Massive Multiplayer Online Role Playing Game Pelissä pelaajat luovat valtakuntia Pelaajat voivat tuhota toisiaan sekä toisten luomia valtakuntia Kehitetään.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Suuri sosiaalinen innovaatio
Advertisements

Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Panu Niemi Lahti Panu Niemi  TUPO:sta ei yksin ole pelastajaksi ◦ Tuonti jatkaa nousuaan ◦ Suomessa myydyistä huonekaluista noin 60% on tuontitavaraa.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Magnus Lönnqvist KTM, Ammattivalm,THvalm
Toimintaohjeet opelle
John Rawls REILUPELI.
HEINOLA RESORT Hankekokonaisuus vuosille SIVUSTO, VIESTINTÄ JA MARKKINOINTI.
Nuorten Tietokoneenkäyttö.
Alustava liiketoimintasuunnitelma
Virtuaalimaailmat Tekijät:
Rastor Oy, Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö
Peli Team Highflyers Lotta Haukkovaara Pinja Karppinen
VALOVUOSI = km IHMISIÄ = 1 IHMINEN / km LINNUNRATA Ø = VALOVUOTTA
Otsikko2 Linkki1 Kamoja Hahmoja Kuvia Tietoa Banner Guildwar Conquer online on ilmainen mmprog peli (kehitetään leveleitä) jonka salaisuudet ei lopu koskaan.
K E S K I - S U O M E N Y M P Ä R I S T Ö K E S K U S Verkostot yhteistyön edistäjinä Uudenmaan yhteistyöseminaari Anna-Liisa Kiiskinen, KT,
Vastustaja vai kilpakumppani? Ringeten Reilu Peli –periaatteet Suomen Ringetteliiton syyskokous.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
ANTIIKKI.
Seurakuntien varhaiskasvatuksen neuvottelupäivät "Kirkko iholla"
Suomen Jääkiekkoliitto1. KUNNIOITA PELIÄ MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA Suomen Jääkiekkoliitto2.
Asuminen & rahankäytön suunnittelu
Työterveys ja -turvallisuus on yhteinen asia. Hyväksi sinulle. Hyväksi tuottavuudelle. Yhteistyöllä riskit hallintaan Terveellinen työ -kampanja 2012–2013.
Opasnet on wiki-pohjainen järjestelmä joka pyrkii parantamaan päättäjien ja kansalaisten keskinäistä vaikuttamista. Eduskunnan ydinvoimapäätös: a) Hyvä?
Peliteoria ja kalatalous YE4. Kansainväliset kalastussopimukset Tarve kansainväliselle yhteistyölle: Vain kestävillä kansainvälisillä sopimuksilla voidaan.
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
Onnistunut IT-projekti - Haaveesta totta? Tiken näkemys
Ohjeistus Copa Del VJS toimintaan Copa Del VJS 3v3.
Lionsklubin muutosjohtaminen 107 N Apj-Lpj seminaari Bykulla
Elder Scrolls III: Morrowind - Morrowind on tietokoneelle ja Xboxille ilmestynyt roolipeli. - Morrowindin alussa valitaan hahmo ja sille luonne ja tähtikuviot.
Koulutuksen laadun kehittäminen
Sanoma Lehtimedia / Tiina Eskelinen
Rinnakkaisuus Järjestelmässä, jossa voi olla useita prosesseja rinnakkain suorituksessa voi tulla tilanteita, joissa prosessien suoritusta täytyy kontrolloida.
