Myllyn Paras monipuoliset Kauratuotteet -

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Prosessiteollisuus monessa mukana.
Advertisements

Tapahtumaverstas ja tutkimuksen lähtökohdat •Tapahtumaverstas –Perustettu v.2007 (Fregatti Oy Yrityspalveluiden sisar) –Tarjoaa Tapahtumaviestintää.
Gourmet herkkuja ravintola- ja kotikeittiöihin
Tiedotustilaisuus Rakennustoimisto Pohjola Oy •Vuonna 1989 perustettu perheyritys •Toiminta-alue Pirkanmaa ja Etelä-Suomi •Liikevaihto n. 35,5.
Tattari Fagopyrum esculentum.
Ilkka Nieminen Päivittäistavarakauppa ry
Potentiaalia ja ansaitsemismahdollisuuksia
Paneeli – Tehokkuutta ja toimivuutta laadulla ja kilpailulla?
Yrityssaunailta Otaniemi
AB CHIPSTERS FOOD OY.
Suomen Kauppakeskusyhdistys ry Kaupallisten keskusten määritelmät •Suomen Kauppakeskusyhdistys on määritellyt kaupallisten keskusten käsitteet nimen, sisällön,
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
Click to edit Master title style Testing Finnvera Oyj EAKR-rahoituksen v ä litt ä j ä n ä Euroopan aluekehitysrahaston tukea yritystoiminnan.
Ohjelmistokehittäminen. Luku 1 – Mitä on ohjelmistokehittäminen?
Liikunnan puute Runsas suolan käyttö Runsas alkoholin käyttö Stressi
ARJEN TALOUSKATSAUS Telebus helmikuu/2008/viikko 9.
Ravintoaineet ja niiden merkitys ihmiselle
Kappale 16.
Rasvat - ei niin pahaa ettei hyvääkin
Ravinto ja lepo Daniela Lönnqvist Vivacore
Keski-Pohjanmaan aikuisopiston palvelut yritysten ja työllisyyden kehittämiseksi Työllisyysseminaari Kaisa-Leena Ahlroth.
Bonderin heijastussuoja Tommi Suomi Atte Laine Jani Murto 21/8/14Helsinki Metropolia University of Applied Sciences 1.
 1934 perustettu Helsingissä  Puhkin suvun omistuksessa (jauhatusperinteitä vuodesta 1550)  1992 rakennettiin uusi mylly Järvenpähän  1993 perustettiin.
Rukiin riittävyys edellisinä vuosina ja vuonna
Painonpudotushaaste 6. kuidut
GVK Historia Perustettu vuonna 1946
© Sanni Virta ja Liisa-Maija Rautio
TÖISSÄ RUOKA-ALALLA Kuva: Ruokatieto / Jussi Ulkuniemi
Missä menee suomalaisten ruokakulttuuri?
RUUAN TURVALLISUUS SUOMALAISESSA RUOKAKETJUSSA
Ruokaketjun kehittämisellä hyvinvointia koko maakuntaan Pro Ruokakulttuuri päätösjuhla , Ulla Mehto-Hämäläinen.
Elintarvikeyrittäjyyden kehittämisen hankeseminaari Joensuu Katsaus Ruoka-Suomen vuoden 2006 toimintaan Kirsi Viljanen, Ruoka-Suomi – teemaryhmä,
HOX! Seitsemännellä luokalla oleva oppilas voi valita kotitaloutta kaksi tuntia joka jatkuu yhdeksännen luokan kevääseen saakka ns. pitkä valinta tai yhden.
FinnWell -ohjelma 2007 – 2009 Kalevi Virta. Mitkä ovat tulevaisuuden suuntaviivat FinnWell- ohjelman jatkoa ja Tekesin positioitumista terveydenhuollon.
