Kimble- game Intensiivikurssi.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Työkuntoa venytellen Parturi-kampaajan venytysopas
Advertisements

makramee-tekniikalla
Hyvässä seurassa on ilo liikkua! ® TUOMARIPALAVERI ”SÄÄNTÖPRIIFFI”
Heijastin neulahuovutuksella.
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
TAUKOJUMPPAA lähiöliikkujien kanssa
Coerver harjoitus 1: Pallonhallinta
Kimble- game Intensiivikurssi.
Huopatilkku paininjalan alle Neula ja paininjalka alas
Alkupyöritykset PÄÄ - kierrot, iso laaja kaari, KASIT HARTIAT
Selkä suoraksi Suomi TM
Osaamisen ja sivistyksen parhaaksi Tilatiedot ja niiden muutokset
Esimerkki digitaalisesta portfoliosta
Tilannekatsaus.  Espoon kaupungin kanssa 15 vuoden sopimus Karakallion kentän käyttöoikeudesta. Sopimus alkaa  Perustettu Hornankattila Oy.
Taitokouluharjoitus Pääteema: 1 v 1 puolustaja selässä Ryhmä:
Maapallo – ihmisen koti
Kuperan linssin piirto- ja laskutehtävä 2005
Kielipläjäys 7. luokalle
Sydämen huovutus.
Kandiseminaarin ryhmätyöskentely Kevätlukukausi 2007.
Suomi-Venäjä-Seuran Ankkuri-jäsenrekisteri
Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry Harjoituksen kulku.
14 websuunnitteluvinkkiä!
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Vihellän aloituksen VierasKoti Vierasjoukkue aloittaa ottelun.
FC Espoo Palaute PTE10, PTE11 ja TD12-13.
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Ilkon työleiri Tervetuloa laajennetun työssäoppimisen työleirille!!!!
Aamujumppa Seuraavassa yksinkertaiset ohjeen hartiajumpaksi tietokoneen kanssa paljon työaikaa viettäville. Jumppa kannattaa tehdä aamuisin, jotta kroppa.
1. 5v2 pallonhallinta + prässi + tilanteenvaihto
Jumppaa psoriaatikoille päivitetty
Suomi-Venäjä-Seuran Jäsenrekisteriohjelma
Kimble- game Intensiivikurssi.
Alkulämpö Hyökkääjä etenee pallon kanssa rauhallisella vauhdilla pienin kosketuksin katse koko ajan valmentajassa. Valmentaja pitää huolen että leuka pysyy.
Koveran linssin piirto- ja laskutehtävä 2005
Harjoituksia Jäähalliin
OTTELUKIERROKSET - JOUKKUEET SJAL tuomarikoulutus 2013.
Treenin nimi ja tavoite: lämmittely
Oppimistavoitteet F6-F7 -ikäluokissa
HauPa HYVÄ ASENNE NÖYRYYS JA SITKEYS ROHKEUS JA ITSELUOTTAMUS
Organisointi: 3 hlöä yhdessä (polttopalloa): Ohjeet: yksi keskellä ja kaksi heittää palloa siten, että keskipelaaja ei saa kiinni. -HUOM: pään yli ei saa.
PalloviestiV3+ Muodostakaa jono ja kuljettakaa palloa päänne päälle jonon ensimmältä jonon viimeiselle ja palauttakaa pallo ensimmäiselle kuljettaen sitä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Palloviesti V Joukkueen jokainen jäsen kuljettaa vuorollansa pehmeän palloa polviensa välissä sovitulle merkille ja takaisin. Nopein joukkue voittaa.
LUOKAN PELISÄÄNNÖT Millainen on luokka, jossa on hyvä opiskella ja missä on hyvä luokkahenki ? Jokainen kirjoittaa paperille aiheesta 4-6 asiaa. Jaetaan.
Kimble- game Intensiivikurssi.
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Ongelmat on tehty ratkaistaviksi
Jessen seikkailu.
Suunnistuksen kuivaharjoitus Aapo Leskinen/Sporzz.
1v1 harjoitteet. 1v1 kuljettaminen ja kääntyminen Lähtee valmentajan syötöstä. Pelaajat kisailevat pallosta ja pyrkivät tekemään maalin kumpaan tahansa.
STARTTIKOULUTUS MAALIVAHTIPELISTÄ Meidän Peli.
Matematiikkaa 3b © Varga–Neményi ry 2017
LAJILÄMMITTELY Liikkuvuusliikkeet x5/puoli:
Taukojumppa Työterveysergonomia.
toista 12 kertaa käännä kortti lähetä käännetty
Taitokouluharjoitteet tammikuu 2015
Hyökkääminen/ Oman maalivahdin avaus
Pöytätennis.
Selkä suoraksi Suomi TM
Nein, das ist falsch! Das ist der Kopf.
Hihalyönnin kehittely
Kiertotalous-visa ”Toisen jäte on toisen aarre.”
Coerver harjoitus 1: Pallonhallinta
Esityksen transkriptio:

Kimble- game Intensiivikurssi

Viivan yli hyppy Jokainen jäsen hyppii 5x 30 sec. ajan vuorotellen, viivan toiselle puolella tasajalkaa, eteen ja taakse. Kasvot kohti viivaa. Yksi jäsen 5x  toinen jäsen 5x jne. Jos jäsenet eivät osaa laskea / pysty, ohjaaja laskee. Eniten hyppyjä suorittanut joukkue voittaa ja saa eniten pisteitä.

