Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Piirikuvernööritiimin koulutus
Advertisements

PRESIDENTTIEN VALMENNUS
Suomen Lions-liitto r.y./Presidentti RJ/OE
Valmennuksen kausisuunnitelma
Ovatko klubini IT-asiat kunnossa Sivujen ajantasaisuus Uudet mahdollisuudet.
Jouko Ruissalo Suomi näkyviin Arpajaiset –
Piiri 107-B DGe Sanna Siissalo
Nenäpäivä-kampanja Raportti KVN:lle Lions Clubs International MD 107 Finland Nenäpäivä-kampanja, PVGD Reijo Ikäheimonen2 Nenäpäivä-kampanjan.
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
TÖIDEN PRIORISOINTI JA AJAN HALLINTA
Rotaryn nuorisovaihto
ELMO2009 – AIKATAULU JA VASTUUT - SUUNNITELMA Juha KnuuttilaELMO2009 Sivu 1 Benchmarking Pilottiopintojaksot: valinta ja suunnittelutyö.
Yleiskatsaus Ylpeä historia Nykyinen menestys Loistava tulevaisuus.
Lions piiri 107 – D toimintasuunnitelma 2011 – 2012 We Serve – Me Palvelemme Olli Katila.
Lions Clubs International D 107-N ”NETTIKLUBI” Koulutus- ja keskustelutilaisuus toimivien klubien.
LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA
päivitetty Varpu Ylhäinen
Taru Mattsson ja Antti Tuomikoski1 N-piirin koulutustoimikunnan toimintasuunnitelma Kauden aikana koulutustoimikunta toteuttaa monipuolista.
LUONNOS LC Askola - Strategia 2010 – /2011 Strategiaryhmä 1 1.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit.
Toimintasuunnitelma kaudelle Joukkueenjohto Johtokunta Open
Suomen Rotaryn jäsentietojärjestelmä ja koulutusaineisto Rotary.org/My Rotary/Rotary Club Central Piirin koulutusseminaari Hämeenkyrössä Rune.
Piirin valmennusohjelma klubien tuleville presidenteille.
AJATUSHAUTOMOILLA kohti yleiskokousta TOTEUTUSAIKA HELMI-HUHTIKUU 2013.
Lions Clubs International  Lohkon puheenjohtajan koulutus.
Seurasuunnittelupäivä Johtokunta Open
Kari Kivistö DG Päivämäärä END POLIO NOW TÄMÄ ON RI:N TAVOITE N:O 1 Meidän piirille tämä merkitsee sitä, että jokaisen klubin On tilitettävä.
Jokainen rotari: hanki yksi, säilytä yksi! Piirin 1410 syysseminaari Hämeenkyrö Yleiskatsaus jäsenasioista Pekka Mäkinen & Erkki Eskelinen &
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Toimintasuunnitelma Piirifoorumi Toimintasuunnitelma Esko Hietanen2 Perusteet TS:aan Kv. Pres Joe Prestonin ajatukset ja tavoitteet LL/Toronton.
Lionsklubin muutosjohtaminen 107 N Apj-Lpj seminaari Bykulla
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
Piiriapurahojen tarkoitus
Rotaryriihi, www-sivut Pohdittavaa: 1.Ketä varten / kenen tarpeisiin ? 2.Mitä pitää sisältää ? 3.Miten ylläpidetään ? 4.Miten / mihin käytetään ?
Lions Clubs International  Lohkon puheenjohtajan koulutus.
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
KLUBIKOULUTTAJA - klubin oma koulutussuunnitelma Esittäjä IPDG/DT Kari Kontula Pori Karhunpää Rk Päivämäärä Suomen Rotary © 2010.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
SIHTEERI MARJATTAKOULU Apua ja neuvontaa. Ottakaa yhteyttä! puh Sihteerikoulutus / HS & KE.
Lions Clubs International MD 107 Finland Presidenttivalmennus 1 Klubin presidentti
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Lions Clubs International Suomi-Finland MD 107-M Finland Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus.
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
“Tämän kuukauden kokous tulee olemaan sama kuin viime kuun kokous, mutta nyt meillä on paljon enemmän ongelmia. Lähde: Cartoonstock.com.
Maailmanlaajuinen johtajakoulutusryhmä
Ryhdistä yhdistystä treffille: Mitä yhdistystoiminta on?
Lions tietoa uusille jäsenille
klubi vetovoimaiseksi Jäsenjohtajakoulutus
Ajankohtaista B-piirin vuosikokous
Klubin Strategia Työkalu
D-piirin lionspinssiviikko
Lions tietoa Presidenteille
Klubivastaavien koulutus
Klubin brändin markkinointi
Rakennetaan vahvempi B-piiri Klubivastaavan tehtävät
PiHan toiminta Kickoff
Palveleminen “klubin konsulttina”
+1-jäsenohjelma B-piirissä Jäsenjohtajakoulutus
Global Action Team Maailmanlaajuinen toimintaryhmä
KLUBISIHTEERIN KOULUTUS
Tuomas Aunila N-piirin jäsentoimikunta
Lions tietoa uusille jäsenille
Lions tietoa uusille jäsenille
ULVILA GMT Raimo Gröhn GMT Raimo Gröhn.
Suomen Lions-liitto r.y./Presidentti RJ/OE
- ja tähän mahdollinen ala
Esityksen transkriptio:

Alueen- ja lohkon puheenjohtajat piirikuvernöörin 1. tehtävä Varpu Ylhäinen

Kesätehtävät Ketkä? Alueen- ja lohkon puheenjohtajat yhdessä alueittain Mitä? Klubihaastattelut, yhteenvedot, kehitysehdotukset, esiintymisharjoitus Milloin? Toukokuun aikana, juhannukseen mennessä, esiintymisharjoitus elokuun 10. päivään mennessä Miksi? DG:lle, APJ:lle ja LPJ:lle perusaineisto kauden tavoitteiden saavuttamiseksi. Esiintymisharjoitus elokuun 10. päivän koulutuksen yhteydessä. Klubit ja klubien virkailijat ovat osa organisaatiota, joka täytyy oppia tuntemaan töiden sujumiseksi Raportointi APJ:t raportoivat haastatteluista DG:lle juhannuksen jälkeisellä viikolla viimeistään Klubien lukumäärä piirissä Alueita 5, lohkoja 13, klubeja 74, lioneja 1968 (tiedot vuosikirjasta 2012 – 2013) 7.4.2017 GLT Varpu Ylhäinen

Vaihe 1 Alueen puheenjohtajat kutsuvat oman alueensa lohkon puheenjohtajat tapaamiseen Sovitaan, kuka haastattelee mitkäkin klubit Haastatteluaineisto alueen puheenjohtajille Haastattelut suoritettu toukokuun loppuun mennessä 7.4.2017 GLT Varpu Ylhäinen

Vaihe 2 APJ:t pitävät kokouksen LPJ:en kanssa ja tekevät yhdessä yhteenvedon kyselyiden tuloksista (numereelinen ja sanallinen) Analysoidaan klubien tilanne ja tunnistetaan erityisesti apua tarvitsevat klubit Mietitään klubeille mahdollinen kehityssuunnitelma Raportointi tilanteesta DG:lle viimeistään juhannuksen jälkeisellä viikolla 7.4.2017 GLT Varpu Ylhäinen

Vaihe 3 Esiintymisharjoitukset elokuun 10. päivän koulutuksessa APJ:t esittelevät alueensa yhteenvedot lukuina ja kommentein LPJ:en avustamana LPJ:t valmistelevat 3 min puheen kehitystoimista, joita ovat valmiit suosittelemaan klubeille. Klubeja ei mainita nimeltä. Nimetään asia ja ratkaisu siihen. 7.4.2017 GLT Varpu Ylhäinen

Vahvojen klubien tunnusmerkkejä Hyvä, keskusteleva ja delegoiva organisaatio Klubistrategia kunnossa – kehityshankkeita menossa Koulutus- ja johtajavastuuhalukkuudet ovat kunnossa Innostuneet jäsenet, jotka ovat ylpeitä klubistaan Jäsenistö lisääntyy ja uusiutuu jatkuvasti Osallistumisprosentti on korkea Klubilla on sekä palvelu- että varainkeräysprojekteja paikkakunnalla ja klubi osallistuu Lions -organisaation yhteisiin hankkeisiin Sisäinen ja ulkoinen tiedotus toimii Klubi maksaa maksunsa ja suorittaa raportointinsa ajoissa Hyvä fiilis 7.4.2017 GLT Varpu Ylhäinen

Apua tarvitsevien klubien tunnusmerkkejä Klubilla ei ole klubistrategiaa eikä kehityssuunnitelmia Klubi ei osallistu koulutuksiin eikä piirin yhteisiin tilaisuuksiin Klubi ei osallistu Lions -organisaation yhteisiin hankkeisiin Klubissa on huono yhteishenki Jäsenet eivät pysy klubissa, eivätkä arvosta toimintaa Klubilla on vähän aktiviteetteja Uusien jäsenten opastus toimii huonosti tai ei ollenkaan Klubin maksut ja raportit ovat myöhässä 7.4.2017 GLT Varpu Ylhäinen