Toteutus: Lähikuva äidistä, joka vilkuttaa Emmalle ja lähtee takaisin sisälle. Näytetään tekstiruutua repliikeistä. Kuva siirtyy Emmaan, joka sitoo kypärän.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kuvakäsikirjoitus Kolme pukkia.
Advertisements

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Opettele liikennesäännöt
Pikkupoika kysyi isältään...
Nopeudesta ja kiihtyvyydestä
Helga Skiftesvik, Sanna Pitkänen
Leena Kulmala 2005 Lammas liikenteessä Aloita klikkaamalla tästä.
Mirva Mykkälä & Piia-Maria Mattanen
Kuvakäsikirjoitus. Opiskelija herää unestaan Kello on
Mikä minusta tulee isona Santeri ja Teppo Tekno 11-B.
Kuvakäsikirjoitus.
Pertti-Pupun terveellinen ruokavalio
Kuva verkkolehdessä. Kuvaesimerkkejä Tässä linkki tai yksittäisiä kuvia hs.fi.
-Taustalla kertojan ääni kertoo tarinaa
Flavian tarina. Nimeni on Flavia. Olen 15 vuotta vanha ja asun Ugandassa. Pidän ompelemisesta, etenkin laukkujen tekemisestä ystävieni kanssa.
Kaksi nunnaa lähti luostarista kaupunkiin myymään pikkuleipiä
Tulevaisuuden dilemma Santeri ja Teppo Tekno 11-B.
Hanna, Jutta Ja Liisa Maija & Nina feat. Cop – lasten liikennelaulu
SUUNNITTELU 1. vaihe: Synopsis 2. vaihe: Treatment
Teknisiä ongelmia yliopistossa…. Kohtaus 1: luennoitsija saapuu Roolihenkilöt: Luennoitsija ja opiskelijat Kuvakoko: Yleiskuva Kohtauksen kesto: 30s Kuvan.
Hurttuuden tie – tosi lyhyt tarina houkutuksista
KUVAKÄSIKIRJOITUS OPISKELIJAN VIIKKO + EXTRA Henrietta Partanen, Aki Hurtig.
Opiskelijaporukka menossa hissiin. Yksi ei mahdu hissiin.
Erilaiset ystävät, kuvakäsikirjoitus
Millainen liikkuja olen? Kuljen koulu matkat yleensä pyörällä. Illalla koulunjälkeen, kun olen kavereiden kanssa tai vapaa- ajalla tulee hyötyliikuntaa.
JALAN JA PYÖRÄLLÄ Opettele liikennesäännöt. Varmista aina oman turvallisuutesi vuoksi myös se, että muut tienkäyttäjät ovat huomanneet sinut.
BePolite -polkupyörävalot Pois pyöräilijän turha punainen valo.
Kuvakäsikirjoitus: Sessun päivä yliopistolla. Päivä alkaa! Jeejee, uusi koulupäivä! Sessu saapuu innosta puhkuen yliopistolle bussilla. Kuvataan Sessua.
L AAJENNETUN TYÖSSÄOPPIMISEN KOKEILUT AUTO JA LOGISTIIKKA.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Leenan ja Leevin lumiukot Veera Tervo, Laura Päärni VAKA 12C.
KORIPALLON VIRALLISET PELISÄÄNNÖT 2014
Unicef-kävely Me muutamme maailmaa Kaikki eivät pääse kouluun.
Syntaksin harjoituskurssi CYK140
MUSIIKKIVIDEO: PAPUKAIJA-SASUN SEIKKAILUT. 1.Kohtaus Papukaija-Sasu herättää joka aamu omistajansa Joonaksen. Lähikuvassa Joonas ja papukaija-Sasu nauttivat.
K UVAKÄSIKIRJOITUS Kerhomatka. PYÖRÄMATKA KOHTI KERHOA ALKAA.
KUVAKÄSIKIRJOITUS  Kuvakäsikirjoitus on kuvallinen ja/tai kirjallinen selvitys siitä, millaisin kuvin tarina aiotaan kertoa.  Kirjallisessa muodossa.
Ympäristövastuu: Havainnointitehtävän ohjeistus