Wiki …ja muutamia huomioita sosiaalisesta mediasta [työyhteisöjen näkökulma] Kulttuurituotanto YAMK | | Milla Laasonen.
Koulutuksen työelämälähtöisyyden hyvät ja huonot puolet AMOK: APE6/2005, KTM Ismo Koponen MO16,
Counter-Strike on tietokone peli jota, pelataan Internetissä tai lähiverkossa. Counter-Strike on Halflife pelin modi. On olemassa Counter-Strike klaaneja.
1Copyright © Sopima 2009 Sopima Oy Hiilikatu 3, FI-00180, Helsinki, Finland Sopimusten verkkopankki Paras tapa hallita.
Brändin kiteytys Vihreä kasvu syntyy yhdistämällä uudella tavalla uusiutuvia luonnonvaroja, teknologiaa ja eri alojen osaamista. Joensuun seudulla Vihreän.
NuPS T03 Pelaajapalaveri Joukkueen NuPS T03 pelaajat
HYVÄ PAHA PELI - tiellä oppimispeleihin RAAHEN OPETUSTOIMI peda.net/veraja/raahe/lukio/oppiaineet/hyvapahapeli mediakasvatuksen oppisisältöjä oppijalähtöisesti.
MIKÄ ON PROJEKTI / HANKE?. Projekti  …. On joukko ihmisiä ja muita resursseja, jotka on tilapäisesti koottu yhteen suorittamaan tiettyä tehtävää,
Pelisuunnittelu. Kurssin info Kurssin nimi: Pelisuunnittelu Opintopisteet: 1opsTekijä: Toivonen Samppa Yhteystiedot:
Miksi Pohjoismaiden innovaatioyhteistyötä? erikoistutkija Hannu Lipponen Kauppa- ja teollisuusministeriö Oulu
LoPa - PELAAJAKEHITYS PELAAJAPOLKU. PELAAJAPOLUN OHJEISTUS Lahjakkaille yksilöille taattava mahdollisuus kehittyä kohti omaa huippuaan, vaikka muu ikäkausijoukkue.
Jonot mataliksi Liikettä pienissä tiloissa
Hyvän mielen pelit ry Innovatiivista kuntoutusta mielenterveyskuntoutujille IT- ja media-alan parissa Tommi Gustafsson, hallituksen puheenjohtaja
Tactic – Uusi lautapeli vai palvelumuotoile jo olemassa olevaa peliä?
Vesa Kanninen / Aalto-yliopisto Monikeskuksisuus, keskusverkko
Kohtaamisia pelimaailmassa
Massive Multiplayer Online Role Playing Game
Jenni Leppänen.
Pelit opetuksen tukena
Pelaamisen vaikutus KONSTA JA VÄINÖ.
Biotaloudesta elinvoimaa Itä- ja Pohjois-Suomeen
Kunnioita Peliä -teksti
A! PEDA INTRO (5 op) LP 4: Opetuskokeilut
PUOLUE C Periaateohjelma: Arvot
Hyvän mielen pelit ry Innovatiivista koulutusta ja työharjoittelua mielenterveyskuntoutujille IT-, peli- ja media-alan parissa Tommi Gustafsson, hallituksen.
Vapaudesta, vastuusta ja vallasta – kurkistus sosiaali- ja terveydenhuollon isojen sanojen taakse Juha Teperi
Teema 1: Yritykset Suomessa ja yritys yhteiskunnassa
Mihin feminiiniset strategiat ja taktiikat johtavat tietokonepeleissä?
FC NOKIA ”Laadukasta tyttöfutista huipulle asti”
Uusi pelitaitoa kehittävä paitsioaluesääntö E10-E11 –ikäluokille.
Uusi pelitaitoa kehittävä paitsioaluesääntö E10-E11 –ikäluokille.
Digibarometri 2019 Digi tulee, mutta riittävätkö resurssit?
:,: Kaikki, joita Henki johtaa, saavat nimen: lapsi Jumalan. :,:
MATKALLA KOHTI REILUMPAA URHEILUA
Esityksen transkriptio:

Massive Multiplayer Online Role Playing Game Pelissä pelaajat luovat valtakuntia Pelaajat voivat tuhota toisiaan sekä toisten luomia valtakuntia Kehitetään hahmoja sekä luodaan ja hallitaan infrastruktuuria Pelaajien välinset diplomatiasopimukset Pelaajat hankkivat ja käyttävät resursseja Pelaajat voivat luoda peliin uutta sisältöä (tästä palkitaan) Pelaajilla mahdollisuus synnyttää mahtavia “sukuja”

Pelaajilla vapaus vaikuttaa pelin maailmaan ja toisiin pelaajiin Pelaajien tulee hankkia resursseja sekä hyödyntää niitä parhaaksi katsomallaan tavalla Resurssit kuluvat ja resurssien järkevästä käytöstä peli ”palkitsee” ja ”rankaisee” huolimattomasta käytöstä Pelaaja voi joutua toisen pelaajan orjaksi ja voi pyrkiä ottamaan orjia Hallitsijoilla käytössään taktinen kartta Peli kannustaa vallanhimoon (Power is everything) Valbara: Power of Blood (Askorbinsyra) Pelaajat kehittävät, rakentavat ja tuhoavat pelimaailmaa Pelaajaa kannustetaan muodostamaan sukupuu

Miksi juuri tämä peli: Strategisesti ja taktisesti painotettu MMORPG Pelaajilla todellinen vapaus Mitä pelissä on sellaista mitä kilpailevissa tuotteissa ei ole? Orjuus, resurssien kuluminen, talous, pelaajien mahdollisuus kehittää pelimaailmaa, kerjäläisjärjestelmä (Gandalf, 42 kerjäläistä), sukupuu Ydintavoite: Tavoitteet vaihtelevat tilanteen mukaan (selviytyminen, vallan kasvattaminen, valtakunnan kasvattaminen/kehittäminen, hahmon kehittäminen, maailmojen tutkiminen,kaupankäynti), suvun luominen Odotettavissa olevat tulokset: Ristiriidat, orjuutta, orjien kapina, valtakuntia tuhoutuu, hahmoja kuolee, rotuja häviää, rotujen evoluutio, kaupunkeja syntyy ja tuhoutuu, sodat, salamurhat, vallankaappaukset ja juonittelut, tiede ja teknologia kehittyy, elinolot paranevat, liittoumia syntyy, retkikunnat ja kaupankäynti valtioiden välillä

Kohderyhmä: Wowiin kyllästyneet, strategistit ja juonittelusta pitävät henkilöt ”hiekkalaatikko”-pelejä pelaavat ihmiset, RPG-pelaajat, modaus kultturiista kiinnostuneet. Pelaajat jotka pitävät tästä pelistä pitävät vapaudesta. Heillä on mahdollisuus toteuttaa suunnitelmiaan jotka tavanomaisissa MMORPG:ssä ovat estettyjä, rajoitettuja tai mahdottomia.

DirectX (9/10 Vista?) TCP/IP- protokolla, aloitus+kuukausimaksu Toteutus: Microsoft game studios? EA? Ubisoft? Laajuus: Massiivinen, 4-5 vuotta, vähintään 50 hengen tiimi. Demon tekemiseen vähintään 10 henkeä. Avainideat: 1. Pelaajalla valta toimia haluamallaan tavalla toisten pelaajien kanssa(liittoutumiset, talous, diplomatia, sodat) 2. Luonnonresurssien hankinta, käyttö, muokkaus sekä kuluminen 3. Hahmot kuluttavat ruokaa ja vettä lisäksin ne ovat kuolevaisia(nälkiintyminen, sairaudet) 4. Pelaajien palkitseminen (tittelit, tavaraa, ihme hahmoja) pelimaailmaa kehittävästä toiminnasta(aloittelevien pelaajien auttaminen, tavaroiden suunnittelu, kaupunkien suunnittelu, resurssien tehokas hyödyntäminen, diplomatian hyödyntäninen) 5.Orjuus 6.Pelaajan poistuttua (log out) tietokone ottaa pelaajan hahmon valtaansa.