Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Hytin kippaus Scania 113H R380

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Hytin kippaus Scania 113H R380"— Esityksen transkriptio:

1 Hytin kippaus Scania 113H R380

2 Ennen hytin kippaamista muista nämä asiat…..
Tarkista että hytin edessä on tarpeeksi tilaa kippaamista varten Laita vaihde vapaalle ja seisontajarru päälle ennen kippaamista. Tarkista että kytkinnestesäiliön tulppa on kunnolla kiinni Avaa konepelti (jos niin tulee tehdä. Lue käyttöohjekirjasta) Tarkista ettei hyttiin jää mitään irtotavaraa joka vahingoittaisi hyttiä kipatessa. Tarkista myös että ovet ovat joko kiinni tai kokonaan auki.

3 Näin aloitat hytin kippaamisen
Sulje hydraulipumpun venttiili siihen varten olevalla hylsyavaimella (venttiili löytyy yleisimmin apukuskinpuolen alimman portaan etureunasta) Aseta hylsy pumppuun ja aloita pumppaaminen.

4 Hytin kippaaminen Pumppaa niin kauan kunnes hytti saavuttaa ääriasentonsa. Kun hytti alkaa saavuttaa ääriasentoaan, hytti alkaa itsestään kaatumaan eteenpäin. Älä yritä estää hytin kippaamista!!! Kun Hytti on saavuttanut ääriasennon pumppaa vielä hetki, jotta hytti on varmasti tapissaan.

5 Hytin kippaaminen Kun hytti on kipattu, voi ajoneuvoa ruveta huoltamaan Jos esimerkiksi moottorista pitäisi vaihtaa jokin suodatin tai sitä pitäisi muuten vaan huoltaa, se onnistuu nyt helposti

6 Turvallisuus Hyttiä kipatessa ja laskiessa, sen eteen ei saa mennä!!
Moottoritilassa saa aloittaa työskentelyn vasta kun hytti on kokonaan kipattuna!! Irtotavarat tulee poistaa hytistä!! Ihmisiä/eläimiä EI saa olla hytissä kippauksen aikana!! Jos hyttiä ei pystytä kippaamaan kokonaan, tulee hytin ja rungon väliin asetettava jokin kestävä metalliesine tukemaan hyttiä ettei se laskeudu päälle

7 Hytin lasku 1.Lasku aloitetaan kääntämällä venttiili auki.
2. Aloitetaan pumppaaminen ja jatketaan sitä niin kauan kunnes hytti on kokonaan laskeutunut. Pumppaa vielä hetki varmistaaksesi että hytti on varmasti paikoillaan.

8 Made By Yle & Salo


Lataa ppt "Hytin kippaus Scania 113H R380"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google