Esko ja Mauno tapaavat pihalla Esko tulee kuvaan oikeasta laidasta, pojat morjenstavat, Esko heilauttaa kättään ja Mauno nyökkää.
Kuvakäsis – Miksi pipo pitää laittaa hihaan?
Kukka ja mehiläinen Emma ja Satu, tekno11a
Epätoivoisena katsoo pomo kelloaan, ja toteaa, että hänen alaisensa ei ehdi ajoissa pitämään erittäin tärkeää tiedotusta konferenssiin, joka on juuri alkamassa.
Kuvakäsikirjoitus Jonna ja Sara. Ensimmäinen kohtaus Kohtauksen sisältö: Luokassa keskustellaan yhteisistä käyttäytymissäännöistä.  yleiskuva luokkahuoneesta.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Kuvakäsikirjoitus on kuvallinen ja/tai kirjallinen selvitys siitä, millaisin kuvin tarina aiotaan kertoa. Kirjallisessa muodossa kerrotaan.
Ufo-mies Kuvakäsikirjoitus. Kuva 1 Sisältö: Ufo-mies toteaa, että elinolosuhteet kotiplaneetalla ovat muuttuneet karuiksi Toteutus:  Taustalla kuuluu.
E PÄILYS Kuvakäsikirjoitus. ENSIMMÄINEN RUUTU Kuvataan hautausmaata Seattlessa, puhekuplassa lukee ”Seattlessa on murha- aalto.”
Pikkupoika kysyi isältään...
Kuvakäsikirjoitus Sonja ja Riina.  Cullenit järjestävät Bellalle synttärijuhlat luonaan. Kuva on yleiskuva.  Edward: ”Hyvää 18- vuotispäivää, Bella!”
Alpo ja homeinen omena Yliläli presents:. Kohtauksen sisältö: Alpo datailee, jonka jälkeen menee tyhjälle jääkaapille Toteutus: Kuvataan sivusta päin.
ENSIMMÄINEN KOULUPÄIVÄ Kuvakäsikirjoi tus. Ella ja Eetu lähtevät kouluun. Ella lähtee äitinsä kanssa ja Eetu yksin.
Liikenneopetusvideon kuvakäsikirjoitus. On kaunis kevätpäivä. Lapsi lähtee retkelle.
Kuvakäsikirjoitus Luokanopettajaopiskelijoiden Wappu 2012 Piia, Mikko & Aleksi.
KUVAKÄSIKIRJOITUS Henna, Riina & Suvi. Tarinan nimi ja taustakuvana maisemakuva. Taustalla taustamusiikkia.
1 Syntaksin harjoituskurssi CYK140 Harjoitustehtäviä 9 Ratkaisumalleja.
Matkalla.
Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen. Pyhittäjä Arseni Konevitsalainen syntyi Novgorodin lähistöllä ja sai hyvän kristillisen kasvatuksen. Ammatiltaan hän.
Liityntäpysäköintitutkimuksen 2014 tuloksia
Jessen seikkailu.
Tottelematon pikkupingviini. Pete-pingviini herää ja haukottelee huoneessaan. Samanaikaisesti aurinko nousee ja taustalla kuuluu musiikkia ja linnunlaulua.
Pyöräilyn turvallisuus Lasse Kämpe Espoon ympäristökeskus.
JOPOX Uusi hallinta / Lomaketyökalu. Uuden lomakkeen luonti Lomakkeen rakentaminen alkaa klikkaamalla auki Lomakkeet. Oletusarvoisesti oman joukkueesi.
Sinustako NuVa-vaikuttaja? Eveliina Kunttu Nuorisovaltuutettu Nuorisovaltuuston puheenjohtaja.
Asukkaiden mielipiteitä Rautatienkadun katukokeilusta Liikenneinsinööri Kristiina Kartimo
TVT2 kurssiin Virpin kokeilua. Tällä sivulla on animaatio… toimiiko?
KANKKULAN LIIKENNEAAPINEN
Männän vaihto mopoon.
Bussimatka EDUCA-messuille
TIEN YLITTÄMINEN.
Pingu Poissa kotoa.
Rekan ratissa istuu isiä ja äitejä
Turvallinen koulumatka.
Esityksen transkriptio:

