Hankkeessa mukana kaikki Kanta-Hämeen 11 kuntaa Forssan seutukunta (Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä) Hattula, Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäen.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
PePPi- hanke Vapaaehtoiset voimavarana sijaisperheiden tukemisessa
Advertisements

Joensuun seudun Equal: Valtamuuntaja -osahanke LUODAAN KEHITTÄMISTÄ TUKEVA RAKENNE •prosessi etenee tavoitteellisena • sitoutuminen yhteisiin.
KATSAUS SATAKUNNAN MAAKUNNAN VARHAISKASVATUKSEN TILANTEESEEN Riitta Hanhilahti
Suupohjan seutuportaali –hanke
LAPSEN ÄÄNI -hanke Etelä-Kymenlaakson perhepalveluverkosto
Keski-Pohjanmaan Lapsi- ja Nuorisopoliittinen strategia
Esitys Juha Mieskolainen
Hyvän ikääntymisen kehittämisympäristö Sonectus
NUPPU 2 – Keski-Pohjanmaan osahanke osana PaKaste 2 -hanketta 1.
Forssan seudun hyvinvointiklusterin strategia
Outi Elonheimo, DMS Miika Linna, THL
Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma
Väli-Suomen Ikäkaste Pohjalaismaakuntien vanhustyön kehittämiskeskus Päivi Niiranen Projektikoordinaattori.
MONIAMMATILLINEN YHTEISTYÖ KANTA-HÄMEEN POLIISILAITOKSEN ALUEELLA
Tilaaja-tuottaja-toimintatapa hyvinvointitoimijat.
Paavo Tikkanen, Ohjausryhmä Seudulliset yrityspalvelut SeutuYp-tukihanke.
Bruttokansantuote maakunnittain 2000–2011 Euroa/asukas
2008 OSUUSTOIMINTATUTKIMUKSEN PÄIVÄ 2008 CASE HATTULA: MAASEUDUN KESTÄVIEN ELINKEINOJEN KEHITTÄMINEN KANTA- HÄMEEN KUNNISSA.
projektipäällikkö Anna Ollila1 Anna Ollila projektipäällikkö Seminaari : Aikataulu ja resurssit.
Sivistystoimen tuloskortti 2013
Sivistystoimen tuloskortti 2012
Käytännön, koulutuksen ja tutkimuksen vuoropuhelua rakentamassa – varhaiskasvatuksen perusverkostot Pikassos-alueella Seija Junno Varhaiskasvatuksen suunnittelija,
Perhetyö Lammin vastaanottokeskuksessa
STM/PSO/MM Alkoholiohjelma STM/PSO/MM Litraa, asukasta kohden Alkoholijuomien kokonaiskulutus 100 %:n alkoholina vuosina.
Varhaiskasvatuksen kehittämisen haasteet Pirkanmaalla
W w w. h a m k. f i mi SELVITYS: KANTA-HÄMEEN OSAAMISTARPEET JA KILPAILUKYKYTEKIJÄT V Ylermi-hanke (Ylemmän korkeakoulutuksen osaamisrakenteen.
Kohti uudistuvia lasten, nuorten ja perheiden palveluita Kanta-Hämeessä. Dialoginen paneeli Kanta-Hämeen johtajuusfoorumi ’Kuka tätä kaikkea monialaisuutta.
Osmos-loppupuheenvuoro Riitta Vartio. mitä kuulin tänään?
PPPR1-hankkeen päätösseminaari Raisiossa.
LAPSIPERHEIDEN HYVINVOINNIN EDISTÄMINEN PERHELÄHTÖISTÄ TOIMINTAMALLIA KEHITTÄMÄLLÄ Varsinais-Suomen ja Satakunnan Remontti-hankkeen.
Kanta-Hämeen poliisilaitos Nuorten rikoksiin ja häiriökäyttäytymiseen sekä perhe- ja parisuhdeväkivaltaan puuttuminen Sirkku Nurmi vanhempi konstaapeli,
Kuntakokeilut. Kuntakokeilulaki  Laki kuntien velvoitteiden ja ohjauksen vähentämistä ja monialaisten toimintamallien tukemista koskevista kokeiluista.
