Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Toteutus: Lähikuva äidistä, joka vilkuttaa Emmalle ja lähtee takaisin sisälle. Näytetään tekstiruutua repliikeistä. Kuva siirtyy Emmaan, joka sitoo kypärän.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Toteutus: Lähikuva äidistä, joka vilkuttaa Emmalle ja lähtee takaisin sisälle. Näytetään tekstiruutua repliikeistä. Kuva siirtyy Emmaan, joka sitoo kypärän."— Esityksen transkriptio:

1 Toteutus: Lähikuva äidistä, joka vilkuttaa Emmalle ja lähtee takaisin sisälle. Näytetään tekstiruutua repliikeistä. Kuva siirtyy Emmaan, joka sitoo kypärän reppuunsa ja lähtee ajamaan kohti koulua. Kohtaus jatkuu niin pitkään kuin toimintaa riittää. Kohtauksen sisältö: Äiti toivottaa Emmalle hyvää koulupäivää. Emma lähtee pyöräilemään koulua kohti. KUVAKÄSIKIRJOITUS

2 Kohtauksen sisältö: Emma pyöräilee. Toteutus: Kuvataan kokokuvana Emmaa, joka pyöräilee lujaa ja hurjastellen. Emma ajaa jalkakäytävällä, jossa ei saa pyöräillä. Emma meinaa törmätä jalankulkijaan. Hän ei näytä suuntamerkkejä kääntyessään. Kohtaus kestää niin kauan kuin toimintaa riittää.

3 Kohtauksen sisältö: Emma ylittää suojatien huolimattomasti. Auto on ajaa hänen päälleen, ja Emma kaatuu. Toteutus: Kuvataan kokokuvana Emmaa, joka ajaa suojatielle katsomatta sivuilleen. Siirrytään lähikuvaamaan autoa, jonka kuski näyttää kauhistuneelta ja tööttää. Siirrytään lähikuvaamaan Emmaa joka säikähtää. Ruutuun tulee ”välähdys”, jonka aikana kuuluu auton jarrutusäänet. Kuva siirtyy takaisin Emmaan. Kaatunutta Emmaa kuvataan aluksi lähikuvana joka loittonee kokokuvaksi. Emma näyttää surulliselta ja kuvaan tulee ajatuskupla. Emma toivoo osaavansa ajaa paremmin. Kohtaus kestää niin kauan kuin toimintaa riittää.

4 Kohtauksen sisältö: Pyöräilyopetusvideo. Toteutus: Kohtauksessa on hiljainen taustamusiikki. Kertoja selostaa tapahtumia. Kohtaus kuvataan pääasiassa kokokuvana, mukana on myös erikoislähikuvia yksittäisistä tilanteista. Essi Esimerkillinen pyöräilijä kävelee pyöränsä luo, ja tarkistaa pyörän. Hän laittaa kypärän päähänsä. Essi tarkistaa että tiellä saa ajaa pyörällä, ja lähtee matkaan. Hän ajaa rauhallisesti ja huomio kävelijät. Hän kääntyy näyttäen suuntamerkkiä, taluttaa pyörän suojatien yli katsottuaan molempiin suuntiin. Kun Essi pääsee perille määränpäähänsä, hän jarruttaa rauhallisesti ja nousee pyörän kyydistä. Hän laittaa pyörän pyörätelineeseen ja lukitsee sen huolellisesti. Kohtaus kestää niin kauan kuin toimintaa riittää.

5 Kohtauksen sisältö: Loppukohtaus. Toteutus: Kuvataan Emmaa joka pyyhkäisee kyyneleensä. Jalankulkija jonka päälle Emma meinasi ajaa, tulee paikalle ja auttaa Emman ylös. Emma pahoittelee käytöstään. Tekstiruutu ilmestyy ja Emma päättää opetella pyöräilysäännöt. Hän laittaa kypärän päähänsä ja lähtee polkemaan rauhallisesti kohti koulua. Video päättyy. Kohtaus kestää niin kauan kuin toimintaa riittää.


Lataa ppt "Toteutus: Lähikuva äidistä, joka vilkuttaa Emmalle ja lähtee takaisin sisälle. Näytetään tekstiruutua repliikeistä. Kuva siirtyy Emmaan, joka sitoo kypärän."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google