Kerää esineitä Kerää niin monta esinettä kuin ehdit 30 sec. Esim. Luonnonmateriaaleja, tavaroita, esineitä, vaatteita (joita saa ottaa) Eniten esineita kerännyt joukkue saa eniten pisteitä.

Kyykky-suoristus hyppy Joukkueen jäsenet menevät kyykkyyn maahan ja ponkaisevat itsensä suoraksi mahd. Monta kertaa 30sec. Aikana Eniten kyykky-hyppyjä tehnyt joukkue voittaa ja saa eniten pisteitä.

Kiipeä puolapuut Joukkueen jäsenet kiipeävät vuorotellen puolapuut ylös ja alas 2x 30 sec ajan. Useamman kerran kiivennyt joukkue voittaa

Kosketa esinettä Jokainen joukkueen jäsen käy samanaikaisesti tai vuorotellen koskemassa ohjaajan määrittämää esinettä ja palata takaisin lähtöviivalle, 15sec ajan. Eniten kosketuksia tehnyt joukkue voittaa

Sammakkohyppy Joukkueen jäsenet tekevät samanaikaisesti sammakko- ja tai pupuhyppyjä 30sec. Ajan. Eniten hyppyjä tehnyt joukkue voittaa Ohjaaja laskee hypyt mikäli joukkueen jäsenet eivät itse pysty.

X-HYPPY Joukkueen jäsenet tekevät X-haarahyppyjä samanaikaisesti, paikoillaan 30sec ajan Eniten tehnyt X-hyppyjä joukkue voittaa

Pallon pomputus mailalla Jokainen joukkeen jäsen pomputtaa esim sählymailalla palloa (tennis-, sähly- kori-, lentopallo) 15sec. Ajan. Eniten pomputuksia tehnyt joukkue voittaa

”Etsi!” Ohjaaja määrää minkä isoimman/pienimmän: kiven, kannon, puun, tavaran, esineen, vaatteen, ötökän, lehden, mustikan tulee etsiä 15sec. Ohjaaja määrää etsittävän asian sekä minkälainen tulee olla. Nopein tehtävänannon mukaisesti suoriutuva joukkue voittaa

Pujottautuminen Pujottautukaa solmuun laitetun hyppynarun läpi mahdollisimman nopeasti yksi kerrallaan Tehtävän nopeiten suorittanut voittaa 

Pukkihyppely Menkää jonoon käsivälietäisyydelle ja asettautukaa kyykkyasentoon. Jonon viimeinen jää seisomaan. Viimeinen aloittaa hyppimällä jokaisen yli päästäkseen jonon ensimmäiseksi ja menee sitten kyykkyasentoon. Sen jälkeen taas jonon viimeinen lähtee hyppimään jokaisen yli. Tätä jatketaan kunnes kaikki ovat suorittaneet hyppelyn Nopeiten suoriutunut ryhmä voittaa

Pallon heittäminen seinään Asettukaa n. 5m päähän seinästä riviin katse seinään päin. Heittäkää vuorollaan pallo seinään ja ottakaa se kiinni Tehtävä on suoritettu, kun jokainen on onnistuneesti heittänyt pallon seinään.

Serpentiinijuoksu Jonon ensimmäinen juoksee n.1m ja jää paikoilleen. Toinen kiertää ensimmäisen ja asettuu tämän eteen Kolmannen tulee kiertää molemmat edessä olijat ja asettuu heidän eteensä jne. Tehtävä suoritettu, kun kaikki jonossa olijat ovat liikkuneet

Ihmisjono Asettukaa jonoon ja ottakaa edellä olijaa vyötäröstä/hartioista kiinni. Juoskaa jonona viivalle ja peruuttakaa takaisin Tehtävän voittaa nopeiten suoriutunut

”Jonoon järjesty” Muodostakaa mahdollisimman nopeasti jono Ikäjärjestyksessä, nuorin ensimmäisenä Nimien mukaan aakkosjärjestyksessä Pituusjärjestyksessä, lyhin ensimmäisenä Hiusten pituusjärjestyksessä, lyhythiuksisin ensimmäisenä