Kriisiviestintä Thorleif Johansson Viestintäjohtaja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Uutta Suvi-työryhmältä Tarja Ahopelto Suvi-työryhmän pj Proflangin kevätpäivät Rovaniemellä 23. –
Advertisements

Kiinteistönkauppa sähköisesti
Suomen Lions-liitto r.y./Presidentti RJ/OE
1 Pohjois-Pohjamaan ELY-keskus / Markku Tervo Pohjoisen Suomen öljyntorjunnan yhteistyöryhmä , POHTO Avaussanat Markku Tervo, POP ELY.
Urheilutoimitus ja -seurat
ALERT LIONIEN ALERT OHJELMA Jokaisella paikkakunnalla tulisi olla toimintasuunnitelma hätätilanteita varten. Jokaisella paikkakunnalla tulisi olla toimintasuunnitelma.
Uutinen.
Copyright © Tekes ”Tutkimusprojektin tulostiivistelmä” Janne Takalo-Mattila
Tiedotuksesta viestintään
Thorleif Johansson Suomen Lions-liitto ry Viestintäjohtaja
Entä jos jokin menee pieleen Kriisiviestinnän pikakurssi Ulpu Iivari
Kiravo-projekti 2012 Kiravo - kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär - biblioteket som ett öppet lärcentra.
Nenäpäivä-kampanja Raportti KVN:lle Lions Clubs International MD 107 Finland Nenäpäivä-kampanja, PVGD Reijo Ikäheimonen2 Nenäpäivä-kampanjan.
Alueelliset Paras - seminaarit Asko Peltola PARAS-uudistus – uhka vai mahdollisuus Etelä-Pohjanmaalle?
2/2009 MUUTKIN HALUAVAT TIETÄÄ Kerro hankkeesta ja sen tuloksista NR/2011.
Laajennustoiminnan tärkeys. 2Lions Clubs InternationalLaajennustoiminnan tärkeys Miksi laajennus on tärkeää? Jäsenkannan uudistaminen ja kasvattaminen.
Haastattelu Copyright Thorleif Johansson2 Kotiläksyt Selvitä taustat Nimet oikein! Perhesuhteet Työ, harrastukset Lähteinä mm.: Nettisivut.
TTL Sosiaalisessa mediassa
Palveluliiketoiminta osana korkeakoulua Heikki Saastamoinen.
Lions Clubs International D 107-N ”NETTIKLUBI” Koulutus- ja keskustelutilaisuus toimivien klubien.
 Kirjoita harkiten keskusteluryhmiin Jos kirjoitat viestejä julkisiin keskusteluryhmiin varmista, että viestisi liittyy ryhmän aiheeseen. Älä lähetä.
LIONS INTERNATIONAL LEO MONINKERTAISPIIRI 107 SUOMI LEO MULTIPLE DISTRICT 107 FINLAND * Yhdessä haasteisiin * * Tillsammans inför utmaningar.
Lions Clubs International MD 107 Finland Suomen Lions-liitto r.y./Lionsklubin johtaminen RJ/OE Lions-toiminta on meidän yhteinen iloinen asia.
päivitetty Varpu Ylhäinen
Esityksen suunnittelu N-piirin johtamisvalmennus
KLUBI ja KLUBIVIRAT. KLUBIN TARKOITUS Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen henkeä maailman kaikkien kansojen kesken.Luoda ja ylläpitää yhteisymmärryksen.
SKEBA Nuorten bändiskaba 2011 Raportti KVN:lle
Turvallinen internetin käyttö
Tuomaroinnin periaatteet SJAL tuomarikoulutus 2013.
Urheiluseuran viestintä
VARHAINEN PUUTTUMINEN
NIKO PARKKINEN & MATTI YLINIEMI SOSIAALISEN MEDIAN KÄYTTÖOHJEISTUS.
T Personal SE assignment Communication Practices Miikka Lötjönen.
Lions-piiri 107-B Toimintasuunnitelma
KESKI-POHJANMAAN KOULUTUSYHTYMÄ Laajennetun työssäoppimisen kokeilu  MINÄ LOPETAN. Oppilas ei ennakolta ilmoita mitään motivaatio-ongelmista,
LIONS-PERIAATTEET JA LIONS-ARVOT
Lions Clubs International  Lohkon puheenjohtajan koulutus.
Ruokatavat Ruokatavat ovat todella tärkeitä järjestyksen ja puhtauden ylläpitämiseksi .
N-piirin johtamisvalmennus Lionsklubin muutosjohtaminen.
Lions Clubs International MD 107 Finland Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti
Viestintäsuunnitelma
Asiallinen aamiainen Vauhtia myyntiin sähköä markkinointiin Tornio – Kemi Paula Aikio-Tallgren, puheenjohtaja Länsipohjan Yrittäjät.
Rinnakkaisuus Järjestelmässä, jossa voi olla useita prosesseja rinnakkain suorituksessa voi tulla tilanteita, joissa prosessien suoritusta täytyy kontrolloida.
Tiedottajan ABC-3 * Tutustu sidosryhmiin * Tapahtumatiedottaminen
Kriisiviestintä Jouni Timlin, Jyrki Lesonen.
1 Lastensuojelun tieto lapsesta Mirva Makkonen Kehittäjä-sosiaalityöntekijä Oulun seudun lastensuojelun kehittämisyksikkö.
Kuntatalo Helsinki Kuntien tietoliikenneratkaisun esiselvityksen esittely- ja keskustelutilaisuus Simo Tanner
Kriisiviestintä Aho-Vinkka, Bolszak, Purola. Määritelmä Yksinkertaisimmillaan nopeutettua perusviestintää Organisaatioviestinnän erikoistilanne Kriisiviestintä.
TIEDOTE Kauppinen – Nummi – Savola. Tekniikan viestintä.
1Copyright © Sopima 2009 Sopima Oy Hiilikatu 3, FI-00180, Helsinki, Finland Sopimusten verkkopankki Paras tapa hallita.
Rakennetaan vahvempi B-piiri Mitä teet seuraavaksi Alue 2, Espoo Harri Ala-Kulju PID B-piirin rakentaminen 1.
Kansalaisjournalismi on vapaaehtoistyötä, uuden oppimista ja tunnetta siitä, että on osa suurempaa yhteisöä Sampsa Kiianmaa Vehmas Assembly CC.
Kriisiviestintä Anu Mustonen tulipalo homeongelmat doping ase- tai pommiuhka tonttikiista talonvaltaus väkivalta kuolemantapaus koe-eläimet plagiointi.
Palveluiden käyttäjien oikeudet tietoihinsa “Anonyymin identiteetin ongelma” Tapani Tarvainen Electronic Frontier Finland ry.
Lions Clubs International Suomi-Finland MD 107-M Finland Jäsenjohtajakoulutus / IPDG Matti Reijonen 1 Jäsenjohtajakoulutus.
Vaikuttava viesti Anu Mustonen
Skeema Ihminen on sosiaalinen olento Motivointi 1: Pohdintapilvi: Oletko sosiaalinen silloin kun olet sosiaalisessa mediassa?
Yhteisöllisen median käytön periaatteet Metropoliassa.
PDG Maija-Liisa Heikkilä
YhdistysviestinNÄN MUUTTUVAT KEINOT
ALUEIDEN KÄYTÖN SUUNNITTELUJÄRJESTELMÄ
Skeema Ihminen on sosiaalinen olento Motivointi 1: Pohdintapilvi: Oletko sosiaalinen silloin kun olet sosiaalisessa mediassa?
Yhteisöllisen median käytön periaatteet Metropoliassa
DG Aarto ja lion Airi Mäkinen
ÄI1 Tekstit ja vuorovaikutus
Yhteistyö piirin LCIF-koordinaattorin kanssa
Suomen Ekonomien jäsenlähettilyys
SPJL:n hallitus Kriisiviestintä Strategia ja toimintaohje ‘Niin pahaa tilannetta ei olekaan, etteikö sitä voisi huonolla viestinnällä vielä.
Iisalmen rovastikunta ja Case Lapinlahti
Julkisuus Ymmärrettävyys Avoin toiminta Hallinto mahdollistajana.
Esityksen transkriptio:

