Päämaja u Lions Clubs Internationalin päämaja on vuodesta 1971 lähtien sijainnut lähes 14 000 neliömetrin suuruisessa rakennuksessa Oak Brookin esikaupunkialueella,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
AVARTTI – NUORET SEN TEKEVÄT THE INTERNATIONAL AWARD FOR YOUNG PEOPLE
Advertisements

Piirikuvernööritiimin koulutus
Rotary Internationalin kansainväliset kokoukset PETS DGN Leila Risteli Suomen Rotary © 2008.
Hampuri, Saksa Löytää suunta, joka mahdollistaa Lions Clubs Internationalin saavuttavan sen täyden potentiaalin kansainvälisenä.
Uuden jäsenen perehdytys
Lionien ympäristövalokuvakilpailu. Vuonna 1972 lionit antoivat sitoumuksen suojella ympäristöä.
Arne-Ritari -säätiö Koulutuskalvosarja 1 Arne Ritari –säätiö rs. Säätiön tarkoitus, hallinto, toimintatavat ja kehitys
Uuden klubin perustaminen Anna ihmisille valta muuttaa omaa elämäänsä sekä muiden elämää.
Keskustelun vetäjä (Nimi) Esittäjä (Nimet) Johda ja palvele entisenä piirikuvernöörinä.
Piiri 107-B DGe Sanna Siissalo
Rotarynuorisovaihto / Monipiiri VIII 2006 NUORISO- VAIHTO NUORISO- VAIHTO haasteet ja mahdollisuudet PETS 2008.
Kaikki lioneista Historia Organisaatio Palvelu
Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma
4H-järjestö Tekemällä oppii parhaiten!. 4H-järjestön toiminta-ajatus •4H-harrastuksessa lapsi ja nuori kasvaa kohti vastuullista ja yritteliästä aikuisuutta.
Nuorisoleiri- ja –vaihto-ohjelma. 1. Vaihdot a.Voidaan järjestää satoihin maihin joissa on Lions- klubeja b.Kestää viikkoa c.Osanottajat (iältään.
Kansainvälisen lionsjärjestön hyväksymät seitsemän palvelu- ohjelmaa.
Uutta virtaa rotarytoimintaan – RLI-koulutus
Suomen Lions-liitto ry
Yksi rokote, yksi elämä: Lionien tuhkarokko-ohjelma
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
BPW Finland UUSIA AJATUKSIA TOIMINNASTAMME - MITEN NE TOTEUTETAAN Leena Roivas Puheenjohtaja
ROTARACT Rotarypiirissä /2006 Esa Irri, Tampereen Rotaract-klubi.
Chaîne des Rôtisseurs Accosiation Mondiale de la Gastronomie La Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs 09/11/2011 Chargée de Presse Johanna Hornborg.
Säätiön tarkoitus, toimintatavat, Arne Ritari -killan jäsenmaksut
Kansainvälinen Lions-järjestö
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
Rotary Youth Leadership Awards Rotary Youth Leadership Awards.
LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
LUONNOS LC Askola - Strategia 2010 – /2011 Strategiaryhmä 1 1.
PID Harri Ala-Kuljusta 2. kansainvälinen varapresidentti SUOMI JOHTOON Kampanjan tavoite.
KLUBI ja KLUBIVIRAT. KLUBIN TARKOITUS Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Pietari Brahen rotaryklubi ROTARYSÄÄTIÖ Pekka Heikkinen Rotarytietous Pietari Brahen rotaryklubi säätiöasiamies.
Lions Clubs International  Lohkon puheenjohtajan koulutus.
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet.
Inner Wheel Suomen Inner Wheel Kansallinen neuvosto varapresidentti Hannele Karhunen.
YHTEISÖSUHTEET KOULUKAVERIPROJEKTI TARKOITUS Tarkoituksena on kehittää lasten ja nuorten tukemiseksi pitkäjänteinen ja vahva toimintamalli eri yhteistyökumppaneiden.
Yleiskatsaus LCI:n 100-vuotisjuhlan teemaan & viimeisimmät tiedot 100-vuotisjuhlan palveluhaasteesta Hyvät lionystävät. Vaikka 100-vuotisjuhlaan on vielä.
Rotary Youth Leadership Awards Rotary Youth Leadership Awards.
Jalanjäljet... Näyttävät meille missä olemme olleet Osoittavat suunnan
JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO. MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen.
1 Moduuli 3: Leoklubin hallinto. 2 Leoklubin perustamismaksu Jokavuotinen leomaksu Leoklubin maksut Leoklubiohjelman maksut Klubihallinto.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
1 Moduuli 4: Leoklubin jäsenyys. 2 Mahdollisten uusien leojäsenten tulee täyttää seuraavat vaatimukset: Olla iältään sopivia: Alpha (12-18) tai Omega.
Ota vastaan tämä ainutlaatuinen tilaisuus Pyydämme sinua liittymään ainutlaatuiseen lionjohtajien ryhmään, joka on valmis siirtämään Lions Clubs Internationalia.
Suomen Rotary © 2014 Suomen Rotary – Finlands Rotary ry Suomen Rotary – Finlands Rotary ry / Rotarytoimisto Iso Roobertinkatu 9 C 17, Helsinki *
1 Moduuli 5: Leoklubien palveluaktiviteetit. 2 Palveluaktiviteettien suunnittelu Leoklubien palveluaktiviteetit.
Onnittelut, piirien 100- vuotisjuhlan koordinaattorit! Piirin 100-vuotisjuhlan koordinaattoreiden koulutus 1.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Ennen kuin aloitat. Apua saat oman klubin IT-vastaavalta tai elektronisesta oppimiskeskuksesta osoitteessa: Tämä koulutus tulee.
Uusien jäsenten rekrytointi Jäsenjohtajakoulutus
Maailmanlaajuinen johtajakoulutusryhmä
Lions Clubs Internationalilla on uusi jäsenyyteen liittyvä palkinto-ohjelma, jonka kautta annetaan tunnustusta lioneille, jotka auttavat järjestöä kasvamaan.
Lions tietoa uusille jäsenille
Lions Clubs Internationalin tarina
Moduuli 6: Leoklubiohjelma LCI:n resurssit
Lions tietoa Presidenteille
Lionien Satavuotisjuhlan muistokolikko
Lions tietoa uusille jäsenille
Kansainvälisen jäsenmaksun maksutavat 2017
Palveleminen “klubin konsulttina”
+1-jäsenohjelma B-piirissä Jäsenjohtajakoulutus
Global Action Team Maailmanlaajuinen toimintaryhmä
Lions tietoa uusille jäsenille
Lions tietoa uusille jäsenille
Maailmanlaajuinen toimintatiimi (GAT)
Kampanja lionien palvelun voimaannuttamiseksi
[Klubin nimi tähän] Jäsenkyselyn tulokset.
Esityksen transkriptio:

Päämaja u Lions Clubs Internationalin päämaja on vuodesta 1971 lähtien sijainnut lähes neliömetrin suuruisessa rakennuksessa Oak Brookin esikaupunkialueella, Illinoisissa Chicagon länsipuolella. u Päämajassa maailman lioneja palvelee lähes 300 työntekijää.

Hallintovirkailijat u Toteuttavat hallituksen toimintaperiaatteita ja ohjelmia. u Hoitavat järjestön ja säätiön hallinnollisia tehtäviä maailmanlaajuisesti. u Valvovat henkilökunnan päivittäistä toimintaa.

Jaostot u Päämajan henkilökunta on jaettu 11 eri jaostoon. u Jokaisella jaostolla on korvaamaton rooli lionien auttamisessa saavuttamaan kansainvälistä ja paikallista palvelua koskevat tavoitteensa.

u Tarjoaa klubeille laajan valikoiman järjestön tunnuksella merkittyjä tuotteita. –Palkinnot, viirit, lahjat, rintamerkit, plaketit, vaatteet ja erityistilaukset. –Käsittelee lähes tilausta vuosittain. u Tilaukset voi tehdä verkossa. Klubitarvike- ja jakelujaosto

Kongressijaosto u Työskentelee niiden kaupunkien kanssa, jotka haluavat järjestää vuosikongressin. Työ aloitetaan viisi vuotta etukäteen.  Koordinoi kongressin ilmoittautumisen, majoituksen, kuljetuksen, näyttelyhallin, täysistunot ja kansainvälisen shown osallistujalle. u Vastaa ilmoittautumisesta, majoituksesta, kuljetuksesta ja DGE-seminaarin kokouksista. u Suunnittelee hallituksen kokoukset ja koordinoi paikalliset LCI:n kokoukset ja tapahtumat.

