Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit."— Esityksen transkriptio:

1 KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen

2 Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit Kansalliset Neuvostot Kansalliset Edustajat Kansalliset IW Presidentit IIW Past Presidentit

3 Ohjeet ovat olleet vaikeita ymmärtää Vuoden 2015 konventiossa (yleiskokouksessa) kokeillaan siksi UUTTA järjestelmää

4 Trinity After Dark Rockhampton Boonah Adelaide Hills Trinity After Dark Rockhampton Boonah Adelaide Hills Piireille lähetetään lista alueen klubeista. Niiden tulee tarkistaa kuka mistäkin klubista on nimetty äänestäjäksi ja täyttää listaan tämän nimi ja varamiehen nimi.

5 Jos klubi ei lähetä omaa äänestäjää, klubia pyydetään nimittämään äänestämään valtuutettu osallistuja, joka on tehtävään oikeutettu sääntöjen mukaan Piirin valtakirjalla äänestävä Kansallinen edustaja Kansainvälinen IIW:n valtakirjalla äänestävä Past Kansallinen edustaja Past Board Member Past Board Director jos tämä henkilö on jo klubinsa valtuuttama äänestäjä

6 Lista äänestämään valtuutetuista ja oikeutetuista tulee kunkin Piirin palauttaa Joulukuun 15 päivään 2014 mennessä Postitse tai e-mailina IIW:lle IIW, Suite 2.3,20, Market Street, Altrincham, Cheshire, WA 14 1PF UK admin@internationalinnerwheel.org

7 Kansallisen edustajan tulee täyttää samanlainen lista : Kansallista neuvostoa varten Kansalliselle Edustajalle Kansalliselle IW presidentille Jokaiselle maasta olleelle IIW Presidentille. Board Directorien tulee auttaa klubeja jotka eivät kuulu piireihin.

8 Kaikki saapuva tieto tarkistetaan IIW:n toimesta ja kaikki tiedustelut oikeutuksista ja henkilön vaatimuksista menevät Kansallisen edustajan kautta ja hänelle tiedoksi.

9 Lopullisten tietojen mukaan painetaan äänestyskirjaset. (niihin merkitään kunkin äänestämään oikeutetun käytössä oleva äänimäärä suom. Huom.) Muutoksia näihin äänimääriin ei tehdä enää tämän jälkeen. (äänestyspaikalla ei enää voi vedota siihen, että on saanut lisää valtakirjoja suom. Huom.)

10 KONVENTIOSSA

11 Jotta jonot ja odotusaika äänestysoikeuksien rekisteröintitiskillä lyhenisivät, Piirin toimesta valittu henkilö (ensi sijaisesti piirikomitean nimittämä äänestäjä) on vastuussa kaikkien äänestysluetteloiden (kirjasten) noutamisesta ja jakamisesta oman piirinsä äänestämään oikeutetuille henkilöille. Näiden henkiiöiden tulee olla rekiströity äänestäjiksi IIW:n toimesta.

12 Henkilö, joka saapuu viralliseen kokoukseen mukanaan kirjanen, joka ei ole hänen omalla nimellään Ei ole pätevä äänestämään vaan hänet hylätään Kyseisen piirin tulee selittää Constitution Chairmanille, miksi kirjanen oli väärän henkilön käsissä.

13 Kansallinen edustaja ( tai joku toinen Kansallisen neuvoston nimittämä henkilö) on vastuussa äänestyskirjasten noutamisesta seuraaville henkilöille Kansalliselle neuvostolle Kansalliselle edustajalle Kansalliselle Presidentille jokaiselle IIW Past Presidentille, joka on hänen maastaan.

14 Olkaa hyvät ja varmistakaa, että olette ilmoittaneet äänestämään valtuutetun jäsenen nimen omalle piirillenne ennen joulukuun 15 päivää 2014 Varmistaaksenne sen, että klubillanne on käytössään ääni Tanskassa konventiossa. Tehkää se nyt piirikokouksessa!

15 CHECKLIST FOR YOU

16 Lisäksi huomattava seuraava ohjeisto

17 Anna tieto piirisi sihteerille, kuka on klubin äänestäjä Kööpenhaminan yleiskokouksessa ennen joulukuun alkua 2014. Varmista, että kyseinen valtuutettu jäsen on ilmoittautunut Kööpenhaminan yleiskokoukseen Tutustukaa yleiskokouksessa käsiteltäviin sääntömuutosehdotuksiin ja lisäyksiin (Proposals and Amendments) ennen toukokuuta 2015 Anna äänestysohjeet klubisi viraliselle äänestämään valtuutetulle edustajalle, joka voi olla klubin erityisesti valtuuttama Kansallinen edustaja Kansainvälinen IIW:n valtakirjalla äänestävä Past Kansallinen edustaja Past Board Member Past Board Director Anna kirjalliset ohjeet jos mahdollista. Jos klubi päättää käyttää IIW:n virallista valtuutettua(Proxy Vote Holder) IIW pyytää äänestysohjeet häntä varten etukäteen.

18 Kiitokset avusta Jokainen ääni merkitsee IIW hallinto Created by Anthony Whitchurch


Lataa ppt "KONVENTIO 2015 äänten rekisteröiminen. Aiemmin on ollut 3 sarjaa lomakkeita äänestystä varten, jotka ovat tulleet postitse seuraaville: Klubit Piirit."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google