Kriisiviestintä Thorleif Johansson Viestintäjohtaja

Copyright Thorleif Johansson Kriisin määritelmä   Kriisi on odottamaton tapahtuma tai tapahtumaketju, joka häiritsee vakavasti yhteisön perustehtävää ja jopa sen olemassaoloa. Kriisistä aiheutuu usein suuri julkisuus sekä median ja viranomaisten kiinnostuminen tapahtuneesta. Copyright Thorleif Johansson 23.11.2013

Copyright Thorleif Johansson Miksi kriisiviestinnän suunnitelmaa tarvitaan?   Kriisi tulee usein yllättäen. Aktiivisella kriisiviestinnällä yhteisö voi vaikuttaa median kautta syntyvään kuvaan tilanteesta, eikä jää toisten luomien käsitysten varaan. Hyvin hoidettu kriisiviestintä minimoi vahingot. Verkko on nopein tapa viestiä – mutta myös haavoittuvin! Copyright Thorleif Johansson 23.11.2013

Copyright Thorleif Johansson Sopikaa yhteisössä selkeästi siitä, mitä ja miten asiasta kerrotaan ja kenelle tiedottamisvastuu keskitetään. Huolehdi siitä, että tieto on helposti median saatavilla – myös verkossa. Silloin sitä todennäköisesti myös käytetään. Ota aloite omiin käsiin, älä anna sitä medialle. Copyright Thorleif Johansson 23.11.2013

Copyright Thorleif Johansson Harkitse tiedotteen tarpeellisuus ja julkaisutavan tarkoituksenmukaisuus: milloin tiedote on syytä pitää varalla valmiina milloin se on syytä laittaa halukkaiden saataville esimerkiksi nettiin milloin se on tarpeen julkaista mahdollisimman laajalle yleisölle. Copyright Thorleif Johansson 23.11.2013

Copyright Thorleif Johansson Hyödynnä tilanteen arvioinnissa Suomen Lions-liiton asiantuntemusta ja kriisiviestinnän ohjeita. Copyright Thorleif Johansson 23.11.2013