VARUSMIESTEN VLK-TOIMINTA Pioneerirykmentti. 14. joulukuuta 2014 1 VLK- toiminnan merkitys pioneerirykmentissä on huomattava sillä osin laadukkaan ja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LÖYDÄ OMA TAPASI AUTTAA Osaa auttaa, osaa pelastaa.
Advertisements

Vapaaehtoisen asepalveluksen toimivuustutkimusmalli
Kuuluu Kotka Kymin srk.yhtymään jäseniä n , Paljon lapsiperheitä, Laajenee uusien asuntoalueiden rakentamisen myötä.
Pääkaupunkiseudun 8. luokkien palvelukyky Espoo, Tapiolan koulu Joulukuu 2013.
Mekanisoitujen taisteluosastojen ja ilmatorjunnan koulutuskeskus
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
PORKKANAPIRTTI PERHEKOTI
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Jukka Vehviläinen / DiaLoog Omia polkuja ammatillisessa koulutuksessa Omapolku-hankkeen päätösseminaari
Henkilöstön virkistysrahan käyttö HUS:ssa
RPS.
Yhteistyössä Tietohallinto liikunnassa ja urheilussa
Tarinagolf ry, Nuoriso- ja valmennustoimikunta Tarinagolfintie 19, Siilinjärvi Ohjaajien palaveri
Alue, johon voidaan motivaatiolla vaikuttaa
 Polun taustalla HUMU-ryhmän selvitys suomalaisten huippu-urheilijoiden poluista  Suomalaisten arvokisa menestyksen heikkeneminen 1970  2000-luku 
Terveysliikunta Anne Partala 2011.
Saaristomeren Meripuolustusalue VLK-toiminta 2012.
1 TUKIHAKEMUKSET KK  Kilpailukomitea voi jakaa tukea mm.  Harjoittelu- ja kilpailutoimintaan  Valmennukseen (oma valmentautuminen tai valmentajakoulutus)
Oma ala, oma paikka, oma tulevaisuus!
NUOTTA-VALMENNUKSEEN
©Tampereen kaupunki 1 Harrastava iltapäivä -toiminta (Hip) Kysely oppilaille kevät 2009 Hankekoordinaattori Leena Tiainen Tampereen kaupunki Hyvinvointipalvelut.
Elämänkulku- lapsi ja nuori keskiössä
Mitä Student Life on? Student Life on Jyväskylän yliopiston ja jyväskyläläisten kumppaneiden luoma toimintamalli, jonka fokuksessa ovat yliopistomme.
Taulutarkastuksen ohje pahvitauluille
Elinvoimaa yhdistyksissä
Kauneuden käytänteet HL-N. n Sama ryhmänohjaaja ensimmäisestä vuodesta kolmanteen vuoteen n Moduloitu opetus, jolloin yksi opettaja opettaa.
SALON 4H-YHDISTYS JA NUORTEN TYÖLLISTÄMINEN ESIMERKKEINÄ KESÄDUUNIA! -JA DUUNIRINKI -HANKKEET Salon 4H-yhdistys,
Harrasteliikuntajaoksen toimintasuunnitelma 2015 Lahden Ahkeran harrasteliikuntajaos kehittää, tuottaa, toteuttaa sekä tarjoaa arvostettuja ja laadukkaita.
Nuorten ryhmätoiminta sosiaalityön työmuotona osana pajatyötä
Anna-Liisa Lämsä: Tuhat tarinaa lasten ja nuorten syrjäytymisestä.
Jukka Läärä puheenjohtaja
Opinnäytetyön tekijä: Etunimi Sukunimi
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi EU:n neuvoston suositus epävirallisen ja arkioppimisen validoinnista Omaehtoiset opinnot näkyviksi Carita.
HISSIN NOUSUN TAUSTAA Tavoiteasetantaa ja sitoutumista.
Pelaajan kehittäminen
Laatuseminaari Laadulla tulosta Case – opiskelijapalautteen kerääminen ja käsittely.
Lasten ja nuorten urheiluharrastus
1 Ansioturva torjuu köyhyyttä 5 väitettä ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta (Lähde: Palkkatyöläinen 1/2015)
Lukuvuosi-ilmoittautumispalvelu. Mistä tässä on kyse? Jatkossa korkeakoulut (opintohallinnon perustietojärjestelmät, käyttäjähallinto) saavat luotettavasti.
T YÖNETSINTÄ JA TYÖNANTAJAPAKETIT Paltamon Työtä Kaikille –hankkeen loppuseminaari Paltamossa.
© Jukka Juslin1 Osio2 Olio-ohjelmointi: Merkkijonot eli Stringit Jukka Juslin.
FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma Kausi FC HONKA - XX Toimintasuunnitelma 1.Pelaajat Pelaajaluettelo 2.Valmentajat Valmentajat/Yhteystiedot 3.Joukkueenjohtaja.
Satu Lehto Vähän liikkuville koululaisille suunnattujen liikuntakerhojen toiminta koululaisten ja opettajien kokemana Turun Koulut.
Kumppanuus – kupla? Junkala Pekka, tutkija, Koske Puustinen Alisa, vapaaehtoistoiminnan ohjaaja, MLL.
Yo-kirjoitukset Yleisohje Matematiikka. Koetehtävät 15 samanarvoista tehtävää, laadittu pakollisten ja syventävien kurssien perusteella saa vastata enintään.
MapInfon tiedostot TAB – Tiedosto, jonka avulla tietokanta avataan MapInfossa. Tiedostossa tietoja kentistä ja koordinaattijärjestelmästä. DAT, XLS. TXT.
VARMUUSKOPIOINTI Näin tehdään Varmuuskopiointi Mac OS X 10.5 Leopard Serverillä, mutta varmuuskopiointi tehdään samalla tavalla myös muissa Mac OS X- käyttöjärjestelmissä,
VLK-toiminta Karjalan Prikaatissa. Vekarasta Karjalan prikaati on Suomen suurin varuskunta ja koulutamme lähes 4000 varusmiestä vuosittain Vekaralla on.
VLK-toiminta Panssariprikaati VMTK:n varapuheenjohtaja korpraali Lassi Sippola.
Nimi Työ Osasto VLK-toiminta Rannikkoprikaatissa
Mari Åman Department of Applied Mechanics Aalto University.
Paijalan iltapäiväkerho. Toiminta-ajatus Tuusulassa koululaisten iltapäivätoiminta on lasten ja vapaa-ajan toimintaa tutussa paikassa, jossa aikuisen.
KOULUTUSPAKETTI
Sisältö Satakunnan Lennoston Suojauskomppania Yleistä
MAASOTAKOULU Lappeenranta Esikunta Koulutuskeskus (-) - SKOR
Ryhdistä yhdistystä treffille: Mitä yhdistystoiminta on?
PORIN PRIKAATI Niinisalon toimipiste
Ympäristö, aikuisverkosto, välineet
Liikunta uudessa opetussuunnitelmassa
VLK-toiminta Kaartin jääkärirykmentissä
VLK-toiminta Uudenmaan prikaatissa
SUOMEN SOTILASURHEILULIITON
VMTK:n varapuheenjohtaja panssarijääkäri Miikka Puoskari
VLK-TOIMINTA PORIN PRIKAATISSA
VLK, JPR ROI SYKSY 2015 HEINÄKUU-JOULUKUU.
Ilmasotakoulu Tikkakoski
Jääkäriprikaatin VLK-kertomus
Aamu- ja iltapäivätoiminnan seuranta ja laskutus Wilman avulla
Pohjois-Karjalan rajavartioston VLK-toiminta
Hyvä olo liikkuen -kurssi
Esityksen transkriptio:

