI
Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Elän, osallistun ja päätän asioistani Salo Pirkko Karjalainen.
Blogit Oppimistehtävä Jorma Ronkainen IT-laitos2.
 YouTube  MySpace  Vimeo  Reddit  Picasa  Photobucket  Mikseri.
K UVAKÄSIKIRJOITUS Kerhomatka. PYÖRÄMATKA KOHTI KERHOA ALKAA.
Dublin Irlanti Julia Soudunsaari 2B.
Antti Kurkinen1 Langattomat verkot Antti Kurkinen2 Eri tekniikoita langattomiin verkkoihin Wimax-verkko 3G-verkko.
Heuristinen arviointi Käyttöliittymäseminaari Jere Salonen.
Koulupolku-ryhmä Minna Marttinen Heli Pakarinen Eija Zweygberg
Paavin valta keskiajalla
 Liikenne on A) henkilöiden B) tavaroiden C) energian D) tiedon kuljettamista.  280&bih=896&gbv=2&tbm=isch&tbnid=OS0Z0UmBWs.
Kolarit On vaikea pysähtyä hirvin eteen jo 80Km/h vauhdissa. Reaktio aika on yleensä sekunnin ja siinä ajassa auto on jo ehtinyt kolaroitua hirveen.
Ostomotiivit.
2/2009 Kiina. 2/2009 Kiina ja CIMOn yhteistyökumppani: Mitä ulkomaalaisen harjoittelijan tulisi ottaa huomioon? ”Kunnioita kiinalaista kulttuuria, kunnioita.
Miten pitäisi elää?.  Keskittyy kysymykseen ’’miten pitäisi elää?’’  Tarkoituksena on löytää pohtimalla elämälle merkitys  Painottaa tekemistä ja henkistä.
Liikenneopetusvideon kuvakäsikirjoitus. On kaunis kevätpäivä. Lapsi lähtee retkelle.
Suomi 1B – Y347 Mon and Wed – Exam
Liityntäpysäköintitutkimuksen 2014 tuloksia
©TNS 2013 Finder Sivustolla kävijöiden profiilikuvaus Elokuu 2013.
Tvt-terveisiä Syksy 2015 alkuun. Mikä ihmeen tvt? Tvt (tieto- ja viestintätekniikka) ei ole pelkkää tietokoneiden ylläpitoa vaan kysymys on laajemmasta.
Matka-ajat ja etäisyydet saavutettavuuden mittareina - Poimintoja väitöskirjastani Maria Salonen Geotieteiden ja maantieteen laitos, HY
Liikennekasvatuksen vuosikello Honganpalon koulu Raahe 2016.
Suomi 2A Keskiviikko 10. helmikuuta Ystävänpäivä 14. helmikuuta.
Oma polkuni työelämään
Maanantai 21. maaliskuuta 2016
Renkaiden Vaihto.
aikasanat sitten ago kuluttua / päästä after mennessä by
Minä kuljettajana Niiles Nissilä
Esityksen transkriptio:

Elisa Pyykkönen, Samu Seppälä ja Virva Luokkanen Arkipyöräilijät Elisa Pyykkönen, Samu Seppälä ja Virva Luokkanen

Arkipyöräilijät Motiivit Hinta Helppous/vaivattomuus Nopeus Halpa liikkumismuoto Varusteiden tarjonta hintahaarukallisesti suurta Ylläpito ja korjaus suhteellisen helppoa ja halpaa Helppous/vaivattomuus Liikenneratkaisut pyöräilijälle suotuisat Ovelta ovelle Liikkeellelähtö ei vaadi valmisteluja Vähäinen tilantarve Nopeus Ei aikataulurajoituksia, liikkeelle voi lähteä kun itseä huvittaa Joskus nopeampaa kuin julkinen liikenne Liikunnallinen hyöty Terveysvaikutukset Ympäristöystävällisyys Slow life Arkipyöräilijät

Arkipyöräilijöitä työtön teini naapurin setä sunnuntaipyöräilijä täti hyvän sään polkija naapurin setä Jakiksen mutsi opiskelija teini töissä kävijä Arkipyöräilijöitä

