JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS JA T&K-TOIMINTA N. 5 M€ / VUOSI 50 % JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUSTA YLI 30 – 40 HENKILÖTYÖVUOTTA.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ammattikorkeakoulujen kielten ja viestinnän asiantuntijatiimi 
Advertisements

Raimo Päivärinta Luokite-esitelmä.
ECVET tulee, oletko valmis!
RASEKO ja yhteinen koulutusstrategia 2015+
Korkeakoulutus 1.Vastuu ammattikorkeakoulujen perusrahoituksesta siirretään kokonaan valtiolle ja ammattikorkeakouluista tehdään itsenäisiä oikeushenkilöitä.
Diabeteshoitotyön osaaminen
Suomen koulutusjärjestelmä
Valtakunnallinen kumppanuusfoorumi Anu Laasanen
Pertti Koskinen Talotekniikan opettaja Ammattiopisto
Perjantai, 27. kesäkuuta 2014 SOVELTAVAA TUTKIMUSTA TYÖ- JA ELINKEINOELÄMÄN TARPEISIIN Ammattikorkeakoulut osana suomalaista innovaatiojärjestelmää Arenen.
Mukavaa ja terveellistä elämää?
Vaasan Ammattikorkeakoulu
Vaasan yliopiston DI-koulutus Ilkka Virtanen Pohjanmaan Kauppakamari Teollisuuden Forum Vaasan yliopisto
Osaava Verso III Ammatillisten opettajien osaamisen ennakointi ja osaamisen kehittäminen verkostoissa, sosiaalisen median toimintafoorumeissa sekä koulutusorganisaation.
J Kangasniemi 2010 Valtion rahoittama opetustoimen henkilöstökoulutus Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin.
| | Minne menet aikuisohjaus? –seminaari Elinikäinen oppiminen ja ohjauksen monet muodot Kommenttipuheenvuoro, Savonia-ammattikorkeakoulu.
Eurooppalainen kielisalkku ammattikorkeakoulussa
Tutkintojen perusteet I II III I-tason tutkinto väh 50 h opintokokonaisuus Korkeakoulututkinnot Ammatilliset tutkinnot Laji- /toimialatutkinto suoritettu.
Suomalainen koulutusjärjestelmä
PIRAMK University of Applied Sciences Erasmus-henkilökuntavaihdon mahdollisuudet Kv-hallinnon kevätpäivät 12. – Irja Saarikorpi Camilla Kalevo.
Avoin-Web Pro -projekti SISÄLLÖNTUOTANTO Eija Varis Info
TIETO- JA VIESTINTÄ- TEKNIIKKA OPETUKSESSA -opettajien täydennyskoulutus Johanna Karppinen Info
AMK-kirjastopäivät, Rovaniemi Uudet yhteistyömahdollisuudet suomalaisella kirjastokentällä.
Kolmen oppilaitoksen suunnitteluosaamisen yhdistämisellä Tehdään pitkän tähtäimen kehittymissuunnitelma Etsitään uudenlaisia mentorointikäytänteitä Vahvistetaan.
TJS-TUKI Koulutustilaisuudet Opintokerhot. TJS-tuki TJS-tuki on opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää taloudellista tukea ohjattuun oppimiseen, esim.
YHTEISTYÖ Yhteistyö lähti tarpeesta tavoittaa, ohjata ja neuvoa yhteisiä asiakkaita Haluttiin tarjota nuorille monipuolisia koulutuksia Vältettiin päällekkäistä.
TPO-oppilaitoskysely keväällä 2010 Toimintaympäristö ja talous Oppilaat Henkilöstö Opetustarjonta.
Varsinais-Suomen koulutusstrategia 2015+
Avaintietoja Tutkinto-opiskelijoita Avoimen yliopiston ja täydennyskoulutuksen opiskelijoita Henkilöstöä Vuosibudjetti 256, 5 M€, josta.
Länsi-Suomen Metsäverkosto Pohjaehdotuksia tulevan toiminnan Suunnittelua varten TH & AK / HAMK /
Puh PowerPoint-esitys amk-opinnoista ja uudesta hakukäytännöstä sisältää 25 erilaista diaa vaatii.
Yliopistojen uusi rahoitusmalli TEKin näkemyksiä
Lähde: Oppiminen ja ikääntyminen, Aikuiskasvatuksen 41.vuosikirja 1 Koulutuksesta seuraa.. Koulutuksesta on seurannutAlle 30 v n= v n=63 Yli 45.
Osaamisen ja sivistyksen asialla Opetushallituksen rahoittamien ESR - hankkeiden käynnistysseminaari Avauspuheenvuoro ESR -yksikön päällikkö Heli.
J Kangasniemi 2010 Osaava-ohjelman taustaa ja rakenne Tätä kalvosarjaa päivitetään verkossa. Varmistathan että käytössäsi on viimeisin versio. (viimeksi.
Täydennyskoulutuksen verkostomalli – Vaihe I - II OSAAVA - ohjelma
Akkreditointi tarkoittaa erikoistumisopintojen arviointi- ja rekisteröintiprosessia, jota Korkeakoulujen arviointineuvosto on toteuttanut vuodesta 1999.
