Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

GRAAFINEN OHJEISTO 20.2.2019.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "GRAAFINEN OHJEISTO 20.2.2019."— Esityksen transkriptio:

1 GRAAFINEN OHJEISTO

2 SISÄLLYSLUETTELO 1.1. Tunnus 1.2. Suoja-alue 1.3. Värit
1.4. Typografia 1.5. Väärinkäyttö 1.6. Tunnusvariaatiot

3 1.1. TUNNUS Optimi ry:n tunnus koostuu kahdesta osasta: valtikkalogosta sekä tekstiosasta. Tekstiosaa ja valtikkalogoa voi käyttää erillään, jos seuraavat tunnusmerkit täyttyvät: asiayhteys on selvä, osat ovat selkeät ja osat voidaan helposti tunnistaa. Tunnuksen logossa esiintyy kauppatieteilijöille ominanen caduceuksen sauva. Modernissa kuvasymboliikassa caduceus on kaupan ja talouselämän tunnus. Tekstiosa koostuu ainejärjestön nimestä, yliopiston nimestä ja kauppatieteiden opiskelijoista. Selvyyden vuoksi tekstiosassa tuodaan esille myös, että Optimi ry toimii Itä-Suomen Yliopiston Joensuun yksikössä.

4 1.1. TUNNUS

5 Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
1.2. SUOJA-ALUE Lorem ipsum Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi accumsan justo varius aliquam tempus. Praesent sed condimentum nisi. Suspendisse nunc dui, auctor at velit sed, rhoncus bibendum ante. Nunc dapibus massa neque, eu vLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi accumsan Optimi ry:n tunnukselle on määritelty suoja-alue, joka on tunnusta sijoittaessa jätettävä vapaaksi. Suoja-alueen sisään ei saa laittaa grafiikoita eikä tekstiä. Suoja-alueella taataan Optimi ry:n tunnukselle oikeanlainen näkyvyys ja selkeys. Suoja-alue on merkitty katkoviivalla ja rakseilla.

6 1.2. SUOJA-ALUE

7 1.3. VÄRIT Optimi ry:n tunnusväri on oranssi, joka on samalla myös ainejärjestön haalareiden väri. Logotunnuksen väri on oranssi ja tarvittaessa valkoinen. Optimi ry:n graafisissa julkaisuissa voidaan käyttää lisäväreinä myös vaaleampaa oranssia ja mustaa.

8 1.4. TYPOGRAFIA

9 1.5. VÄÄRINKÄYTTÖ 1. 4. 2. 5. KALLISTAMINEN ORANSSIN TUNNUKSEN SIJOITTAMINEN VÄRILLISELLE POHJALLA LOGON MITTASUHTEEN MUUTTAMINEN TUNNUKSEN VIERESSÄ LITISTÄMINEN TAI VENYTTÄMINEN KIRJASINTYYLIN VAIHTAMINEN 3.

10 1.5. TUNNUSVARIAATIOT

11


Lataa ppt "GRAAFINEN OHJEISTO 20.2.2019."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google