Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Yhdessä pelastamme henkiä

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Yhdessä pelastamme henkiä"— Esityksen transkriptio:

1 Yhdessä pelastamme henkiä

2 Dignita Olemme kilpailukykyinen tekniikkayritys, jolla on pitkä kokemus moottorialalta, liikenneturvallisuudesta ja muotoilusta. Tavoitteenamme on kehittää laadukkaita ja edullisia tuotteita, jotka voivat vähentää liikenteessä ja töissä tapahtuvia onnettomuuksia. Olemme alan johtava yritys Ruotsissa, ja meillä on toimistot Örebrossa ja Uumajassa.

3 Työmme Haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden parhaita tuotteita. Siksi kehitämme tuotteitamme ja palveluitamme jatkuvasti. Kehitys tapahtuu tiiviissä yhteistyössä sisäisten työntekijöiden, ulkopuolisten huippuammattilaisten ja asiakkaidemme kanssa.

4 Tuotevalikoimamme AM-4000 AM-5e iBreath AL-5
MHF on testannut ja hyväksynyt kaikki alkometrimme. MHF on testannut ja hyväksynyt alkolukkomme kuljetusten laadunvarmistukseen CENELEC EN standardin mukaisesti.

5 Laadunvarmistus Jotta voimme varmistaa tuotteidemme korkean laadun, sertifioimme ne huolellisesti sekä kotimaisilla että eurooppalaisilla markkinoilla. Noudatamme myös tarkasti pakkauksien ja elektronisten komponenttien kierrätykseen liittyviä lakeja ja sääntöjä. Vastuun ottaminen ympäristöstä on meille itsestään selvää. Meillä on myös Trygg E-handel -sertifiointi. Se tarkoittaa, että takaamme toimitusajat, tuen ja saatavuuden, taloudellisen turvallisuuden jne.

6 Infrastruktuurimme Osaomistajiemme ja liiketoimintaa tukevien osapuolten avulla voimme taata taloudellisen varmuuden, vakavaraisen liikkeenhallinnan, suurten asiakasprojektien käsittelyn sekä pitkäaikaisen tuotekehityksen.

7 Yhteistyökumppanimme
Meillä on Ruotsissa yli 50 palvelukumppania, jotka myyvät, asentavat, kalibroivat ja huoltavat alkolukkojamme.

8 Yhteistyökumppanimme
Meillä on Ruotsissa yli 50 palvelukumppania, jotka myyvät, asentavat, kalibroivat ja huoltavat alkolukkojamme. Meillä on kumppaneita myös Norjassa, Suomessa, Isossa-Britanniassa, Latviassa, Puolassa ja Turkissa.

9 Yhteistyökumppanimme
Meillä on Ruotsissa yli 50 palvelukumppania, jotka myyvät, asentavat, kalibroivat ja huoltavat alkolukkojamme. Meillä on kumppaneita myös Norjassa, Suomessa, Isossa-Britanniassa, Latviassa, Puolassa ja Turkissa. Tavoitteenamme on pian toimittaa tuotteita koko Eurooppaan.

10 Asiakkaamme Tarjoamme tuotteita yrityksille, julkiselle sektorille ja yksityishenkilöille. Alkolukkojamme on asennettu tuhansiin ajoneuvoihin Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa. Tällä hetkellä meillä on yli asiakasta, mm. Göteborgin taksi, Trelleborgin satama ja Växjön kunta.

11 Göteborgin taksi ”Dignita on turvallinen toimittaja, joka on sitoutunut auttamaan meitä asiakkaana. Se näkyy erityisesti vuoropuhelussa, jonka avulla olemme saaneet taksamittareihin integroitavan ratkaisun. Alkolukkojen vaihdon myötä tiedömme nyt varmasti, että meillä on sertifioitu tuote, joka on käyttövarma ja toimii ajoneuvoympäristössämme.” Jonathan Stoltz, IT-vastaava, Taxi Göteborg

12 Trelleborgin satama Satamassa työskennellään tuntikausia rankoissa työolosuhteissa. Siksi meille oli tärkeää löytää alkolukko, joka täyttää korkeat laatu- ja suorituskykyvaatimuksemme. Dignitan AL-5-alkolukko on ollut asennettuna kolmen vuoden ajan yli 60 ajoneuvoon. Olemme erittäin tyytyväisiä sen toimintaan sekä Dignitalta saamaamme tukeen ja palveluun. Suosittelen Dignitaa ja yrityksen alkolukkoja ehdottomasti myös muille yrityksille. Bo Christofferson, ajoneuvovastaava Trelleborgin satama

13 Yhdessä pelastamme henkiä
Uskomme yhteiskuntaan, jossa osoitamme huolenpitoa ja vastuuta toisillemme. Työskentelemällä aktiivisesti alkoholittoman liikenteen puolesta voimme lisätä kaikkien tienkäyttäjien turvallisuutta. Tuotteemme varmistavat, että kuljettajat ajavat turvallisesti ja varmasti ilman alkoholia kehossaan. Laadunvarmistus luo luotettavuutta ja lisää yrityksemme kilpailukykyisyyttä.


Lataa ppt "Yhdessä pelastamme henkiä"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google