Toteutus: Lähikuva äidistä, joka vilkuttaa Emmalle ja lähtee takaisin sisälle. Näytetään tekstiruutua repliikeistä. Kuva siirtyy Emmaan, joka sitoo kypärän reppuunsa ja lähtee ajamaan kohti koulua. Kohtaus jatkuu niin pitkään kuin toimintaa riittää. Kohtauksen sisältö: Äiti toivottaa Emmalle hyvää koulupäivää. Emma lähtee pyöräilemään koulua kohti. KUVAKÄSIKIRJOITUS

Kohtauksen sisältö: Emma pyöräilee. Toteutus: Kuvataan kokokuvana Emmaa, joka pyöräilee lujaa ja hurjastellen. Emma ajaa jalkakäytävällä, jossa ei saa pyöräillä. Emma meinaa törmätä jalankulkijaan. Hän ei näytä suuntamerkkejä kääntyessään. Kohtaus kestää niin kauan kuin toimintaa riittää.

Kohtauksen sisältö: Emma ylittää suojatien huolimattomasti. Auto on ajaa hänen päälleen, ja Emma kaatuu. Toteutus: Kuvataan kokokuvana Emmaa, joka ajaa suojatielle katsomatta sivuilleen. Siirrytään lähikuvaamaan autoa, jonka kuski näyttää kauhistuneelta ja tööttää. Siirrytään lähikuvaamaan Emmaa joka säikähtää. Ruutuun tulee ”välähdys”, jonka aikana kuuluu auton jarrutusäänet. Kuva siirtyy takaisin Emmaan. Kaatunutta Emmaa kuvataan aluksi lähikuvana joka loittonee kokokuvaksi. Emma näyttää surulliselta ja kuvaan tulee ajatuskupla. Emma toivoo osaavansa ajaa paremmin. Kohtaus kestää niin kauan kuin toimintaa riittää.

Kohtauksen sisältö: Pyöräilyopetusvideo. Toteutus: Kohtauksessa on hiljainen taustamusiikki. Kertoja selostaa tapahtumia. Kohtaus kuvataan pääasiassa kokokuvana, mukana on myös erikoislähikuvia yksittäisistä tilanteista. Essi Esimerkillinen pyöräilijä kävelee pyöränsä luo, ja tarkistaa pyörän. Hän laittaa kypärän päähänsä. Essi tarkistaa että tiellä saa ajaa pyörällä, ja lähtee matkaan. Hän ajaa rauhallisesti ja huomio kävelijät. Hän kääntyy näyttäen suuntamerkkiä, taluttaa pyörän suojatien yli katsottuaan molempiin suuntiin. Kun Essi pääsee perille määränpäähänsä, hän jarruttaa rauhallisesti ja nousee pyörän kyydistä. Hän laittaa pyörän pyörätelineeseen ja lukitsee sen huolellisesti. Kohtaus kestää niin kauan kuin toimintaa riittää.

Kohtauksen sisältö: Loppukohtaus. Toteutus: Kuvataan Emmaa joka pyyhkäisee kyyneleensä. Jalankulkija jonka päälle Emma meinasi ajaa, tulee paikalle ja auttaa Emman ylös. Emma pahoittelee käytöstään. Tekstiruutu ilmestyy ja Emma päättää opetella pyöräilysäännöt. Hän laittaa kypärän päähänsä ja lähtee polkemaan rauhallisesti kohti koulua. Video päättyy. Kohtaus kestää niin kauan kuin toimintaa riittää.