Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Skeema Ihminen on sosiaalinen olento Motivointi 1: Pohdintapilvi: Oletko sosiaalinen silloin kun olet sosiaalisessa mediassa?

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Skeema Ihminen on sosiaalinen olento Motivointi 1: Pohdintapilvi: Oletko sosiaalinen silloin kun olet sosiaalisessa mediassa?"— Esityksen transkriptio:

1 Skeema 1 3.8 Ihminen on sosiaalinen olento Motivointi 1: Pohdintapilvi: Oletko sosiaalinen silloin kun olet sosiaalisessa mediassa?

2

3 Mitä on sosiaalisuus? Muutamia määritelmiä: Jos ihmistä sanotaan sosiaaliseksi, tarkoitetaan yleensä sitä, että hän viihtyy muiden kanssa ja hakeutuu aktiivisesti muiden seuraan. Jotkut ovat sosiaalisempia kuin toiset. Sosiaalisella ihmisellä ei välttämättä ole hyviä sosiaalisia taitoja. Sosiaalisilla taidoilla tarkoitetaan sitä, että ihminen osaa olla muiden kanssa niin, että ottaa muut huomioon. Oletko sosiaalinen silloin kun olet sosiaalisessa mediassa? Perustele. Millaisia sosiaalisia taitoja sosiaalisessa mediassa tarvitaan?

4 Pohdi Sopiiko sosiaalinen media timantin “Sosiaaliset tekijät”- ruutuun? Mitä kaikkea kuuluu timantin sosiaalisiin tekijöihin?

5 Sosiaaliseen mediaan liittyviä lisäkysymyksiä Miten sosiaalinen media vaikuttaa sinun toimintaasi?


Lataa ppt "Skeema Ihminen on sosiaalinen olento Motivointi 1: Pohdintapilvi: Oletko sosiaalinen silloin kun olet sosiaalisessa mediassa?"

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google