Arkipyöräilijöitä emo aamupyöräilijä vyölaukku-Raimo mummo tuulipuku-Riitta ikäloppu vyölaukku-Raimo terassipyöräilijä ipana emo mummo Arkipyöräilijöitä

Arkipyöräilijöitä hulttio kaahari pelle huru-ukko kylähullu (trike) nalle (namusetä) kylähullu (trike)

Jakiksen mutsi Ikä 18-35 vuotta Pyöräilee kauppaan Saattaa käydä huonopalkkaisessa työssä, tai on kotiäiti, pyöräilee mahdollisesti myös töihin (tai hyödyntää HSL:n palveluja) Heittää lapset pyörällä päiväkotiin, kuopus kyydissä lastenistuimessa ja esikoinen matkaa omalla 13” bmx:llään. Kotona askareiden lomassa aina voice tai mtv päällä, josta hän kuulee mielimusiikkiaan Katsoo BB:tä ja äänestää Idols-suosikkiaan Jakiksen mutsi

Pyörässä 3-7 vaihdetta, ostettu uutena marketista tai edullisesta pyöräkaupasta muutama vuosi sitten Lisävarusteista ruksattu lastenistuin ja kori Ei käytä kypärää, mutta pakottaa lapset käyttämään Ajaa kesät ja talvet aina sään salliessa (huonolla säällä turvautuu busseihin) Avopuoliso tekee pakolliset huollot pyörälle, mutta ei todellakaan vaihda siihen ”muijan romuun” mitään talvirenkaita Jakiksen mutsi

Yksin ajaessa ajaa reilusti suojateitä, mutta lasten ollessa mukana taluttaa sääntöjen mukaisesti. Pyöräilyn motiiveina toimivat kulkuneuvon käyttämisen helppous ja liikkeellelähdön vaivattomuus ja nopeus oman auton puuttuessa. Käyttää pyöräteitä mahdollisuuksien mukaan Jakiksen mutsi

Jakiksen mutsin ongelmat Pyörää pahoinpidellään tai yritetään varastaa pyöräkellarista. Nistit polttavat päihdyttävät muoviosat Sorapintaiset pyörätiet ärsyttävät ja varsinkin koirien ulosteet, joita jostain syystä siunaantuu sorapinnalle asfalttia useammin Jakiksen mutsin ongelmat

Jakiksen mutsin ongelmat Pyöräteiden talvikunnossapito (sen puute) saattaa harmittaa Pentujen ja juoppojen rikkomat juomapullot rikkovat renkaita Jakiksen mutsi ajaa jalkakäytävällä ja pyöräteiden puutteet eivät silloin häntä haittaa Autoillaan kaahaavat narkit saavat mielen valppaaksi Jakiksen mutsin ongelmat

Kiitos

http://us.123rf.com/400wm/400/400/jackrust/jackrust1102/jackrust110200185/8883103-bicycle-vector.jpg http://img214.imageshack.us/img214/4980/k81ta.jpg http://www.sci.fi/~olvari/jeje/wood.jpg http://i43.photobucket.com/albums/e365/hoosee/louhela04.jpg http://static.panoramio.com/photos/original/2253913.jpg http://img528.imageshack.us/img528/5179/k26un.jpg http://www.elisanet.fi/veli.mattila/HPIM1395.jpg http://4.bp.blogspot.com/-DDWDiBnPwV0/TX-YBnacfaI/AAAAAAAAAEY/2oE3zXgFdOU/s748/IMG_6200.JPG http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/1/19/Little_boy_without_training_wheels_with_helmet_and_sandals.jpg/300px-Little_boy_without_training_wheels_with_helmet_and_sandals.jpg http://1.bp.blogspot.com/-u7C8JASorVA/TbCRUgdq22I/AAAAAAAAFiA/XVoC0pTxtVU/s1600/Kuva+030.JPG http://thxforthe.info/blog/wp-content/uploads/2007/11/emofag.jpg http://kuvat2.huuto.net/6/4a/715ba985137c557788579e357e87e-orig.jpg http://randomgif.com/gif/Orson%20clapping.gif Lähteet