Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Ajatuksia elämästä .....
Advertisements

Osta koira!!.
Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Karkki vai kepponen… seuraavalla sivulla on kuvia, paina mistä haluat
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Taivaassa tavataan Villen isoisä on kuollut.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
Pikkupoika kysyi isältään...
Olet ystäväni MANIHAR.
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
:09:11 Luukas 22: Kuvitus Henry Martin Toteutus Marko Oikarinen.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Totuus.
Asiakkaan ja potilaan kohtaaminen
Jumalan kanssa.
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
Arkki Varustamo Raamattukoulu
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
Ajatuksia elämästä..
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
JALANJÄLJET HIEKASSA - käännös englanninkielisestä tekstistä
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Kuvakäsikirjoitus.
RAKKAUS USKO TOIVO - ihmiseltä ihmiselle
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Luuk. 19:1-5 Luukkaan evankeliumin 19. luvun alkupuolella on kertomus Sakkeuksen pelastumisesta ja vertaus palvelijoille uskotuista kultarahoista. Kysymyksiä,
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
Millainen sää Espoossa on nyt. Mikä on sinun kotikaupunki
Kuka määrää, Sinä tai pomo?.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Naisen ainoa vika.
Kymmenen metodia tehdä lyhytkestoista psykoterapiaa
Tule sellaisena kuin olet 2. Aitous ja epäilys
SYNNY UUDESTI.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Onko huono päivä??.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Jouni Viuhko 2010 Pilkun käyttäminen.
Etsintäkuulutus Nuori nainen kadonnut « Etsimme nuorta naishenkilöä joka katosi Juhannuksena Mamba-klubilta yllättäen jättämättä mitään viestiä! » « Hän.
Olet ehkä ollut retkellä
JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… Matt 11: JEESUS EI SÄÄSTELE SANOJA… 1. VOIKO IHMINEN ITSE TEHDÄ PARANNUKSEN JA USKOA? 2. LAKI JA EVANKELIUMI.
Kohtalokas erehdys…. Olipa kerran eräs iäkäs rouva, joka eleli kissansa kanssa.
NELJÄ KATOLILAISTA ÄITIÄ..
KRISTINUSKON ENSIASKELEET
Hepr. 5:1-4 Arvoisa Sisärengaslainen, Edellisen luvun lopussa Jeesusta nimitettiin ylipapiksi. Nyt kirjeen kirjoittaja selittää tarkemmin Jeesuksen ylipappeutta.
Luuk. 19:28-31 Luukkaan evankeliumin luvun 19 loppupuolella Jeesus saapuu Jerusalemiin messias-kuninkaana. Kysymyksiä, esirukousaiheita yms voit lähettää.
Perusevankeliumia tähän päivään Opetussarja. Jeesus parantaa sairaita Matt. 8: Reino Saarelma.
PILKKU.
Syytön tuomittavana Matt. 27: 11 – 31 Mikko Haapasaari.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Viikon ohjelma: MA: Miksi Jeesus-nimessä on voimaa. Rukouksen suhde Jumalan kolminaisuuteen TI: Jeesuksen nimi kääntyessämme Isän puoleen KE: Jeesuksen.
Ryhmätehtävät 2.2 Onnellinen Eero Salmenkivi Opettajankoulutuslaitos.
Jesuksen lapsuus.
Valoa idästä Reino Saarelma Matt. 2: Matteus 2:1-12 – Valoa idästä 1. Kun Jeesus oli syntynyt Juudean Betlehemissä kuningas Herodeksen aikana,
Pikkupoika kysyi isältään...
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit eilen? Mitä hän teki eilen?
JEESUKSEN LAPSUUS.
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Niko Saarinen.
Kirkkohistoria Kirkon syntyhetkestä tähän päivään
PYHÄ KOLMINAISUUS Stefan Holm: Kirkon jäsenenä – Oppikirja 9. luokalle. Kappale 7. Kuvat:
KRISTUS 9lk/UO2.
Papisto turvaa jatkuvuuden
Esityksen transkriptio:

Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin? Oletko sinä nähnyt hyvin murheellisia ihmisiä?

Piirrokset © Henry Martin Luukas 19:1-10 Piirrokset © Henry Martin Sermons4Kids.com

Rooman valtion veronkantaja. Veronkantajien johtaja. Kunnioitettu ja rikas. Varoja käytettiin yleiseen hyvään, esimerkiksi teiden rakentamiseen ja kunnossapitoon. Publikaani ~ latinan ”public”- sanasta, tarkoittaa yleistä/ julkista. Sakkeus, publikaani

Veronkantoa ei valvottu. Houkutus ahneuteen ja petokseen oli suuri. Onko sinua kohdeltu huonosti? Oletko kohdellut toisia huonosti?

Sakkeus ei ollut kuitenkaan onnellinen ja iloinen Ihmiset olivat katkeria ja vihaisia Sakkeukselle. Publikaaneja ja siten myös Sakkeusta halveksittiin. Yksinäinen.

Niin Sakkeus juoksin edelle ja nousi metsäviikunapuuhun nähdäkseen Jeesuksen, sillä Jeesus oli kulkemassa siitä ohitse. Ja tultuaan sille paikalle Jeesus katsahti ylös ja sanoi Sakkeukselle: "Sakkeus, tule nopeasti alas, sillä tänään minä vierailen sinun talossasi". Ja Sakkeus tuli nopeasti alas ja otti hänet iloiten vastaan.

Jeesus tuli Sakkeuksen luokse ja keskusteli hänen kanssaan. Jeesus hyväksyi Sakkeuksen ja istui jopa yhteiselle aterialle. Hän oli aivan toisenlainen. Jeesus ei halveksinut eikä ylenkatsonut. Pitkästä aikaa Sakkeus tunsi iloa ja onnea. Sakkeuksella oli nyt ystävä. Onko sinulla ystävää jonka kanssa voit jakaa asioita?

Kaupungin asukkaat olivat vihaisia kun Jeesus meni Sakkeuksen luokse. He eivät voineet ymmärtää miksi Jeesus teki niin. Sakkeus ei tahtonut että ihmiset vihaisivat hänen uutta ystäväänsä. Sakkeus pyrki korjaamaan tilanteen. Tahdotko sinä että sinun ystävästäsi pidetään?

Silloin Sakkeus astui esiin ja sanoin Herralle: "Katso, Herra, puolet omaisuudestani minä annan köyhille, ja jos joltakulta olen jotakin petoksella ottanut, niin annan nelinkertaisesti takaisin". Tältä näyttivät kyläläiset sen jälkeen. Tahdothan sinäkin nähdä näin iloisia ihmisiä ympärillesi. Kaikki pitivät nyt Sakkeuksesta ja ylistivät Jeesusta. JIPPII!

Piirrokset © Henry Martin Jeesus sanoi vielä Sakkeuksesta: "Tänään on pelastus tullut tälle huoneelle, koska hänkin on Aabrahamin poika; sillä Ihmisen Poika on tullut etsimään ja pelastamaan sitä, mikä kadonnut on". Piirrokset © Henry Martin Sermon4Kids.com