Pohjois-Suomen Lasten Kaste -hanke Oulun eteläisen alueen osakokonaisuus Sirkka Kiilakoski Toimiva arki, hyvinvoiva lapsi -seminaari.
Kanta-Hämeen pelastuslaitos on yksi maamme 22 alueellisesta pelastuslaitoksesta. Sen toiminta-alueen muodostavat maakunnan 11 kuntaa: Forssa, Hattula,
Seminaarin kokoava puheenvuoro LasSe –hankkeen päätösseminaari Kehittämispäällikkö Arja Hastrup.
Hyvinvoiva lapsi ja nuori, Toimeenpano Edistetään oppilas- ja opiskeluikäisten psykososiaalisen hyvinvoinnin tukemista palvelurakenteita ja - prosesseja.
Pohjois-Suomen Lasten Kaste -hanke Pohjois-Suomen Lasten Kaste - hankekokonaisuus  Neljä osakokonaisuutta: Lappi, Kainuu, Oulun eteläinen.
Johtajaylilääkäri Seppo Ranta, KHSHP Yhtymäjohtaja Juha Heino, FSHKY
VÄESTÖKATSAUS helmikuu 2017
VÄESTÖKATSAUS lokakuu 2016
VÄESTÖKATSAUS joulukuu 2016
Hyvinvoinnin integroidut toimintamallit
VÄESTÖKATSAUS toukokuu 2017
VÄESTÖKATSAUS heinäkuu 2017
LAPE Lasten ja perheiden palveluiden muutosohjelman tavoitteet ja toimeenpano Lasten- ja nuorisopsykiatrian koulutuskokonaisuus 31.8, 6.9, Seinäjoki.
VÄESTÖKATSAUS maaliskuu 2017
OHJAAMO FORSSA
VÄESTÖKATSAUS heinäkuu 2016
VÄESTÖKATSAUS huhtikuu 2017
Hämeen parasta kehittämistä!
VÄESTÖKATSAUS kesäkuu 2017
VÄESTÖKATSAUS syyskuu 2016
Pakkaa pienillä paikkakunnilla - Forssan seudun malli
Hyvinvointikoulun toimintamalli
VÄESTÖKATSAUS marraskuu 2016
VÄESTÖKATSAUS tammikuu 2017
Kainuun toiminnallinen osakokonaisuus
HÄMEEN TE-TOIMISTON TYÖLLISYYSPOLIITTISELLA
Palveluiden pohjana pärjäävyys – kuinka rakentaa Lapset puheeksi -työhön pohjautuva palvelurakenne? Mika Niemelä.
POHJOIS-SUOMEN LASTEN KASTE – HANKE
Hyvinvointikoulua rakennetaan Oulussa kumppanuudella Arto Willman hyvinvointipäällikkö, sivistys- ja kulttuuripalvelut Oulun kaupunki.
TOIMINTASUUNNITELMAT 2018
Kehittämismatriisi Resurssit (miten resursoidaan?)
Osallistava kerhotoiminta
VAKA-verkko Hämeenlinnan ja Riihimäen seuduilla -varhainen tukeminen monimuotoistuvassa varhaiskasvatuksessa – Marjatta.
Oma Häme Lape: Koulutuskuntayhtymä Tavastian osahanke
PAKU –Palvelupolut kuntoon!
