Oy OJE Finland Ab Y 2514466-8 AdBlue- maahantuonti.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
-23. maailmanjamboree järjestetään Japanissa Yamaguchin maakunnassa Leirille odotetaan noin partiolaista yli 150 maasta. -Maailmanjamboree.
Advertisements

ASTIANPESU Astianpesun energiatehokkuutta edistäviä ominaisuuksia  Tiesitkö, että keittiössä käytetystä vedestä kulutetaan astianpesussa noin 80 % ja.
Puimuri - kaava.
Arvonlisävero kirjanpidossa
Raimo Päivärinta Luokite-esitelmä.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Puimuri - kaava.
Toimitusjohtajan katsaus. Liikevaihto Kotimaa Vienti.
KOULUTUSOHJELMAT Peruskurssi (P) Yhdistetty peruskurssi (YP)
| Jaakko Louhisalmi |.
Asta Koivisto | Joululeluprojekti Tulokset.
Tuulivoimaloiden vaikutus valvontasensoreihin toteutettu tutkimusprojekti Markku Sipilä, VTT.
Puh Powerpoint-esitys ammatillisesta koulutuksesta ja uusista opiskelijaksi ottamisen perusteista:
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
NAO/Maija-Leena Haapa-alho
Finnan tunnusluvut, luonnostelua (esitystä päivitetty 2.9.) Finnan konsortioryhmä 3.9. Tapani Sainio, Kansalliskirjasto.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Liite 4: Prosessi- ja liittymäkuvaukset
Painotuotteiden ja kotisivutoimintojen välityspalvelu Hankintaprosessi
Työkaluja ajokyvyn arviointiin
O3 Well purifier Puhdistaa avokaivosi tehokkaasti käyttäen luonnon menetelmiä veden puhdistuksessa. Crystal Air O3 Well purifier puhdistaa kaivosi veden.
Puh Powerpoint-esitys: Ohjaus lukioon • sisältää 20 erilaista diaa • vaatii toimiakseen Microsoftin.
MITÄ ON TURVALLINEN RUOKA?
Tiheys.
Tilavuus.
Kappaleiden tilavuus 8m 5m 7cm 5 cm 14cm 6cm 4cm 4cm 3cm 10cm.
Jätteiden lajittelu ja kierrätys
Säteilylähteiden varastointi ja käytöstä poistaminen
1 Suomi24 – Suomen suurin yhteisö •Kävijät –Noin eri kävijää/vko –Suomen suurin käyttäjien tuottama palvelu •Palvelut –Aloitussivu & haku –Keskustelu.
VAIHTO-OMAISUUDEN HANKINTAMENON JAKSOTTAMINEN TILINPÄÄTÖKSESSÄ
Hytin kippaus Scania 113H R380
YO-ILMOITTAUTUMISOHJE 2014 SYKSY. Täytä kuulakärkikynällä Huom! Jos erityisjärjestelyitä, lukitodistuksia, lääkärinlausuntoja on käytössä, nämä asiat.
Kaisa Tuomisto TU08S1E  Tutkimuksen tavoitteet  Käytetyt hakusanat ja osumat  Linux  Tietolähteiden vertailua  Yhteenveto  Viitteet.
Testaus Tiptopissa draft Mats Lindstedt, Mika Rintala.
T Personal SE assignment Project progress tracking and control.
GVK Historia Perustettu vuonna 1946
YSE 1998 TALOYHTIÖN NÄKÖKULMASTA
1 Elintarvikkeiden hintaseuranta –hanke 2009 (2010) Seurantaohjeet.
HOPS eli Henkilökohtainen OPiskeluSuunnitelma
1 Raha-asioiden suunnitteleminen ja nykyinen rahatilanne Senioritutkimus 2011.
Puh PowerPoint-esitys amk-opinnoista ja uudesta hakukäytännöstä sisältää 25 erilaista diaa vaatii.
Tulos vs. Kassa / #1 MYYNTI
LÄÄKELASKENTA Kaasulaskut
Yhdessä pelastamme henkiä
Hyrrä-verkkopalvelu Hanketukien infotilaisuus
Tiivistetekniikka Oy Tiivisteratkaisut prosessiteollisuudelle Liukurengastiivisteiden kunnostus- ja huoltotoiminta (Huoltomyynti : Tomi Sillanpää)
VÄLIVUOSI.  Välivuosi voi osua omalle kohdalle joko suunnitellusti tai vahingossa, jos ei saakaan ensimmäisellä hakukerralla opiskelupaikkaa.  Välivuosi.
Metsävähennys Timo Hannonen Mhy Päijät-Häme.
ELY-keskusten palvelut kansainvälistyville yrityksille
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Katri Klingberg Toimijan ABC
ELEP-1110 SÄHKÖ- JA PIIRITEKNIIKAN PERUSTEET
Piiriapurahojen tarkoitus
Standardit, mitä ne ovat? Jari Välkkynen, Lähde:
Porin Yksikkö / Elektroniikkatuotanto Tanja Jokinen 1ELEP-1210 Elektroniikan peruskurssi ELEP-1210 ELEKTRONIIKAN PERUSKURSSI 5 op Kevät 2006.
Oma koti - osaprojekti Kohti sujuvampaa arkea. Mistä on kyse? Tavoitteena on, että pystymme täyttämään kasvavan asiakastarpeen järkevästi siten, että.
Kuinka esittää ratkaisu menestyksekkäästi B2B –myyntineuvottelussa Based on Thesis (2013) Mari Klemola.
Moodlen opetus, projekti- ja intrakäyttö samassa organisaatiossa Pauliina Veräväinen, TaY.
ELEP-1110 SÄHKÖ- JA PIIRITEKNIIKAN PERUSTEET
1 Tanja Jokinen ELEP-1110 SÄHKÖ- JA PIIRITEKNIIKAN PERUSTEET 4 Op Syksy 2007 www-sivut:
M1A Malaika, Noora, Pauliina, Helena
- 1 - Korvatorven pallolaajennus. 2  31 – 38 mm pituinen; 2/3 rustoinen osa 1/3 luinen osa  Tehtävänä mm. paineentasaus, välikorvan ilmastointi, eritteiden.
22 Valtiontalous tarvitsee veroja s
Pahimmat kilpailijat Pirkanmaalla
KILPAILIJAT.
Tuotteen nimi.
1,50 € / kg Määrä 2 kg 3 kg x 4 kg 0,5 kg 2 · 1,50 = 3,00 (€)
Osto- ja myyntiprosessi
Osto- ja myyntiprosessi
Veden säästäminen.
Esityksen transkriptio:

Oy OJE Finland Ab Y 2514466-8 AdBlue- maahantuonti

Faktoja AdBluesta AdBlueta saa valmistaa ainoastaan VDA:n lisensioimat valmistajat VDA = Verband der Automobilindustrie e.V. = ”Saksan Autoteollisuuden Liitto” vapaasti käännettynä. Valmistus- lisenssin myönnetään vain niille joiden kaikki valmistusvaiheet- ja prosessit täyttävät ISO- vaatimukset ja AdBlue- standardit ISO = International Organization for Standardization = Kansainvälinen Standardisoimisjärjestö 32,5% ureaa, loput vettä. Vaaraton aine. Kyseessä siis erittäin puhdas, vesipohjainen urealiuos…  …muuttaa kemiallisen reaktion kautta typenoksidit typeksi ja vedeksi.

Meidän myymä AdBlue on… AB Acheman valmistamaa, joka on VDA:n lisensioima valmistaja Liettuassa Jokainen valmistettu erä analysoidaan ja sertifioidaan! Kunkin testauksen yhteydessä, jokaisesta erästä annetaan sertifikaatti. Me maahantuojana saamme sertifikaatin jokaisesta meille saapuvasta erästä. Kaikki meille saapuvat kontit ja tynnyrit tulevat valmistajan sinetöinnein. Ennen kuin valmistaja täyttää Ibc- kontit, he varmistavat ne ja pesevät ne tarvittaessa. Valmistaja varmistaa että konteissa on käytetty aiemmin ainoastaan AdBlueta. Jokaisesta pesujaksosta on toimittaa erillinen sertifikaatti. Valmistaja näin ollen takaa AdBlue- tuotteen aitouden Ibc- astoissa, yhtä kuin kanistereissa ja tynnyreissä.

