Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

E PÄILYS Kuvakäsikirjoitus. ENSIMMÄINEN RUUTU Kuvataan hautausmaata Seattlessa, puhekuplassa lukee ”Seattlessa on murha- aalto.”

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "E PÄILYS Kuvakäsikirjoitus. ENSIMMÄINEN RUUTU Kuvataan hautausmaata Seattlessa, puhekuplassa lukee ”Seattlessa on murha- aalto.”"— Esityksen transkriptio:

1 E PÄILYS Kuvakäsikirjoitus

2 ENSIMMÄINEN RUUTU Kuvataan hautausmaata Seattlessa, puhekuplassa lukee ”Seattlessa on murha- aalto.”

3 TOINEN RUUTU Kuvataan Edwardia ja Bellaa keittiössä sivusta päin. Edward ei halua että Bella menee Jacobin luo. Edward näyttää epäilevältä. Edward sanoo: ”Jacob voi olla vaarallinen.” ja Bella vastaa: ”Ei ole”

4 KOLMAS RUUTU Bella ja Jacob seisovat ulkomaisema taustanaan. Bella sanoo: ”Minut muutetaan vampyyriksi lukion jälkeen.” Jacob sanoo: ”Ei käy” ja tunnustaa rakastavansa Bellaa.

5 NELJÄS RUUTU Kuvataan Jacobia valkoisella taustalla lähikuvana. Jacobin vieressä on ”leimattu” Friend-zoned, ja alla lukee Bellan vastaus Jacobin rakkaudentunnustuks een: ”Olet minulle kuin veli, Jacob”

6 VIIDES RUUTU Kuvataan Victoriaa ja hänen vampyyriarmeijaansa. Victoria vannoo tappavansa Bellan.

7 KUUDES RUUTU Kuvataan koko Cullenien perhettä ja Jacobin ihmissusilaumaa. Carlisle sanoo: ”Tehdään välirauha ja taistellaan yhdessä Victoriaa vastaan.”

8 SEITSEMÄS RUUTU Bella, susi-Jacob ja Edward ovat vuorilla piilossa Victoriaa. Heidän takanaan näkyy teltta ja metsää. Jacob sanoo: ”Yöllä on kylmä ja Bellan pitää nukkua mun vieressä.” Edward sanoo, että hän on oikeassa.

9 KAHDEKSAS RUUTU Jacob ja Bella suutelevat kuvan vasemmassa etureunassa. Edward tanssii taustalla ja sanoo että ”On ihan ok että rakastat myös Jacobia!”

10 YHDEKSÄS RUUTU Edward ja Jasper tappavat yhdessä Victorian, muut pahat vampyyrit makaavat kuolleina maassa. Victoria huutaa: ”Kuolen!”

11 KYMMENES RUUTU Edward ja Bella ovat kuutamomaisemassa. Edward sanoo hymyillen: ”Ei haittaa, että pussaat muita. Mennäänkö naimisiin?” Bella sanoo: ”Mennään vaan”

12 YHDESTOISTA RUUTU Vihainen Jacob lähtee Forksista. Kuvataan Jacobia sutena juoksemassa aukealla.

13 KAHDESTOISTA RUUTU Kuvataan Bellaa lähikuvana edestä päin. Bella sanoo: ”Olen niin onnellinen.”


Lataa ppt "E PÄILYS Kuvakäsikirjoitus. ENSIMMÄINEN RUUTU Kuvataan hautausmaata Seattlessa, puhekuplassa lukee ”Seattlessa on murha- aalto.”"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google