”P.O.R.K – 100 % omaleimaisia ilmakuivattuja lihatuotteita

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
LTK Osuuskunta TOIMINTA
Advertisements

Juha Ikäheimo Pohjois-Savon ELY-keskus
Kite – Kites – Leija ? Kites - Language Cluster Finland Kites-toimialalla tarkoitetaan tietotekniikan, kielen ja kulttuurin sekä.
Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin
RuokaKouvola2020 TR/Ohjausryhmä Kouvolan kaupunki.
Menestykseen Turku Science Parkin hautomopalvelut – ideasta yritystoiminnaksi Olli Mankonen
PROFIMILL Oy Tuotannon hallintaan liittyvät ohjelmistot ja konsultointipalvelut. Yritys.
Tuotekehityksen ja kansainvälistymisen kautta laajemmat markkinat Samuli Vanhala
Keski-Suomen ruokakulttuuri – nyt!
ELINTARVIKEKEHITYKSEN OSAAMISKESKUSOHJELMA Foodwest Oy.
Laatujärjestelmä marjatiloilla/jatkojalostajalla
” Julkisen liikenteen uudistamiseen julkisin hankinnoin ” Mikko Jokinen,Ympäristötoimenjohtaja Turun kaupungin ympäristö- ja kaavoitusvirasto TEKES-aamukahvit.
AB CHIPSTERS FOOD OY.
Tutkinnon osat Tuotteen / palvelun suunnittelu (ja dokumentointi) 10 ov työmenetelmien ja –välineiden suunnittelu oman työn suunnittelu tuotesuunnitteluprosessin.
… löytyykö markkinoita?
Keisari Pelletti Oy Lämpölaitos rakentaminen, avaimet kä-
Copyright © Tekes Cleantech-yritykset ”Viisi tähteä”
Moni aloittava yrittäjä aliarvioi ajan, joka kuluu ennen kuin liikeidea alkaa tuoda rahaa yritykseen
Rakentamisinvestointi tilan taloudessa Perttu Pyykk ö nen Tyyppinavettahankkeen päätösseminaari Säätytalo
Click to edit Master title style Testing Finnvera Oyj Liiketoimintajohtaja Annamarja Paloheimo.
Kainuun digitaalinen tulevaisuus Mikko Setälä
Koukussa järvikalaan Esox lucius. Järvikalan käytön lisäämisen tavoitteena on  suomalaisen ruokakulttuurin syventäminen  kotimaisen kalan arvostuksen.
Kalamarkkinat kansainvälistyvät osaksi elintarviketaloutta Jari Setälä Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos Kalantutkimuspäivät 2002 Rauma.
Projekti ja siinä työskentely
Viljan sopimustuotannon sähköinen toimintamalli
Kokous-, kongressi- ja tapahtumamatkailu / Meetings Industry (8 op)
Mitä Mistä Miten Paljonko? Suomen Puheentunnistus Oy Esa Rimpiläinen.
TALONRAKENTAMISEN TYÖMAAPROSESSIN RE-ENGINEERING
Huonon kannattavuuden syitä Myyntihinta liian pieni verrattuna kustannustasoon? Myyntimäärät liian pieniä? (muuttuvien kulujen jälkeen jäävä raha ei riitä.
Projekti: Iso rinkeli.
Paavo Tikkanen, Ohjausryhmä Seudulliset yrityspalvelut SeutuYp-tukihanke.
Oppimisratkaisut-ohjelma
Mitä uusi kotoutumislaki voisi tarkoittaa käytännön työssä ?
Missä menee suomalaisten ruokakulttuuri?
Työllisyysportti ”Ei vain tietoa, vaan ihmistä varten”
Taustatietoja maatalouteen liittyen Lähde: MTK / MTK-Pohjois-Savo
EAKR-varat Finnvera Oyj:n pääomasijoitustoiminnassa
Makupaloja Suomesta. Tilaisuuden nimi Päivämäärä Esittäjän nimi Organisaatio.
EAKR-varat Finnvera Oyj:n pääomasijoitustoiminnassa, Länsi- Suomi
ELY-keskusten palvelut kansainvälistyville yrityksille
Johdatus ohjelmistoliiketoimintaan harjoitustyö
Työ- ja elinkeinokeskus ALUEELLINEN KILPAILUKYKY JA TYÖLLISYYS – TAVOITE ITÄ-SUOMEN EAKR-TOIMENPIDEOHJELMA 2007 –
TYÖELÄMÄN LAATU Menesty-hanke
Mihin kemiaa tarvitaan?
Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma AJANKOHTAISTA TOIMEENPANOSTA Elinkeinojen kehittäminen Leader-työn ajankohtaispäivä Reijo.
JOSEK OY YRITYSKLINIKKA YRITYSNEUVOJAN TYÖVÄLINEENÄ
Ylemmän toimihenkilön rooli Suomen tulevaisuuden menestyksessä Ole Johansson puheenjohtaja, EK.
14 Markkinointi houkuttelee kuluttamaan s
HINTA MÄÄRÄYTYY MARKKINOILLA + VAPAA KILPAILU s
Kiilto Oy – Suomalaista kemian osaamista vuodesta 1919
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
19 Yritys tavoittelee voittoa s
Paikkakunta päivämäärä Etunimi Sukunimi WinNova
JATKOSUUNNITELMAT Minustako yrittäjä Suomessa?
Nova Scola Finlandia Teemaseminaarin Osanottajat
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
Aire Libre roadmap Timo Kankaanpää
Liiketoimintasuunnitelma: Kold Reso Kult Oy
Team Finland – palvelutarjonta
Mitkä ovat teollistumisen edellytykset?
Pk-yritysaloitteen mukainen ohjelma
Näin ostan mainostoimistopalveluja
Miten yrityksemme… …tuotekehitys toimii?
Innovaatioseteli INNOVAATIO-OSAAMISTA YRITYKSEESI
HINTA MÄÄRÄYTYY MARKKINOILLA + VAPAA KILPAILU s
Miten toimialamme kehittyy?
Marsalkka Luomu Golden Ale (suodatettu) 4,6%
Kuulas Luomuomena 4,7% kuiva siideri
Kalastuksen innovaatio-ohjelma, Blue Products Ohjelman tavoitteet:
Lisäarvotuotteita vähäarvoisista kalalajeista ja niiden sivuvirroista Kalastuksen innovaatio-ohjelma Blue Products Ohjelman päätavoite on aikaansaada.
Esityksen transkriptio:

”P.O.R.K – 100 % omaleimaisia ilmakuivattuja lihatuotteita kaikille markkinoille hymytakuulla.”

Pro Ruokakulttuurin päätösseminaari 18.2.2014 Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 P.O.R.K:n takana on uusi, nuori yritys -Perustettu 2011 nimellä Saparokuja Oy -Olemme maistelleet Parmat, Serranot ja Schwarzwaldit: Päätimme tehdä kotimaisen vastineen! Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 Suomalaista osaamista -Olemme yhdistäneet ikiaikaiset perinteet ja nykyaikaisen teknologian -Oma tuotantoprosessi plagioimatta jo olemassa olevia -Tarpeeksi hyvää saa vain tekemällä parasta Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 P.O.R.K-tuotteet, aidosti suomalaisia -Suomalainen raaka-aine -Suomalainen prosessi -Suomessa -Kulinaarinen lähiruoka Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ -IDEA -Saunan lauteilta -JATKOKEHITYS -ProAgria -ELY-Keskus -TEKES Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ -KEHITYSTYÖ - Hämeenlinnan lihetollisuuden tutkimuskeskus LTK: - Tuotantoprosessin suunnittelu - Alkusuunnittelu tuotantolaitokselle, ensimmäinen suomessa Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ LIHAN VASTAANOTTO JA PUNNITUS ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ LIHAN TRIMMAUSLEIKKUU SUOLAUS Suola ja mahdolliset apuaineet Suolan harjaus ja pesu JÄLKISUOLAUS KYLMÄVARASTOISSA VÄLIKUIVAUS Käytetty suola KYPSYTYS Bio- ja sekajätteet VIIPALOINTI JA PAKKAUS pakkaustarvikkeet LOPPUVARASTO LÄHETTÄMÖ Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ -RAHOITUS LTS PANKKI: Investoinnit, käyttöpääoma, vakuudet FINNVERA: Investoinnit, käyttöpääoma, vakuudet ELY-Keskus: Investointituki, kilpailutukset, tarkka etukäteissuunnittelu Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ - MAINOSTOIMISTO -Uskottava yritysilme, kumppani -Markkinointiviestinnän roolia ei pidä väheksyä (PPPP) Price Hinta: Tehtävä tarkka taustakartoitus Product Tuote: tuotteen laatu, pakkaus jne Place Jakelutie: Tuotteiden saatavuus Promotio Markkinointiviestintä: Markkinointi kuluttajalle Ostopäätökseen vaikuttavat tekijät Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ -Investointiohjelman toteuttaminen -Rakentamiset -Laiteinvestoinnit -Markkinointi-investoinnit -Tuotannon vaatimat investoinnit -Tuotantoprosessin aloittaminen Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ Markkinakelpoinen ja uskottava yritys Menestyminen hyvin pitkälti omasta työstä kiinni Kumppaneiden tärkeä rooli Tukiverkosto, markkinointiverkosto Tuotantoverkosto Jatkuva tuotekehitys, kehitystyöverkosto: LTK, Tamminen, Oma työ Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011 ASKELEET KOHTI UUTTA YRITYSTÄ Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011

Uskalluksesta ja innovatiivisuudesta syntyneet ja syntyvät P.O.R.K –lihatuotteet Ovat juuri sitä mitä lupaavatkin olla. Varsin omaleimaista! Saparokuja Oy - Joni Niemi Tampere 2011