LAPE Oma Häme Hämeenlinnan seudun Perhekeskuksen organisoituminen ja sijoittuminen Kokous
Osallisuutta ja yhteisöllisyyttä tukeva toimintakulttuuri 20. 3
Fysioterapeutit kouluille
Esityksen transkriptio:

Hankkeessa mukana kaikki Kanta-Hämeen 11 kuntaa Forssan seutukunta (Forssa, Humppila, Jokioinen, Tammela, Ypäjä) Hattula, Hämeenlinna, Janakkala ja Riihimäen seutukunta (Riihimäki, Hausjärvi, Loppi) 174 833 maakuntalaista Riihimäen kaupunki hallinnoi *Toimijoina: kuntien opetus-, varhaiskasvatus-, kulttuuri-, perusturva- ja sosiaalitoimien henkilöstö, HAMK, Pikassos, LSKL, hankekuntien perusterveydenhuollon kuntayhtymät ja yhteistoiminta-alue * Hankkeen henkilöstö: projektikoordinaattori Tytti Rantanen, kehittämissuunnittelijat Anne Uppman ja Tuija Leinonen * Kokonaisbudjetti: 340 000 euroa

KUULAS-hankkeen tavoitteet ja kuntapilottien osatavoitteet 1. Tarkennukset tehtävänkuviin kunkin ammattikunnan arkiseen työhön liittyvistä lasten ja nuorten huolenpitotehtävistä, monialainen yhdessä tekeminen selkiytyy, käsitykset asiakaslähtöisistä palveluprosesseista ovat konkretisoituneet 2 .Palvelut ovat tasavertaisemmin kantahämäläisten lasten, nuorten ja vanhempien saatavilla ja tiedossa Kanta-Hämeessä on määritelty tarkoituksenmukaiset maakunnallisesti, seudullisesti ja kunnallisesti tuotetut palvelut Monialaisten lapsiperhepalveluiden suunnitteluosaaminen on vahvistunut ja johtaminen selkeytynyt 3. Lapsi - ja nuorisopalvelut on yksilöity ja koottu, sisällölliset tiedot ja yhteystiedot ovat vaivatta kuntalaisten saatavilla(sähköiset palvelut), kuntalainen saa riittävää ohjausta sopivaa palvelua tai tukea etsiessään (palveluohjaus ja –neuvonta) Hanke-kuntien johdon ja esimies-ten yhteinen koulutus tuke-maan moni-alaisten palvelui-den suunnit-telua, kehit-tämistä, johtamis-ta Forssan seutu(Hump-pila,Jokioinen, Ypäjä, Tammela) Seudullisen lastensuojelun rakenteen kehittäminen Uuden lastensuojelun palvelurakenteen muodostuminen Forssan seudun yhteisten lastensuojelukäytäntöjen vahvistaminen Hämeenlinna Lasten ja nuorten perheiden oikea-aikaisen ja tarpeenmukaisen palveluohjauksen lisääminen sekä jäsentäminen Kasvokkaisen, front desk -toimintojen jälkeisten palveluprosessien kehittäminen Sähköisten ja itseohjautuvien palveluiden kehittäminen Janakkala ja Hattula Luodaan ja selkeytetään yhteistoiminnallisia työkäytäntöjä Tuetaan lasta ja nuorta kehitysympäristöissään→vältetään palvelujen käyttäjien siirtämistä palveluyksiköstä toiseen Riihimäen seutu (Hausjärvi, Loppi) Luodaan ennaltaehkäisevää ja monialaista työskentelykulttuuria peruspalveluihin Jatketaan ja levitetään lapsiperheille ja nuorille kehitettyjä varhaisentuen toimintamalleja ∙Kehitetään sähköisiä palveluita, jotka edistävät lapsiperheiden ja nuorten omatoimista hakeutumista palveluiden piiriin.

KUULAS-hankkeen kehittämistoiminnan näkökulmia ylisektoriseen yhteistyöhön KASVATUS-KUMPPANUUS KUUNTELU KUNNIOITUS LUOTTAMUS DIALOGI KASKU KUKU KEHKU KUULAS KUNTAKUMP-PANUUS HYVIEN, TOIMIVIEN TOIMINTA- JA TYÖTAPOJEN JAKAMINEN KEHITTÄMIS-KUMPPANUUS ASIAKAS/ASUKAS-LÄHTÖISYYS MONIALAISUUS DIALOGI→VUORO-PUHELU, ASIAKAS-OSALLISUUS JO KEHITTÄMISVAIHEESSA