Chairborne Oy -Yritysten arviointi sijoituskohteina
Nurmi Hydraulics Oy Vaiheittain kansainvälistynyt.
Tekniikan Akateemisten Liitto TEK ry Toiminta-ajatus ” Parantaa jäsenen työmarkkina-arvoa, elämän laatua ja ammattikunnan vaikuttavuutta. ”
Tervetuloa Malmin hautausmaan lounasravintolaan
Muovien kierrätys.
Mihin kemiaa tarvitaan?
Liikeidean esittelyohje
Elimistömme suurin sisäelin
NEOLIFEBAR Hedelmä- ja pähkinä – välipalapatukka.
Palkokasvit, soija ja kuivatut pavut
Ruuan reitti: Vilja. Ruuan reitti: Vilja Viljan matka pellolta pöytään Miksi pelto kynnetään ennen kuin siihen istutetaan siemeniä? Oletko ollut itse.
1. Hiili – elämän alkuaine
Kotitalous: ravitsemus  Suomalaisten ravitsemussuositukset – Valtion ravitsemusneuvottelukunta vuodesta 1954  A- ja D-vitamiinin lisääminen margariineihin.
17 RUOKA YHTEISKUNNASSA. Tarkastelutasot Yksilö – Fyysinen, psyykkinen, sosiaalinen Yhteisö Yhteiskunta Globaali.
Tykätään – ostetaanko? Kuluttaja ja luomu Tämän materiaalin tuottamiseen on käytetty MMM:n menekinedistämisrahaa.
Ihmisen ravinto.
Valmisruoat Pakasteet Kuivatut ruokavalmisteet Puolisäilykkeet Täyssäilykkeet.
JAPANILAINEN KEITTIÖ. Ruoka Japanilaisen keittiön ruokapöytä on karu, mutta yksinkertainen, Vaikka ruoka on yksinkertaista saa senkin näyttämään täydelliseltä.
HOX! Seitsemännellä luokalla oleva oppilas voi valita kotitaloutta kaksi tuntia joka jatkuu yhdeksännen luokan kevääseen saakka ns. pitkä valinta tai yhden.
RUUAN REITTI: KANANMUNA MISSÄ JA MIKSI KANANMUNAA KÄYTETÄÄN RUUANVALMISTUKSESSA?
10 yleistä kysymystä leivästä Jokaisella on oma näkemyksensä leivästä. Mutta perustuuko se olettamuksiin vai oikeisiin faktoihin?
14 Markkinointi houkuttelee kuluttamaan s
HISTORIA Perustettu vuonna 1967
19 Yritys tavoittelee voittoa s
Pahimmat kilpailijamme
Yrityksen kilpailijat
14 Markkinointi houkuttelee kuluttamaan s
Lääkeaineet Ennen laboratorion lääkeaineita ihmiset käyttivät lääkkeinä luonnosta saatavia aineita kuten piharatamoa ja pajunkuorta. Kasvit ovat parantamistaidon.
mahdolliset Kilpailijat
Ravintoaineet Hiilihydraatit pilkkoutuvat ruuansulatuksessa glukoosimolekyyleiksi. Verenkierron kautta glukoosi imeytyy soluihin. Soluhengityksessä glukoosi.
GVK 70V historia Uudenvuodenaattona 1945 muutama nuori herra Turusta ja apteekkari Uusi-Kaarlepyystä päättivät perustaa yrityksen valmistamaan Eau de Colognea.
KOTITALOUS Syventävät opinnot 8-9 vuosiluokilla, taito ja taideaineet
Viljat.
Navarro Correas Colección Privada Sauvignon Blanc
Navarro Correas Colección Privada Sauvignon Blanc
Marsalkka Luomu Golden Ale (suodatettu) 4,6%
Esityksen transkriptio:

Myllyn Paras monipuoliset Kauratuotteet - Myllyn Paras - Tekemisen Maku www.myllynparas.fi

Myllyn Paras Oy Myllyn Paras Oy on jo vuodesta 1928 toiminut hyvinkääläinen perheyritys, yli 80 vuotta! Suomen vanhin kauppamylly valmistaa, myy ja markkinoi pastaa, jauhoja, hiutaleita ja riisejä / suurimoita sekä pakastetaikinoita ja leivonnaispakasteita uusimpina tuoteryhmänä ruokapakasteet Viljelijöiden 1928 perustamasta kauramyllystä on kehittynyt monipuolinen elintarvikeyritys. 1960-luvun lopulla yhtiön palvelukseen tuli säästöpankkimies Mauno Savela, joka pian osti itselleen osake-enmmistön. Yhtiön nykyinen johtaja on Pekka Savela. Yrityksellä on kaksi tuotantolaitosta Hyvinkäällä. Mylly – jonka moni ohikulkija huomaa Läntiseltä yhdystieltä – ja pakastetehdas Sahanmäessä. Mylly ollut samassa paikassa lähellä Hyvinkään keskustaa jo 80 v.

Hyvinkään Sahanmäessä Myllyn Paras Oy Tärkeimmät asiakasryhmät ovat vähittäiskauppa, suurkeittiöt, hotellit, ravintolat, kahvilat ja leipomot sekä elintarviketeollisuus Yrityksellä on kaksi tehdasta Hyvinkäällä Työllistää reilut 110 henkilöä Liikevaihto n. 50 milj. € Pakastetehdas Hyvinkään Sahanmäessä

Kauran asema Myllyn Paras Oy:n strategiassa Yrityksen historia alkaa vuodesta 1928, jolloin Hyvinkään seudun maanviljelijät perustivat ajanmukaisen kauramyllyn. Yrityksen nimeksi tuli Tuottajain Mylly Oy. Ensimmäinen merkkituote oli "Oma Jyvä" -kaurahiutaleet, joita mainostettiin lauseella: "Sitä syömällä saa loppumatonta tarmoa ja kimmoisaa nuoruutta". kaura on vehnän jälkeen toiseksi suurin raaka-aine täysin kotimainen raaka-aine ma-pe klo 16.35, ma - su klo 19.50, ma - su klo 23.00

Monipuoliset Kauratuotteet Näin hyvä sijoitus, vaikka yritys ei ole 500 Suomen suurimman yrityksen joukossa

Menestys Elintarvikeliiton Tähtituotekilpailussa ETL:n kilpailut Menestys Elintarvikeliiton Tähtituotekilpailussa Tähtituotefinalistit: Kauramurotaikina Kauramannasuurimo Menestystä ETL:n Tähtituotekilpailussa: Kauramurotaikina - 2002 tähtituotefinalisti Pullataikina - 2003 tähtituote Cookies Suklaamurotaikina - 2005 tähtituotefinalisti Rukiinen Lohipiiranen - 2006 tähtituotefinalisti ja kunniamaininta

Myllyn Paras Kauratuotteet - markkinointiargumentit Hyvä maku ja laatu eritoten suomalainen kaura maistuu täyteläiselle, pitkät valoisat kesäyöt vatsaystävällinen: kauran kuitu imee sappihappoja ja ruoansulatusaika normalisoituu kolesteroliaineenvaihdunta normalisoituu kauraa syömällä lisäaineeton ja säilöntäaineeton (puuro vrt. tuontimurot) Taloudellinen Kauratuotteet ovat hinnaltaan järkevä valinta elintarvikekuluttajalle Makaronista sai vuonna 1983 alkunsa Myllyn Paras –tuotemerkki. Nimi tuli Kirsti Paakkasen silloiselta Womena –mainostoimistolta. Vuonna 1998 tuotemerkistä tuli myös yrityksen nimi. Taloustutkimus Oy:n Brändien arvostusta 2006 selvittänyt tutkimuksessa Myllyn Paras sai arvostuksessa erittäin hyvän tai hyvän arvosanan peräti 86 %:lta käyttäjistä.

