Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Käyttöönoton tietopaketti

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Käyttöönoton tietopaketti"— Esityksen transkriptio:

1 Käyttöönoton tietopaketti
2018

2 Esittely ___ Tämä tietopaketti sisältää ehdotuksia (aikatauluja, mallipohjia ja hyödyllistä tietoa) Egencian asiakkaille matkustajaviestinnän hallinnoimiseksi Egencian liikematkatoimistopalvelujen käyttöönoton aikana. Muutoksen hallinnoimiseksi suosittelemme tiedottamaan matkustajillesi jokaisesta käyttöönoton vaiheesta. Näin varmistat, että matkustajat ovat valmiita tukemaan yrityksesi uuden matkanhallintaohjelman tavoitteita. Jotta matkustajat saavat varmasti oikeaa tietoa, on hyvä varmistaa, että toteutuspäälliköllä on mahdollisuus tarkistaa kaikki tiedotteet ennen lähettämistä.

3 Tiedotteiden aikataulu ___
Egencian suosittelema aikataulu uuden matkustusohjelman käyttöönotosta tiedottamiseen. Viestintä Kohdeyleisö Päivämäärä Yrityksen virallinen ilmoitus Tervetuloa Egenciaan – Ilmoitus uudesta liikematkustusyhtiöstämme Egenciasta Yritysritystasolla 4 viikkoa ennen käyttöönottoa Koulutus Tervetuloa Egenciaan – Koulutus Matkustajat Matkanvaraajat Hyväksyjät 2 viikkoa ennen käyttöönottoa Matkojen hyväksyntä ja mitä hyväksyjän toimenkuvaan kuuluu Valmistautuminen käyttöönottoon – Koulutuksen kertaus 1 viikko ennen käyttöönottoa Käyttöönotto Käyttöönottopäivä (sisäänkirjautumisohjeet, yhteystiedot) yritystasolla Käyttöönoton päivämäärä Käyttöönoton jälkeen ‘Viikon vinkki’ Viikottain 6 viikon ajan

4 Brändäys ja logojen käyttö ___
Suosittelemme käyttämään molempien yritysten brändejä (logoja) kaikissa tiedotteissa yhteystyökumppanuuden korostamiseksi. Logon vaatima tila Egencian logojen luotettavuuden ja luettavuuden turvaamiseksi on tärkeä varmistaa, että ne näkyvät selkeästi ilman muiden graafisten elementtien ylikäyttöä. Logojen ympärillä tulee olla vapaata tilaa vähintään yhden kirjasinrivin verran.

5 Tiedotusten sähköpostipohjat ___
Tähän diaesitykseen on liitetty tiedospohjat kahdessa eri muodossa: Muotoilemattomana, jotta voit muokata sen oman sähköpostityylisi ja -muotoilusi mukaisesti Sähköpostitiedostona – voit yksinkertaisesti vain avata sen, lisätä vastaanottajat ja lähettää sen Asiakkaamme saavat muokata näitä pohjia oman yrityksensä viestintämallin mukaisiksi. Pyydämme kuitenkin viestinnän näkyvyyden takaamiseksi ennen viestin lähettämistä varmistamaan, että matkustajille annettut palvelun tiedot ovat tarkat.


Lataa ppt "Käyttöönoton tietopaketti"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google