Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Kuvakäsikirjoitus Luokanopettajaopiskelijoiden Wappu 2012 Piia, Mikko & Aleksi.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Kuvakäsikirjoitus Luokanopettajaopiskelijoiden Wappu 2012 Piia, Mikko & Aleksi."— Esityksen transkriptio:

1 Kuvakäsikirjoitus Luokanopettajaopiskelijoiden Wappu 2012 Piia, Mikko & Aleksi

2 1.Kohtaus koululla Koulussa pojat istuvat tietokoneella, ja kirjoittavat ahkerasti. Kaveri tulee lähelle, ja hehkuttaa wapun alkavia juhlia. Pojat katsovat toisiaan ja jatkavat tylsistyneenä kirjoittamista. Kuvataan sivusta, normaalia ATK-luokan taustaa vasten. Yleiskuva

3 2.Kohtaus Tuiran rannalla Pojat kävelevät Tuiran rantaan allapäin. -kuvataan edestä ja jotta kasvot näkyvät, -kamera jää paikalleen, pojat ohittavat.. Kuvataan takaa, maisema näkyy Pojille tarjotaan juomaa, -lähikuva keskustelusta Pojat kieltäytyvät illan Bileistä, koska ei ole rahaa

4 3. Kohtaus koulussa Aleksi laskee rahoja pöydän ääressä Aleksi ja Mikko kuikuilevat ruokalan edessä ja Mikko katsoo tyhjää lompakkoaan.

5 4.Kohtaus; poikien keskustelu Pojista lähikuva, missä keskustelu rahan vähyydestä, ja siitä, että koko wappu menee rahattomana ja aivan ohi, kun ei pääse juhlimaan Pitkävedon laitto; keskustelua Chatissa?/Puhelimessa?

6 5.kohtaus Tv:n katselua kotona, on Wappu Puhelin soi, Kaverit soittavat Mukaan juhlintaan, -kieltäytyminen

7 6.kohtaus; VOITTO Pojat katsovat kahdestaan telkkaa Tekstiteeveeltä tuloksien katsominen VOITTO, tuuletukset ja nopea vaatteiden vaihto (haalarit päälle ja ovi paukahtaa kiinni)

8 7.Kohtaus; Bileet voivat alkaa Pojat ilmestyvät luokkakavereiden luo Tuuletusta, ja halaukset


Lataa ppt "Kuvakäsikirjoitus Luokanopettajaopiskelijoiden Wappu 2012 Piia, Mikko & Aleksi."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google