Lataa esitys
Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota
1
Aivo2000 kuvaus
2
AIVO RUOKAHUOLLON JÄRJESTELMÄT
Aivo2000 on ruokahuollon käyttöön suunniteltu atk-järjestelmä, joka voi olla useamman keittiön samanaikaisessa käytössä. Sen kaikki osiot käyttävät yhteistä tietokantaa. Tuotannon suunnittelun perustana toimii ruokalista Perustietokantana käytetään KTL:n Fineliä. 2600 tuotetta joista valmiita reseptejä 1100, yli 60 eri ravintotekijää.
3
AIVO2000 MUODOSTUU SEURAAVISTA OSIOISTA:
VALMISTUS: reseptiikka, ruokalistat, kustannus-, ravinto- ja tarveainelaskenta RUOANJAKELU: hajautettu ja keskitetty, erityisruokavaliot, jakolistat, potilaskortit, tilastointi ja laskutus ELINTARVIKEJAKELU: päivittäis- ja varastotavaroiden myynti, jakelu ja laskutus EDUSTUS: kahvituksien ym. edustustilauksien rekisteröinti, toimitus, tilastointi ja laskutus VARASTO: inventaariohjelma TILAUS: tilausjärjestelmä kuntien ja sairaaloiden asiakkaille, toimii verkossa tai selainpohjaisena eORDER: sähköisen kaupan osio, mahdollistaa sähköiset tukkutilaukset. KOTIPALVELU: ateriapalvelut, ajolistat, pakkausetiketit, tilastointi ja laskutus
4
Tuotteen tiedot
5
Resepti Työkortin voi tulostaa kiloina, grammoina, kappaleina tai annoksina.
6
Työkortti
7
Tuotelistat
8
Hintalistat
9
Ruokalistat toimivat tuotannon suunnittelun perustana.
Ruokalistan ravintoarvoja voi verrata suosituksiin, myös graafisesti!
10
Ruokalistan voi myös tulostaa html-muodossa mm
Ruokalistan voi myös tulostaa html-muodossa mm. Excelissä ja Wordissä (esim. ilmoitustaululle).
11
Asiakkaat kirjataan asiakasrekisteriin
12
Keskitetty ruoan tilaus
Osastolla tehtävät potilasruoan tilaukset käsittävät ruokavalion, energiatason, rakenteen ja mahdolliset yhdistelmät henkilötasolla.
13
Hajautettu ruoan tilaus
Hajautetun jakelun tilaukset antavat keittiölle päivittäiset tuotantoperusteet.
14
Kulutustavaratilaukset
Tuotetilaukset tehdään keittiön etukäteen suunnittelemilta lomakkeilta.
15
Edustustilaukset Ohjelman avulla voi ohjata tehokkaasti päivittäin tapahtuvia edustustilauksia.
16
Kotipalvelu – aterioita kotona asuville.
Kotipalveluateriat tilataan ohjelman ruokalistaan ja henkilön ruokavalioon sekä allergioihin perustuen.
17
Tuotantolistat Tuotetarve Tuotanto- suunnitelma
18
Ruokavaliot Yhdistelmät
19
Keskitetty jakelu Potilaskortti
20
Hajautettu jakelu Jakelulipukkeet
21
Jakolista elintarvikkeet
Annostelulista
22
Edustustilauksen lähetyslista
23
Kotipalvelun ajolista
ja pakkausetiketti
24
Laskutus ja tilastot Rekisteröidyt tilaukset muodostavat perusteen sisäiselle ja ulkoiselle laskutukselle. Tilastoja voi hyödyntää seuraavan toimikauden suunnittelussa.
25
Toimitetut Laskutus perusteet
26
Yhteystiedot: AIVO FINLAND OY PL 451 20101 TURKU Puh: Fax:
Samankaltaiset esitykset
© 2024 SlidePlayer.fi Inc.
All rights reserved.