Suomalainen mount everestillä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Juha Kauppinen Consulting oy Työntekijäkysely Tietoja
Advertisements

Delfoi.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa,
Puimuri - kaava.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Puimuri - kaava.
HAVAINTOJA SOTE-VERTAILUSTA
By: LadyLine Ritz, Vaasa. Alkaen To 22//13 Lisää infoa & ilmoittautuminen: TAI 55+ KUNTOKURSSI Sinulle, joka haluat:
Esiopetuksen huoltajat 2014 Generated on :41.
Hannu Virtanen Selkokielen tarvearvio 2014
”Määrittää ihmisen yksilönä”
KIVIMÄEN MOOTTORIRADAT -HANKE-
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tikkurilan Palloseura
Esimerkki 1, s. 75 (74) € talletettiin pankkiin vuodeksi Korko 3,55 %
Tiheys.
Tilavuus.
Tilavuus.
Korkolaskuja Jos tehtävässä ei ole annettu päivämääriä,
 Eri laitteiden sähkötehoja Eri laitteiden sähkötehoja  Pöytätietokone on joka neljännen kerrostalokodin sähkösyöpöin laite. Tuoreen tutkimuksen mukaan.
Prosenttiarvon laskeminen
ARJEN TALOUSKATSAUS Telebus helmikuu/2008/viikko 9.
Viikon 40 eurotehtävät •Tehtäväruudussa oli 7 € •Vastauksia jätettiin yhteensä 26. •Oikeita vastuksia oli yhteensä 13.
Esimerkki hekojärjestelmästä Piirin koulutusristeily
Mikko Sjögren Valmennusyhtiö Varapuu
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Iitin yläkoulu 9. Luokka Antti Halme
Rakkaat ystäväni!.
Perusopetuksen huoltajat 2014 Generated on :04.
Lastensuojelun avohuollon tukitoimet vuotiaille Keski- Suomessa Opinnäytetyö Jyväskylän ammattikorkeakoulu Jyväskylän ammattikorkeakoulu Sini Moberg.
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Yliopistokirjastojen vastaajat palvelukyselyssä 2010 Päivi Jokitalo Kansalliskirjasto. Kirjastoverkkopalvelut marraskuu 2010.
KERTAUSTA PERUSASTEEN MATEMATIIKASTA Piia junes
Prosenttilaskua, tiivistelmä
Psykoterapia ja avohoito on edullista
Jos maailma olisi sadan asukkaan kylä odotettavissa oleva elinikä on 64,3 vuotta Jos Suomi olisi sadan asukkaan kylä odotettavissa oleva elinikä on 78,4.
Anna tutki: Naisen asema työelämässä.
GVK Historia Perustettu vuonna 1946
Jakaumista. Frekvenssijakauma Mainostaja kysyy 200 asiakkaalta, kuinka monta kertaa viikossa he lukevat sanomalehteä. Päivät, jolloin luet lehden Frekvenssi.
Näkökulmia tilastojen tulkitsemiseen Käytä oikeita käsitteitä.
2) Kuinka monta prosenttia luku a on luvusta b
Tänään - Vaihto-info, Jani Haapakoski - Sivuaineista * Sivuaineet tutkintorakenteessa * Mitä vaihtoehtoja sivuaineissa on * Miten sivuaineiden opinto-oikeutta.
helenarimalimankkaankoulu 2009
Eksponentiaalinen kasvaminen ja väheneminen
Aritmeettinen jono jono, jossa seuraava termi saadaan edellisestä lisäämällä sama luku a, a + d, a+2d, a +3d,… Aritmeettisessa jonossa kahden peräkkäisen.
Unicef-kävely Me muutamme maailmaa Kaikki eivät pääse kouluun.
1 yli miljoonan suomalaisen kansalaisjärjestö liikuntajärjestöjen palvelu-, yhteistyö- ja kattojärjestö tärkein tehtävä on liikunnan ja urheilun.
Lasten päivähoito 2010 Kuntakyselyn osaraportti Salla Säkkinen
1. syyskuuta Tietojen päivä ensimmäinen koulupäivä
1 Ansioturva torjuu köyhyyttä 5 väitettä ansiosidonnaisesta työttömyysturvasta (Lähde: Palkkatyöläinen 1/2015)
Annuiteetti- eli tasaerälaina
Kuntouttava työtoiminta 2010 – Kuntakyselyn osaraportti Esa Arajärvi.
Perinataalitilasto − synnyttäjät, synnytykset ja vastasyntyneet
Metallien historiaa.
MinunMatka eli kutsujoukkoliikennettä työmatkailijoille Tämä idea on kehitetty Peloton Tampere -työpajassa maaliskuussa
Teesit ydinvoimakeskusteluun TEESI 1: Ydinvoima ja ilmastonmuutos TEESI 2: Ydinvoima ja uusiutuvat TEESI 3: Uraanikaivosten ongelmat TEESI 4: Ydinaseiden.
Suomalaisen yhteiskunnan juuria :
SUOMEN PANKKI | FINLANDS BANK | BANK OF FINLAND 1 Euro & talous –lehti (4/2007) Rahoitusjärjestelmän vakaus –erikoisnumero (2007) Tiedotustilaisuus
Ilmastonmuutos.
MAB3 prosenttilasku.
Niko Saarinen.
Toimintaympäristö Asuntokunnat ja perheet Leena Salminen.
Maankohoaminen ja sen vaikutukset Perämerellä Aune Rummukainen kevät 2013.
ORC-sääntö 2009 Joakim Majander.
Lionien Satavuotisjuhlan muistokolikko
Pietarsaari ( Jeppis ).
KOROT.
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö VPK toiminnan tunnettuus
KOROT.
Esityksen transkriptio:

Suomalainen mount everestillä Vuorikiipeilijä Carina Räihän kerrotaan saavuttaneen aamuyöllä Mount Everest -vuoren huipun ensimmäisenä suomalaisena naisena. Kaksi viikkoa sitten ensimmäinen suomalaisnainen Johanna Nousiainen hiihti yli Grönlannin jäätikön. 43-vuotiaan Räihän matka maailman korkeimmalle vuorenhuipulle alkoi viime kuussa. Espoolaisnainen jätti työelämän noin puolitoista vuotta sitten valmistautuakseen valloitukseen. Tiettävästi Mount Everestin huipulle on kiivennyt alle kymmenen suomalaista. Viime vuonna huipulla voi sanoa olleen suomalaisista melkein ruuhkaa, kun ensimmäinen täysin suomalainen retkikunta kiipesi 8 848 metrin piikkipaikalle. - Tunne on sanoinkuvaamattoman upea, Carina Räihä viestitti huipulta satelliittipuhelimella yhteyshenkilölleen. - Jokainen meistä haluaa toteuttaa unelmiansa ja nyt olen toteuttanut yhden omistani. Käsitän tämän kaiken varmasti paremmin vasta vähän ajan kuluttua. Vajaat kaksi viikkoa sitten toteutui toisen naisretkeilijän unelma, kun virolahtelainen Johanna Nousiainen ylitti Grönlannin jäätikön. Ensimmäisen suomalaisnaisen retkikunta hiihti matkan 21 päivässä. Neljän hengen ryhmä palasi Suomeen lauantaina

8mR mittaluku Kasit rakennetaan alun perin 1907 sovitun, sittemmin kaksi kertaa muutetun, kansainvälisen R-mittasäännön mukaan. 8m on tulos mittasäännön kaavasta. R tarkoittaa, että vene on alun perin luokiteltu ja rekisteröity Lloydsin vaatimusten mukaan. Mittasääntö on: jossa L on veneen tehollista pituutta kuvaava luku, F vapaalaidan tehollinen korkeus, d rungon muototekijä ja S purjepinta-ala. Saman mittasäännön veneitä ovat kaseja suuremmat 12mR- ja 10mR-luokkien veneet, sekä pienemmät 6mR-veneet. 5m- ja 5.5m-veneet muistuttavat R-säännön metriveneitä, mutta eivät ole saman säännön mukaan rakennettuja. 8mR-, 6mR- ja 5.5mR-veneet ovat aikoinaan kaikki olleet olympialuokkia.

Suomen 3 suurinta järveä Sija Nimi Korkeus mpy. (m) Pinta-ala (km²) Saimaa 75,7 1 377,05 Päijänne 78,3 1 080,63 3 Inari 118,7 1 040,28

Asuntolainat ja pikavippi Uusien asuntolainojen keskikorko 2,40 prosenttia maaliskuussa Pikavipit

unssi 1 unssi (ounce) = 28,35 g Peruskolikossa on 1 unssi kultaa, pienemmissä 1/2, 1/4 ja 1/10 unssia. Mitä pienempi kolikko, sitä korkeampi hinta kultagrammaa kohden asiakkaan ostaessa, mutta ei myydessä. Unssin kolikkoon painettu nimellisarvo on 100 euroa, pienempien nimellisarvot vastaavasti 50, 25 ja 10 euroa. Ne ovat siis kaikki myös käypää rahaa, joten esim. 1 unssin kolikon arvo on kullan hintakehityksestä riippumatta aina vähintään 100 euroa.

Porot ja lapin asukkaat Suomessa on poroja noin 200000 Lapin väkiluku: 183 775