Myllyn Paras Kauratuotteet - markkinointiargumentit Kotimainen raaka-aine kokonaan kotimaista tuotanto: täysin suomalaisessa omistuksessa olevassa yrityksessä, Myllyn Paras Oy:ssä Hyvinkäällä Avainlipputuote Ekologinen kasvikunnan tuote kotimainen raaka-aine ja tuotanto ei pitkää jalostusketjua ei ”tupla”pakkauksia eettinen

Myllyn Paras Kauratuotteet - markkinointiargumentit Luontaisesti ravitseva vilja: kaura n. 55 % hiilihydraatteja , mm. 11 % kuitua, josta suurin osa liukoista ravintokuitua, beetaglukaania. Alentaa veren kolesterolitasoa ja haitallisen LDL-kolesterolin määrää sekä tasaistaa veren sokeritasoa / glukoosin imeytymistä ja vaikuttaa sitä kautta aivojen toimintaa tasapainottavasti. Kuitu edistää ruoansulatusta ja on apu mm. ummetukseen. Kauran kuitu pilkkoutuu vasta paksussa suolessa. n. 14 % hyvälaatuisia valkuaisaineita, joissa on muita viljoja enemmän välttämättömiä aminohappoja (muun muassa lysiiniä). runsaasti kivennäisaineita sekä B- ja E-vitamiineja, n. 7 % hyvälaatuista kasvirasvaa, joka muodostuu öljyhapoista, jotka alentavat kolesterolia sekä linolihapoista, jotka ovat välttämättömiä munuaisten, verenkiertoelimistön ja ruoansulatuskanavan toiminnassa. Makaronista sai vuonna 1983 alkunsa Myllyn Paras –tuotemerkki. Nimi tuli Kirsti Paakkasen silloiselta Womena –mainostoimistolta. Vuonna 1998 tuotemerkistä tuli myös yrityksen nimi. Taloustutkimus Oy:n Brändien arvostusta 2006 selvittänyt tutkimuksessa Myllyn Paras sai arvostuksessa erittäin hyvän tai hyvän arvosanan peräti 86 %:lta käyttäjistä.

Myllyn Paras Kauratuotteet - markkinointiargumentit Pakkaus 2000 -luvun alussa mittava pakkausuudistus ja kaikki tuotteet MP-merkin alle = tuotevalikoima kuntoon pakkauksen merkitys on suuri, sillä 2/3 ostopäätöksistä tehdään vasta kaupassa Uudet GDA -merkinnät kaikissa pakkauksissa Yksi hyvä tuotemerkki Myllyn Paras M&M 2009 tunnettavuus, sijalla 50 yhdellä hyvällä ja onnistuneella tuotemerkillä PK -yritys saa itseään pienemmillä resursseilla tunnetuksi kuin hoitamalla monia eri tuotemerkkejä helpottaa keskusliikevalikoimiin pääsyä tuotteet ja viestintä noudattavat talon arvoja: viljapohjaista, arkea helpottavaa, terveysnäkökohdat huomioon ottavaa, kotoisia

Viestintä hyvät uudistuvat nettisivut: www.myllynparas.fi reseptiklubi laadukkaat reseptit esim. Arjan Leivontanurkalla www.mtv.fi/leivonta 10 000 kävijää / vko mediatiedotus pitkäjänteistä uutuuksista ja ajankohtainen asioista tiedottaminen tärkeää

Kaura Myllyn Paras resepteissä Myllyn Paras nettisivuilla hakusanoilla "kaura" löytyy 392 kuluttajareseptiä Puurot: perinteiset, tuorepuurot, mikropuurot, mannapuurot, uunipuurot Pääruoat ja lisäkkeet: ”kaura-risotot”, uuniruoat, paistokset, salaatit, keitot, kasvisruoat Jälkiruoat: paistokset, pannarit ja letut Smoothiet, välipalajuomat ja pirtelöt itse tehdyt myslit, välipalapatukat Suolaiset leivonnaiset: leivät, sämpylät, rieskat, teeleivät Makeat leivonnaiset: piirakat, tortut, pullat, muffinit, pikkuleivät, keksit, kakut Muut

KIITOS! Kysymyksiä? Pastan ja pakastetaikinan markkinajohtajuus ”yhdistyvät” Ktao Arja Savela, Myllyn Paras arja.savela@myllynparas.fi