Niko Pääkkönen TIK8SNB.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Sommittelusta.
Advertisements

Voimisteluliiton ilmeen uudistus
Graafinen ohjeisto Varkauden Urheiluseurat ry 1.
Tilkkuilijan värit Saana Karlsson.
Historia • Blogger-palvelun perusti pieni sanfranciscolainen yritys nimeltään Pyra Labs jo vuoden 1999 elokuussa • Bloggerin kehittivät kolme kaveria,
Kutsumme sinut Turvatalkoisiin parantamaan pohjoisen loma-asumisen turvallisuutta.
Standardimääritykset
T3MM54 Visuaalisen ammattilaisen esitys Heikki Hietala.
MAINOKSEN LAATIMINEN Aluksi selvitetään mainoskampanjan ja/tai yksittäisen ilmoituksen tavoitteet, tuotteen/palvelun ominaisuudet, kohderyhmä, aikataulu.
Power Point – esitysgrafiikkaohjelma lyhyesti
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
GO – Graafinen ohjeisto
Kuinka rakennan Semppi-terveyspisteen? Semppi on kaikille avoin, maksuton terveyspiste, jossa on tutkittua tietoa terveydestä ja vinkkejä oman terveydentilan.
Prosessin analysointi ja töiden viimeistely
Sihteeri, viestintä ja liiketoiminta
Kuvan tuominen sivulle Työvaiheet käytettäessä Kuvanhallinta-toimintoa: 1. Ladataan kuvatiedosto oman tietokoneen hakemistosta sivustolle 2. Liitetään.
Ekalohko tehdään fontilla Tahoma, 16pt. Tässä on ekalohkon tekstiä ja tekstiä ja tekstiä Neljäslohko tehdään fontilla Times New Roman, 24pt ja sen luettelo.
*HARRASTUS, JOKA KOKOAA PERHEEN* Suomen Islanninhevosyhdistys ja yhteistyökumppanit.
Typografia Osa kurssimateriaalista Verkkomultimedia ICT1tn004
Toimisto-ohjelmat TVT osana Sädettä. Tehdään kyselylomake joko tekstinkäsittely- tai taulukkolaskentaohjelmalla. Pilvipalveluita käytettäessä saadaan.
Visu Visuaalisuus Palvelu noudattaa THL:n graafista ilmettä. Ulkoasun tulee olla selkeä ja herättää luottamusta. Lisäksi työpajakeskusteluissa kuvailtiin.
WWW-sivuston tekeminen: n SUUUNNITTELE aina ensin:
N:n tuotteen analyysi ( ) 1
Vektorigrafiikka ATV
T U L I M M E S U O M E E N. SUOMALAINEN KAUPPA TARVITSEE KILPAILUA  kaupan kansainväliset toimijat pitävät huolen kilpailusta  toimivat ja kilpaillut.
KIMPISEN KOULUN LOGON SUUNNITTELUKILPAILU 2015.
Tunnetko tekstilajit, entä tekstityypit?
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Listat eli luettelot listaelementit ovat lohkoelementtejä:  lista ja listan alkiot alkavat uudelta riviltä  listan jälkeen tuleva elementti alkaa uudelta.
Place for headline is here...
Versio Kanta graafinen ohje. Kansallinen Terveysarkisto 2 Sisältö  Kirjoitusasu  Tunnus  Värillinen, musta – valkoinen, värillisellä taustalla.
Graafinen suunnittelu Graafinen suunnittelu on ulkoasun suunnittelua. Se on sovellettu taidemuoto, joka auttaa katsojaa tulkitsemaan viestiä. Graafista.
GIS-perusteet ja kartografia -tehtävät. Tehtävä 1 Tutustuminen ArcMap-käyttöliittymään – Avaa Suomen rajat ja asutuskeskukset - tasot (Maastotietokanta.
Brändin kiteytys Vihreä kasvu syntyy yhdistämällä uudella tavalla uusiutuvia luonnonvaroja, teknologiaa ja eri alojen osaamista. Joensuun seudulla Vihreän.
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
Kaikki keinot käyttöön! Yhteenvetoa tekstien vaikutuskeinoista.
HOUKUTTELEVA OTSIKKO! [ROCKWELL, 28pt, CAPS]
1 JUMALA Luku 1 – Opetusvinkki 1.
HOUKUTTELEVA OTSIKKO! VÄLIOTSIKKO ROCKWELL (BOLD), 18 pt
Tunnetko tekstilajit, entä tekstityypit?
Microfleece - takki Logo rinnassa Naisten ja miesten malli ja koko
Esityksen otsikko Arial 22pt
esimerk ki- kansi 1 Esirivi Otsikkoesimerkki 1
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Polkuja työhön.
Diasonic DL91 T y ö h v i n o t a s A j e l
VÄRIT.
MUSTA KAPPALE.
Tunnetko tekstilajit, entä tekstityypit?
Henkilökohtaiset työ- ja suojavälineet
OTSIKKO Alaotsikko.
ORAVA.
Tekstikokonaisuuden analyysi
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
GIS-perusteet ja kartografia -tehtävät
HOUKUTTELEVA OTSIKKO! [ROCKWELL, 28pt, CAPS]
INTRO HOPEPOWERIIN Tämä on Powerpoint esityksen etusivu. Tälle sivulle tulee esityksesi nimi. Alalaidassa on HOPE-hankkeeseen liittyviä logoja. IKATAn.
Liittokokous Förbundsmötet xx.xx.2014
Käyttöönoton tietopaketti
HOUKUTTELEVA OTSIKKO! VÄLIOTSIKKO ROCKWELL (BOLD), 18 pt
Käyttöönoton tietopaketti
T Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Marttojen powerpoint esityspohja 2019
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
GRAAFINEN OHJEISTO
H Kirjoita nauhaan oma viestisi! Voit muuttaa tekstiä kirjain kerrallaan valitsemalla kirjaimen ja kirjoittamalla uuden. Kussakin diassa on yksi kirjain.
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

