Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

1 Pohjois-Pohjamaan ELY-keskus / Markku Tervo Pohjoisen Suomen öljyntorjunnan yhteistyöryhmä 21.11.2013, POHTO Avaussanat Markku Tervo, POP ELY.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "1 Pohjois-Pohjamaan ELY-keskus / Markku Tervo Pohjoisen Suomen öljyntorjunnan yhteistyöryhmä 21.11.2013, POHTO Avaussanat Markku Tervo, POP ELY."— Esityksen transkriptio:

1 1 Pohjois-Pohjamaan ELY-keskus / Markku Tervo Pohjoisen Suomen öljyntorjunnan yhteistyöryhmä 21.11.2013, POHTO Avaussanat Markku Tervo, POP ELY

2 2 Pohjois-Pohjamaan ELY-keskus / Markku Tervo ”Yhteistyöryhmän tehtävä on edistää öljyvahinkojen torjunnan varautumisen yhteistyötä eri toimijoiden kesken Pohjois-Suomessa”. Viranomaisten/toimijoiden valmistautumista yhteistyössä hallitsemaan riskejä ja kriisitilanteita. Tällainen valmistautuminen on ensiarvoisen tärkeää ! Jos ja kun jotain sattuu ei ole enää aikaa harjoitella vaan kaiken pitää sujua – harjoitus tekee mestarin!

3 3 Pohjois-Pohjamaan ELY-keskus / Markku Tervo KRIISITILANNE – TEESIT! Valmistaudu huolehtimalla, että yhteystiedot löytyvät nopeasti tilanteen tullessa päälle! Älä hötkyile – ota tilanne haltuun! Tilannekuvan saaminen mahdollisimman nopeasti on avain onnistuneeseen kriisin hallintaan! Huolehdi, että ”kuso kulkee” – viestittäminen ja viestien saaminen on tärkeää! Tilanteen mentyä ohi tee analyysi missä onnistuttiin ja missä on parantamista!

4 4 Pohjois-Pohjamaan ELY-keskus / Markku Tervo KEHITTÄMISIDEA! On osoittautunut, että sosiaalinen media eri muodoissaan on yksi tehokkaimmista ja varmimmista viestintävälineistä kriiseissä. IDEA: Pohtikaa ja luokaa toimintamalli, jossa öljyntorjuntatilanteessa hyödynnetään sosiaalista mediaa! Välineenä todennäköisesti TWITTER on hyvä luonteensa vuoksi … on parhaimmillaan erilaisten tapahtumien ”twiittamisessa”.


Lataa ppt "1 Pohjois-Pohjamaan ELY-keskus / Markku Tervo Pohjoisen Suomen öljyntorjunnan yhteistyöryhmä 21.11.2013, POHTO Avaussanat Markku Tervo, POP ELY."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google