VARUSMIESTEN VLK-TOIMINTA Pioneerirykmentti

14. joulukuuta VLK- toiminnan merkitys pioneerirykmentissä on huomattava sillä osin laadukkaan ja innostavan kerhotoiminnan ansiosta saapumiserien keskeytysprosentit ovat maan alhaisimpia. VLK- toiminnan tavoitteena on parantaa sekä ylläpitää varusmiesten palvelus motivaatiota ja fyysistä kuntoa. Tässä koemme onnistuneemme sillä joka ilta kerhoista kertyy 50 merkintää

14. joulukuuta Vahvuuksia VLK- toiminnan vahvuuksia ovat hyvät edellytykset liikunnalle tilojen ja välineiden osalta. Motivoituneet ohjaajat Kontrolloitu merkintä järjestelmä Henkilökunnan tuki toiminnalle Hyvä toimintamalli jolla on jatkettu jo pidemmän aikaa

14. joulukuuta Kehitettävää Toiminta joka tavoittaa heikompikuntoiset sekä ne varusmiehet joita ei kiinnosta kilpailu ja joukkuelajit. Saada suuremmat massat liikkeelle, johon liittyen haasteena suorituspaikkojen rajallinen koko/kuljetus mahdollisuudet. Tämän hetkisiä kerhokokoja ei pysty juurikaan kasvattamaan. Lisävuorojen järjestäminen on haastavaa käytettävissä olevan ajajan puitteissa.

14. joulukuuta Kerhot Kerhon ohjaaja kontrolloi toimintaa kerhoissa. Ohjaaja kerää kerhon alussa osallistujien nimet kansioonsa, kun täysi tunti on liikuttu antaa ohjaaja osallistujille merkin VLK -passiin. VMTK:n toimihenkilöt vertaavat kansion ja passin merkintöjä todentaen ne ja esittävät 12 hyväksytystä merkinnästä yhtä kuntoisuuslomapäivää rykmentin komentajalle. Kerhon ohjaaja voi liikkua myös itse, mutta pääpaino on ohjauksella. Kerhon ohjaajia kannustetaan toimintaan sillä että kauden lopussa joka yksikön aktiivisin kerhon ohjaaja saa 50€ lahjakortin urheiluliikkeeseen.

14. joulukuuta Jatkossa Pyrimme pitämään toiminnan tason sillä tasolla missä se on sekä kehittämään toimintaa massojen liikuttamiseksi erilaisilla tempauksilla. Erityinen panostuksen kohde tulee olemaan terveysliikuntaryhmä.

14. joulukuuta VLK-toiminnan toteutuminen ajalta Liikunta lajiKerhotapahtumien määrä Osallistujamäärä yhteensä Osallstujia/kerta Salibandy Kuntosali Uinti Palloilu Tiwi-lenkki85päivää ( ) 929n. 11/päivä Vaihtuvat lajit Terveysliikunta5306 VLK-päivä1720 Infotilaisuuden yhteydessä jumppa 1561 VLK-tempaus ja päätös Tiwi-tempaus1561 Paintball170 JV-kurssin käytännön harjoittelu Partiosuunnistus1600 Yhteensä 8994