Scanfinn Oy.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Monikanavainen Kesko ja K-ryhmä
Advertisements

E XPERICON E XPERICON  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna ,8 milj. 
Tulikivi-konserni Tulikivi-konsernin muodostavat Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt Maailman suurin ja teknisesti johtava vuolukiven jalostaja Suurin teollisesti.
1 Autoliikkeen aula Jussi Seppälä asentaja
Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa.
Toimitusjohtajan katsaus. Liikevaihto Kotimaa Vienti.
Ilkka Nieminen PIENET- JA KESKISUURET TAVARANTOIMITTAJAT KAUPAN YHTEISTYÖKUMPPANEINA KALAVIIKKO 2008 JOHTAJA ILKKA NIEMINEN PÄIVITTÄISTAVARAKAUPPA.
Aivo2000 kuvaus.
Asiakkaana sosiaalipalveluissa
LTP Logistics Oy on vuonna 2011 perustettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaan keskittyvä yritys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa pienistä.
Miksi yksi yritys menestyy**, toinen ei?
INTRA.
LogiCity Turun kiinteistöliikelaitos Ari Niemelä / AHN Consulting
Maailmanluokan osaamista nyt ja tulevaisuudessa Metsäteollisuuden koulutuslinjaukset Kesäkuu 2010.
Liite 4: Prosessi- ja liittymäkuvaukset
AB CHIPSTERS FOOD OY.
Yritys • Kotipaikkana Haapavesi • Perustettu vuonna 2002 • Pääomistaja on Agronic Oy, joka on myös PK yritys • Kehittää uusiutuvien energiamuotojen käyttöä.
PORI Taloyhtiöiden info-ilta Tapio Kallioinen Projektipäällikkö Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy.
Iso Heikkiläntie 8 – Turku | Puh: 02 – | | IT varaosat ja optiot Perustettu 1985 Toiminta.
Kökkötraktori-verkkokauppa
Ykkönen Yhteistyössä 1Y
Kiinteistöjen ylläpitokustannusten vertailu ja tilastointi Kimmo Virtanen KTI Kiinteistötieto Oy

Logistiikka/Varasto Enontie 2, Kauhajoki Enontie 2, Kauhajoki.
- mahdollisuus kehittämiseen -
LogiCity Tuomas Mikkola Turun Seudun Kehittämiskeskus
1.
EWork – Reshaping consulting. eWork yrittäjien asialla HETKY Hubia ja Hupia.
Helsingin käsityö- ja teollisuusyhdistys ry Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry on perustettu vuonna Käsityöyrittäjyys on pohjimmiltaan yhä.
Muotoilun mahdollisuudet teknologiateollisuudessa Ulla-Maaria Mutanen, Helsingin yliopisto Suomalainen muotoilu - osa liiketoiminnan ydintä? Muoto 2005.
GVK Historia Perustettu vuonna 1946
Tiken näkemys | Hellstedt / Lehto | VIPin viisi palvelua - mitä ne ovat, milloin ne tulevat ja miten ne vastaanotetaan? Tiken näkemys Ari Hellstedt.
LearningHouse Oy Sosiaalisen median palveluhinnasto.
Ylioppilastutkinto ja lukio Aineopettajaliiton syysseminaari Juhani Lokki Ylioppilastutkintolautakunta Postiosoite: PL 50, HELSINKI Käyntiosoite:
MuotoCon tavoitteena on luoda palvelu, josta pk-yritys saa kootusti tietoa muotoilun käytön hyödyistä, löytää tekijät ja saa tietoa rahoitusmahdollisuuksista.
Iloa ja valoa asukasviestintään
TIETOA - TYÖPAIKKOJA - KOULUTUSTIETOUTTA
1 SSTL Puhtausala ry – TOIMIALAN KEHITTÄJÄ. SSTL Puhtausala ry Vuonna 1970 perustettu puhtausalan neuvonta- ja koulutusjärjestö. Yleishyödyllinen ja puolueeton.
#CMAX.gg Messuprojekti. Strategia #CMAX.gg ja strategia: toimii internet pelipalvelinten kauppapaikkana johtava pelipalvelinpörssi, josta asiakkaat haluavat.
Yrityksen ja projektin esittely
Asiakkaan päätösprosessi
Tervetuloa Malmin hautausmaan lounasravintolaan
SalesPeople Finland Oy: Suunnitelmallinen myyntityö
Standardit, mitä ne ovat? Jari Välkkynen, Lähde:
Vastaväitteet ja niiden käsittely
Tampereen kaupungin työllisyydenhoidon palvelut
Liikeidean esittelyohje
Koulutusvientistrategia pohdiskelua Visio: Suomi on globaalisti merkittävä ja tunnustettu ammatillisen koulutuksen viejä (vuoteen 2020 mennessä?) Koulutusvienti.
Asiakasvalinta Asiakaskriteerit Asiakaspriorisointi Asiakashyödyt Asiakkaan päätösprosessi.
TULOKSELLISTA SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI A Jarno Rantala
Välitämme Uskomme asiakaslähtöiseen toimintaan, jonka toteutamme yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti. Olemme sitoutuneet toimintamme.
Oulu-Kemi-Pori ArcMaTe - Suomi-konsortiolla kehitetään arktisen alueen tuotteita ja palveluita sekä yritysten liiketoimintaa , Helsinki Johtaja.
Yhdistyshuoltamo VISIO Pohjois-Karjalan yhdistyshuoltamo 2017 tukee, auttaa ja kehittää yhteistyössä maakunnan yhdistystoimintaa. Yhdistyshuoltamo kokoaa.
Lehtosen Konepaja Oy on raskaan metalliteolli- suuden tilauskonepaja. Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien.
MYYNTIRESKONTRA. RESKONTRA Yritys kirjaa myyntilaskunsa myyntireskontraan ja ostolaskunsa ostoreskontraan Mikä on reskontra? Miten reskontra.
Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä.
HISTORIA Perustettu vuonna 1967
Kiilto Oy – Suomalaista kemian osaamista vuodesta 1919
Automaattisten toimitusten palkkiot (ADR)
Pahimmat kilpailijat Pirkanmaalla
Pilvipalveluna – kuinkas muuten…
Turvapuhelinpalvelu (kuva).
CableX YRITYS LYHYESTI.
LIIKEKIRJEET.
Auktorisoitu varaosatukkuri
Kokemuksia kansainvälisestä verkkolaskutuksesta
Osto- ja myyntiprosessi
Uudellemaalle kilpailukykyä asuntopolitiikan kautta
Yritys CableX on 2008 perustettu sähkökomponenttien ja kaapeleiden maahantuontiyritys. Yritys perustettiin alan kokeneiden ammattilaisten palavasta intohimosta.
Laatukriteeripuu – asiakastarpeen jäsentely – (CTQ tree)
Esityksen transkriptio:

Scanfinn Oy

Scancerco-konserni Scanfinn Oy - maahantuo, valmistuttaa ja myy ovi-, ikkuna- ja rakennus- teollisuuden heloja - mm. painikkeet, sulkijat, saranat ja rakennusvarusteet Biobe Oy - maahantuo, valmistaa ja myy korvausilmaventtiileitä ikkuna- ja rakennusteollisuuteen

Scanfinn Oy ammattilaisten helatoimittaja suomalainen ovi-, ikkuna- ja rakennusteollisuuden helatoimittaja perustettu vuonna 1976 Toimipisteet Helsinki Nurmo Tidaholm, Ruotsi

Luotettava kumppani laadukkaat tuotteet erinomainen toimitusvarmuus vahva panostus tuotekehitys- yhteistyöhön yhdessä asiakas- yritystensä kanssa asiakkaina Suomen merkittävimmät ovi- ja ikkunatehtaat sidosryhminä rakennus- sekä huolto- ja isännöintiliikkeitä ja arkkitehti- sekä suunnittelutoimistoja

Menestymme yhdessä Visiomme on johdettu arvoista, jotka ovat arjen pelisääntöjä. Ne viestivät tavastamme tehdä töitä. Haluamme menestyä yhdessä asiakkaidemme kanssa panostamalla vahvasti palveluun ja tuotekehitysyhteistyöhön. Keskitymme yksilölliseen palveluun ja toimivan asiakassuhteen rakentamiseen. Emme anna katteettomia lupauksia; arvostuksemme rakentuu lupausten täyttämisestä ja niiden ylittämisestä. Toimimme avoimesti ja rehellisesti. Kuuntelemme asiakasta ja hyödynnämme verkostomme osaamista etsimällä toimivan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Vuorovaikutus auttaa meitä kehittymään ja menestymään yhdessä.

Tutustu tuotteisiimme Scanfinn Oy Oma näyttelytila Suvilahdenkatu 10 B (Sörnäinen) 00580 Helsinki avoinna 9-15 tai sopimuksen mukaan puh. 09 7743 2710 Rakennustieto (RT) Helsingin rakennuskeskus Eteläinen rautatiekatu 12, 2. krs (Kamppi) Tampereen rakennuskeskus Satakunnankatu 18 A

Tuoteryhmät ja merkit Tuoteryhmät - oma tuotanto - sopimustuotanto - edustus Tuotemerkit - Mira - SG - HOPPE - Mandelli - Otlav - TKZ

Ikkunatuotteet laadukkaita ikkunaheloja toimivan kodin rakentamiseen painikkeet ja pintahelat lukot ja vastaraudat pitkäsulkijat välisulkimet saranat listat ja tiivisteet lisätarvikkeet

Ovituotteet laadukkaita oviheloja Asumismukavuuden parantamiseen ovenpainikkeet ja pintahelat - pitkäsalvanpainikkeet sulkijat vetimet lukitustuotteet saranat listat ja tiivisteet lisätarvikkeet

Rakennusvarusteet rakennusvarusteita asumistason, säilytyksen ja turvallisuuden lisäämiseen - paloturvallisuus salvat kiinnittimet hyllytuotteet saniteettivarusteet

Tarjous & tilaus Tarjouspyyntö tuote- tai aluepäälliköt - asiakaspalvelu Tuotteiden tilaaminen puhelin faksi sähköposti

Toimitus Toimiva logistiikka mahdollistaa erittäin nopeat toimitukset lähetykset päivittäin klo 15.00 mennessä myös asiakkaan oman kuljetussopimuksen mukaan nouto suoraan varastoltamme Koskee varastotuotteita. Iltapäivän tilaukset myös pikatoimituksella.

Yhteydenotto Itä-Suomi: Tapio Juujärvi tuotepäällikkö Helsinki + 358 40 5077 148 + 358 9 7743 2715 Päivi Sartopuro asiakaspalvelu/myynti Helsinki + 358 40 5000 339 + 358 9 7743 2730 Länsi-Suomi: Mika Elmeranta aluepäällikkö Nurmo +358 400 806 867 Kim Konnos asiakaspalvelu/myynti Helsinki + 358 40 5619 508 + 358 9 7743 2718 sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@scanfinn.fi

Kiitämme mielenkiinnostanne! Scanfinn Oy www.scanfinn.fi