Kun ostat meiltä bulkkina… Valmistajan omat säiliöautot kuljettavat vain ja ainoastaa AdBlueta. Jos valmistaja käyttää alihankkijoita, kuljettajan saapuessa tehtaalle ottamaan kuormaa vastaan, tulee kuljettajan näyttää sertifikaatti säiliöauton säiliön puhdistuksesta sertifioidulta pesuyritykseltä. HUOM. Sertifikaatin tulee olla päivätty ja pesu suoritettu samana päivänä kuin kuorman vastaanotto. Ei siis riitä, että päivää tai kahta ennen vaan ehdottomasti samana päivänä! Myös vähintään yksi ajoneuvon letkuista tulee olla pesty samoin edellytyksin, jos yksikin sertifikaatti puuttuu jostakin pesujaksosta, säiliöautoa ei täytetä. Täyttämisen jälkeen, säiliöauto sinetöidään ja kuljettajalle annetaan matkaan sertifikaatti. Kuljettaja luovuttaa sertifikaatin vastaanottajalle Nämä edelle esitetyt vaiheet, sinetit ja sertifikaatit todistavat säiliönauton säiliössä olevan AdBluen aitouden ja valmistaja takaa tuotteen.

Kun tankkaat AdBlueta… - Muista käyttää aina puhtaita pumppuja ja ennenkaikkea sellaisia pumppuja millä on tankattu aiemmin vain ja ainoastaan AdBlueta. Jos kaadat kanisterista käyttäen rattia tms. MUISTA, puhdistaa ratti ennen sen käyttöä ja käytä vain sellaista rattia millä on aikaisemmin vain ja ainoastaan tankattu Adblueta. Jos ostat irtotavarana muista puhdistaa säiliöt, mihin AdBlue- säiliöauto tyhjennetään ja käytä vain ja ainoastaa sellaisia säiliöitä missä on aiemmin ollut vain AdBlueta.

Ibc- konttien sinetit päällä ja alhaalla venttiilissä. Kun ostat kanisterit täysin lavoin, saat aina puhtaita muoviratteja kaupan päälle.

Meiltä seuraavissa astioissa… 10- ja 20- litran kanisterit 200 litran muovitynnyrit 1000 litran Ibc- kontit, joita on kahdenlaisia… Alahanallinen Alahana + Pikaliitin (kontissa myös imuputki) Bulk toimitukset min.23 000 litraa

AdBlue- hinnat Eerolassa 2014 10 Litran kanisteri 10,60€ 20 Litran kanisteri 17,70€ 200 Litran tynnyri 122,50€ 1000 Litran Ibc… Alahanallinen peruskontti 403,00€ Hintaan sisältyy kontin hinta 42,00€ Alahana + pikaliitin 454,00€ Hintaan sisältyy kontin hinta 93,00€ Bulk toimitus min. 23 000litraa PYYDÄ TARJOUS! Katso vielä seuraava sivu! Rahanarvoinen asia…  (Hintoihin lisätään kulloinkin voimassaoleva arvonlisävero)

Tiedä myös, että… Kun ostat kanistereissa ja muovitynnyreissä muista käytettyäsi hävittää ne luontoa säästäen Kun ostat 1000L Ibc- astiassa… … ja tulet vaihtamaan sen meillä uuteen täyteen konttiin, hyvitämme vanhasta kontista saman mitä olet siitä maksanut (42€ tai 93€ alv 0%) kunhan vain kontin yläsinetti on ehjä. Käytännössä siis ensimmäisestä seuraavat kontit maksavat aina 361,00€ alv 0% / kpl ! Rahtivapaasti yli 484€ (600€ sis.alv.) tilaukset!

Tilaukset ja lisätiedot: Puh. 045- 8409319 Email. myynti@ojefin.com Webstore. www.adbluesuomi.com Varastomyymälä: Perkkoonkatu 9, 33850 Tampere