Niko Pääkkönen TIK8SNB

Tunnusväri ja typografia Grafiikassa tekstityyppinä: Century Gothic Helposti luettava groteski tekstityyppi Käytetään myös osoitetiedoissa ja sloganissa Leipätekstissä teksityyppinä: Century, 12pt, riviväli 1 Tunnusvärinä punainen (#FF0000) Antaa helposti lähestyttävän ja ystävällisen kuvan Tekstinvärinä musta (#000000) Haalareissa tummanharmaata (#6D6D6D) ja harmaasävyisenä logossa punaisen tilalla vaaleanharmaa (#C6C6C6) Neutraaleja värejä Niko Pääkkönen TIK8SNB

Liikemerkki/Logo Liikemerkkiä käytetään kaikessa yrityksen materiaalissa ja markkinoinnissa Liikemerkin lisäksi tai sijasta voidaan käyttää myös tunnusväreillä väritettyä yrityksen nimeä (ks. alla oikealla) Koostuu yrityksen nimestä ja talonmiestä esittävästä kuvasta, jonka kädet yltävät kaikkialle Talonmiespalvelu teksti korostaa yrityksen toimenkuvaa Naapurinpekka tekstissä korostetaan yrittäjän nimeä Logon paikkaa pitävä haalarimies toimii liikemerkissä vedenjakajana, on graafisesti yksinkertainen ja luo mielikuvan yrityksestä Tunnusvärin käyttö Haalarin väri, lippalakki ja kirjaimien täyttö Niko Pääkkönen TIK8SNB

Käyntikortti Niko Pääkkönen TIK8SNB

Kirjekuori Niko Pääkkönen TIK8SNB

Lomakepohja Niko Pääkkönen TIK8SNB

Sanomalehti-ilmoitus malli Niko Pääkkönen TIK8SNB