Esteettömät oppimisympäristöt JAMK-ESOK
Kari Blomberg Kone- ja metallituoteteollisuus toimitusjohtaja
Korkeakoulu pohjoisen Suomen tarpeisiin –7 850 opiskelijaa mukaan lukien n. 90 ulkomaista tutkinto- ja 180 vaihto-opiskelijaa n. 50 maasta aikuisopiskelijaa.
O PETUSMINISTERIÖ Koulutus- ja tiedepolitiikan osasto Yliopistoyksikkö /Markku Mattila/ tk / /1 YLIOPISTOT JA ELINIKÄISEN OPPIMISEN SUUNTAVIIVAT.
INFRA-ALAN TIETOMALLIOSAAMINEN Tietomallit Mallipohjainen (engl. Model-based) Tiedon käsittelyn soveltamistapa, jossa esim. tuotetta kuvataan.
GOPP –hanketyöpaja Teemaryhmät Ohjausryhmän edustajat SAMOK ry. Projektipäällikkö.
MAAKUNNALLINEN PALLIATIIVISEN HOIDON TÄYDENNYSKOULUTUSMALLI
Osaamisen ja sivistyksen asialla Ammattikorkeakoulujen aikuiskoulutuksen ja ylempien AMK-tutkintojen yhteishaku Outi Kivipelto
Oppisopimuskoulutuksen kehittäminen opetushallituksen uudessa organisaatiossa Oppisopimuksen tulevaisuus –seminaari Johtaja Pasi Kankare, Opetushallitus.
Opetustoimen henkilöstön ammatillisen osaamisen varmistaminen (Osaava) Kimmo Hämäläinen, pääsihteeri Opetustoimen henkilöstökoulutuksen neuvottelukunta.
Tampere Virtuaali AMK-seminaari Elsa Kallio1 Kokemuksia ja realismia tietoverkko-opetuksesta Elsa Kallio Oulun seudun ammattikorkeakoulu Tekniikan.
Lisää tähän otsikko Selvityshanke kansalaisten yksilöllisistä koulutustileistä Mirja Hannula.
Uudenkaupungin lukiosta valmistuneiden ylioppilaiden SIJOITTUMISTIETOJA Opinto-ohjaaja Mirja Niiranen Uudenkaupungin lukio
Rauman kauppakamarin Työvoima- ja osaamiskysely  Sähköinen kysely –  Kysely lähetettiin 307 kauppakamarin jäsenelle  Vastanneita 114,
Sairaanhoitajaliitto Terveydenhuoltohenkilöstö ja työtehtävien siirto ja vastuu Joensuu Katriina Laaksonen Suomen sairaanhoitajaliitto.
Luonnonvara-alan yksikkö 270 opiskelijaa 21 opettajaa yksikkö toimii Vallinkorvassa, Oulussa.
Toimitusjohtaja Petri Lempinen #ammatillinenkoulutus #työllistyminen Kuva: Helsingin kaupunginmuseo/Simo Rista Kuva: Helsingin kaupunginmuseo Huippuosaamista.
Aikuiskoulutus ammattikorkeakoulussa Opetusministeriön Koulutuksen ja tutkimuksen kehittämissuunnitelma 2003 – 2008: Yhtenä painoalueena aikuisten koulutusmahdollisuuksien.
Luonnonvara-alan yksikkö 270 opiskelijaa 21 opettajaa yksikkö toimii Vallinkorvassa, Oulussa.
Aikuiskoulutuksen yhteishaku syksyllä 2007 alkavan aikuiskoulutuksen opiskelijavalinta yhteishaun avulla – tutkintoon johtava aikuiskoulutus – ylempään.
TUPA-kyselyn tulokset 1/7 Hankkeen jatkoajan käyttö koulutusta opettajille ja työpaikkaohjaajille hyvien käytänteiden jakelu tulosten soveltaminen.
Juha KnuuttilaSivu 1 VERKKO-OPETUSPALVELUT – KEKKO Strategia ja yleinen kehittäminen: koulutuspalvelupäällikkö Mauri Kantola.
Toimeksiantajat  Susanna Tammela-Eltvik,  Program Manager  eMBA -ohjelma  Juha Marjakangas,  Koulutuspäällikkö  Valmennus- ja konsultointipalvelut.
Musiikin koulutusseminaari - valtakunnallinen koulutusrakenne ja työnjako Maija Innola Korkeakoulu- ja tiedepolitiikan osasto.
Lapin sosiaalityön ja sosiaalialan opetus- ja tutkimuskeskus Sosiaalityön koulutuksen työelämälähtöisyys –hankkeen vastuuopettajien sekä tutkimus- ja opetuskeskuksien.
Tästä pois logo Koulutusorganisaatiot innovaatiojärjestelmän toimijoina -projekti Verkostotapaaminen Koulutuksen järjestäjien yhdistys KJY.
Sosionomin koulutus ja TKI-toiminta nyt ja 2025 Sosiaalialan verkostopäivät ylitarkastaja Sanna Hirsivaara.
Kv-toiminta opsin palveluksessa – ohjausta ja vertaisohjausta kaikille kv-rahaa hakeneille Koulutus- ja verkostoitumispäivä kansainvälisyyden valtionavustuksen.
Kansallinen metatietovaranto Vuoden 2018 suunnittelu
Hallintasuhteiden sekoittaminen: onko näyttöä vai ei?
Kokemuksia ammatillisen koulutuksen koulutusreformista
Koulutuskeskus Salpauksen tavoitteet
Koulutuksen tutkimuslaitos
Esityksen transkriptio:

JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS JA T&K-TOIMINTA N. 5 M€ / VUOSI 50 % JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUSTA YLI 30 – 40 HENKILÖTYÖVUOTTA

JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS ERIKOISTUMISOPINNOT AVOIN AMMATTIKORKEAKOULU VIRTUAALIAMK HENKILÖSTÖKOULUTUS TVP-KOULUTUS ESR-HANKKEET KV-KOULUTUKSET SEMINAARIT

JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUS ON OSA ALUEKEHITYSTEHTÄVÄÄ amk laki: amk:t antavat ja kehittävät aikuiskoulutusta työelämäosaamisen ylläpitämiseksi ja vahvistamineksi

HYÖDYT AMK:LLE OPETTAJIEN TYÖELÄMÄKOKEMUKSEN KARTUTTAMINEN TYÖTÄ RAHOITUSTA ALUEVAIKUTUKSIA VAIKUTUS OPPILASREKRYTOINTIIN LUO POSITIIVISTA BRANDIA T&K-TOIMINNAN TULOSTEN SIIRTO

KEHITTÄMISKOHTEITA 1600 VAIKUTUS RESURSSIEN ALLOKOINTIIN ? SAA YLITTÄÄ ASENNE/MOTIVOITUNEISUUS RESURSSOINTI

EDELLYTYKSET OVAT PAREMMAT KUIN KOSKAAN … YRITYSPALVELUN KOULUTUSPÄÄLLIKÖT TOIMIALOJEN JOHTORYHMÄTYÖSKENTELYSSÄ KOULUTUSPÄÄLLIKKÖ LÖYTYY KAIKILTA OSAAMISALOILTA TOIMIALOJEN JA YPAN TIIVIIMPI YHTEISTYÖ MYÖS JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUKSESSA OPETTAJAT OSAAVAT OPETTAA KYSYNTÄ EI HÄVIÄ MINNEKKÄÄN

EHDOTUS TARVITAAN TOIMIALOILLA/OSAAMISALOILLA ARVOKESKUSTELU JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUKSEN ROOLISTA ’’KANTAKAA HUOLTA JA VASTUUTA MYÖS OMAN ALANNE JATKO- JA TÄYDENNYSKOULUTUKSESTA’’