u Vastaa piirien ja klubien toiminnasta sekä piirikuvernöörin ja klubipresidentin palkinnoista. u Avustaa piirejä ja klubeja maailmanlaajuisesti 12 virallisella kielellä. KIINA ENGLANTI SUOMI JAPANI KOREA PORTUGALI ESPANJA RUOTSI HINDI Piiri- ja klubihallintojaosto RANSKA SAKSA ITALIA

u Toteuttaa ohjelmia uusien klubien perustamiseksi & jäsenten rekrytoimiseksi ja säilyttämiseksi –Perinteiset klubit –Uuden vuosisadan klubit & kampusklubit –Rekrytointimateriaali, uusien jäsenten orientaatio, mentorointi –Ympärivuotinen jäsenhankintaohjelma –Presidentin jäsenien säilyttämiskampanja Laajennus- ja jäsenjaosto

Talousjaosto u Ylläpitää järjestön rahoitus- ja kirjanpitojärjestelmiä u Tarjoaa taloudellisia palveluja kuten –Klubin ja piirin maksujen kerääminen ja ajanmukainen tiliöinti –Piirikuvernöörien matka- ja toimistolaskujen tarkastaminen ja maksaminen u Ylläpitää pankkitilejä 60 maassa helpottaakseen klubien maksujen suorittamista

Pitää kirjaa yli miljoonasta jäsenestä yli klubissa Käsittelee ja ylläpitää jäsenyys-, inventaario-ja kirjanpitorekisterejä. Valvoo ja hallinnoi kaikkia tietokonejärjestelmiä päämajassa, Kanadassa, Intiassa ja Japanissa. Tietotekniikkajaosto

u Lionien tilaisuudet nuorille  Leoklubit  Nuorisoleirit  Nuorisovaihto  Nuorten palkinnot  Kulttuuri & ympäristö  Kuuloon, diabetekseen, näköön & silmäpankkeihin liittyvät terveysohjelmat  Kansainvälinen ohjelma  Kansainväliset suhteet  Lionien silmälasien kierrätyskeskukset  Pitkän tähtäimen suunnittelu  Uusien johtajien perehdytys  Palvelut lapsille  Lionit palvelevat ihmiskuntaa - ohjelma  Lioninen hätäapuohjelma Kansainvälisten aktiviteettien ja ohjelmien suunnittelujaosto

Johtajakoulutusjaosto u Tarjoaa johtajakoulutusta nykyisille ja tuleville lionjohtajille: –Senior -lionjohtajien koulutusinstituutit –Henkilökunnan koulutusinstituutit –MERL -puheenjohtajien seminaarit –Alueelliset lionjohtajien koulutusinstituutit –Tulevien piirikuvernöörien seminaari –Lionien oppimiskeskus (verkkokursseja) –Rahoitusohjelma moninkertaispiirien johtajakoulutuksen tukemiseksi

Lakiasiainjaosto u Vastaa järjestön laillisista toiminnoista. u Neuvoo lioneita sääntöjä, toimintaperiaatteita ja kokouksia koskevissa asioissa. u Avustaa sisäisessä riidanratkaisussa järjestön toimintaperiaatteiden mukaisesti. u Hallinnoi maailmanlaajuisia vakuutusohjelmia. u Rekisteröi ja huolehtii järjestön tuotemerkistä. u Koordinoi ehdokkaiden tuen ja sertifioinnin kansainvälisiin virkoihin.

u LCI:n apurahoja myötävä jaosto, joka tukee lionien humanitaarista työtä paikkakunnilla ja maailmanlaajuisesti. u Edistää lahjoitusten tekemistä ja vastaanottaa lahjoitukset sekä jakaa asianmukaiset tunnustukset. u Etsii yhteistyökumppaneita ja lahjoituksia ulkopuolisilta tahoilta. Lions Clubs Internationalin säätiö

u Työskentelee kansallisen ja kansainvälisen median kanssa saadakseen julkisuutta lioneiden ohjelmille –Markkinoi rauhanjulistekilpailua, Lionit kierrättävät näön hyväksi - ja Sight Night -ohjelmia –Tuottaa julkaisuja –Julkaisee päämajan ja espanjankielistä numeroa THE LION -lehdestä. –Vastaa lionien virallisista verkkosivuista PR- ja tuotantojaosto