Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Alpo ja homeinen omena Yliläli presents:. Kohtauksen sisältö: Alpo datailee, jonka jälkeen menee tyhjälle jääkaapille Toteutus: Kuvataan sivusta päin.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Alpo ja homeinen omena Yliläli presents:. Kohtauksen sisältö: Alpo datailee, jonka jälkeen menee tyhjälle jääkaapille Toteutus: Kuvataan sivusta päin."— Esityksen transkriptio:

1 Alpo ja homeinen omena Yliläli presents:

2 Kohtauksen sisältö: Alpo datailee, jonka jälkeen menee tyhjälle jääkaapille Toteutus: Kuvataan sivusta päin Alpon eleitä. Kuvaan ilmestyy ruutu, jossa kuvataan nälkää. Alpo kulkee jääkaapille. Kuvataan tyhjästä jääkaapista Alpon liikkeitä.

3 Sisältö: Essi koputtaa ovelle. Alpo menee epäluuloisena avaamaan, ja sulkee aluksi oven nenän edestä. Lopulta Essi saa kerrottua, että Alpo on voittanut lahjakortin. Toteutus: Kuvataan Essin kättä, kun hän painaa ovikelloa. Kuvataan Alpoa, kun hän vilkaisee ovisilmästä. (Suurennetaan silmä, jos onnistutaan.) Kun Alpo avaa oven, Essi heittää ilmapalloja yms. Kuvataan kun Alpo riemuitsee.

4 Sisältö: Matkalla Alpo vippaa leveäeleisesti rahaa katusoittajalle. Toteutus: Kuvataan yläviistosta katusoittajaa. Kuvataan alaviistosta Alpoa.

5 Sisältö: Alpo kävelee Saleen. Siellä hän kerää herkkuja. Toteutus: Kuvataan sellaisesta kuvakulmasta, että samaan aikaan näkyy Alpo ja kaupan kyltti. Kuvataan kun Alpo ottaa kärryt. Kuvataan kun Alpo nostelee tavaroita kärryihin, mutta ei kuvata itse kärryjä.

6 Sisältö: Alpo saapuu kassalle ja latoo tavaroita hihnalle. Kassaneiti kertoo pilkkuvirheestä Toteutus: Kuvataan kun Alpo latoo tavaroita kassalle, jonka jälkeen kuvataan hänen naamaansa, kun hän odottaa. Kuvaan ilmestyy ruutu, jossa kerrotaan pilkkuvirheestä.

7 Sisältö: Alpo on pettynyt. Toteutus: Kuvataan naamaa. Voidaan ottaa pysäytyskuva, jota muokataan kuvankäsittelyohjelmalla. Sisältö: Kaupan ulkopuolella Joonas leveilee saamillaan seteleillä. Alpo kävelee ohi erittäin masentuneena. Toteutus: Kuvataan sivultapäin kun pojat kohtaavat. Kuvataan kun Alpo kävelee masentuneena asuntoaan kohti.

8 ”Olettamus on kaikkien munausten äiti” -Henry K.-


Lataa ppt "Alpo ja homeinen omena Yliläli presents:. Kohtauksen sisältö: Alpo datailee, jonka jälkeen menee tyhjälle jääkaapille Toteutus: Kuvataan sivusta päin."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google