Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Torinon nähtävyyksiä Torinossa on paljon erilaisia museoita. Parhaiten niihin pääsee tutustumaan ostamalla erityisen ”museo-kortin”. Kuvassa Biblioteca.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Torinon nähtävyyksiä Torinossa on paljon erilaisia museoita. Parhaiten niihin pääsee tutustumaan ostamalla erityisen ”museo-kortin”. Kuvassa Biblioteca."— Esityksen transkriptio:

1 Torinon nähtävyyksiä Torinossa on paljon erilaisia museoita. Parhaiten niihin pääsee tutustumaan ostamalla erityisen ”museo-kortin”. Kuvassa Biblioteca Reale, josta löytyy mm. Leonardo Da Vincin omakuva. Supergan Basilika sijaitsee Po-joen itäpuolisilla kukkuloilla (669 metriä merenpinnasta) ja on Torinon tärkeä symboli.

2 Ylhäällä Torinon suurin teatteri, Teatro Stabile (perustettu 1955)
Torinon historiallisten rakennusten tutkiminen kannattaisi aloittaa piazza Castellosta, mistä löytyvät mm. Palazzo Reale (oik.) ja Palazzo Madama (ylh.). Ylhäällä Torinon suurin teatteri, Teatro Stabile (perustettu 1955) Lähteet:

3 Mole Antonelliana –torni on yksi Torinon symboleista
Mole Antonelliana –torni on yksi Torinon symboleista. Näköalatasanteelta voi katsella kaupunkia, ja tornissa toimii myös kansallinen elokuvamuseo. Lähteet: Valentino-puistossa sijaitsee kasvitieteellinen puutarha. Sieltä löytyvät myös keskiaikaisen kylän ja linnan jäljitelmät, jotka rakennettiin vuonna 1884 pidettyyn näyttelyyn.

4 Suomen ja Italian välinen kauppa
vuonna 2004 Suomen viennin arvo Italiaan oli n. 1,5 miljardia euroa kauppa on perinteisesti ollut Suomelle ylijäämäistä, mutta vuonna 2004 kauppatase laski ja vienti ja tuonti ovat lähes tasoissa Suomen tärkeimmät tuontituotteet Italiasta ovat autot, teollisuuskoneet, rauta, teräs ja tekstiiliteollisuuden tuotteet Suomesta viedään Italiaan mm. paperia, pahvia ja matkapuhelimia, myös tietoliikennevälineitä ja Internet.sovelluksia ostetaan runsaasti


Lataa ppt "Torinon nähtävyyksiä Torinossa on paljon erilaisia museoita. Parhaiten niihin pääsee tutustumaan ostamalla erityisen ”museo-kortin”. Kuvassa Biblioteca."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google