Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Yhteinen tavoite ja tahtotila rakentamisen perustana - malleja kylien tietoverkkohankkeista Uurainen Veli-Matti Karppinen GrowNow oy.
Advertisements

Ennakkotilattujen lehtilähetysten lisäpalvelut ja niiden hinnoittelu Lehtien nopeutukset, postiinjättö- ja jakelupäivän sekä postiinjättöpaikan.
Funet Boksi -pilvitallennuspalvelu IT 2013 –päivät, Tampere Movember 2013
OSTA LÄHELTÄ – KEHITÄ KUNTAASI
Haluathan jakaa terveyttä ja hyvinvointia perheellesi ja läheisillesi - Nyt se on hyvin helppoa ! Natural Wellness -merkki on tae siitä, että tuotteet.
Henkilöstön virkistysrahan käyttö HUS:ssa
KIRJASTO EH 03/2004 Maakuntakirjastojen PallasPro-suunnitteluseminaari Työryhmä: Selvitys elektronisten aineistojen yhteiskäytön pelisäännöiksi.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Pari piirua osuustoiminnan suuntaan Pellervon päivä Pääjohtaja Reijo Karhinen.
Ajankohtaista kirjastotoimesta Asiakkuus verkossa ja livenä Anneli Ketonen.
Finanssialan Keskusliitto
Jäähonka 2000 Stars ”Joukkueen tavoitteena on pitää jääkiekko kaikkien lasten harrastuksena siten etteivät harrastuksen kustannukset estä kenenkään mukanaoloa”
YHTEISHAKU Sähköisen yhteishaun ohjeistus.
Turvallisesti harrastuksiin Vinkkejä nuorten ryhmien ohjaajille ja vanhemmille.
Carita, Kati ja Juuso OSAO Myllytulli ja Mytlpt09E 2010
©Tampereen kaupunki Vipu-projektin kysely Videoneuvottelujen käyttö ja tarpeet hyvinvointipalveluissa lokakuussa 2007.
Kiinteistöjen ylläpitokustannusten vertailu ja tilastointi Kimmo Virtanen KTI Kiinteistötieto Oy
Kahdet markkinat.
Place client logo here in Slide Master RI Elokuu 2009 Jorma Hakanen Lääkkeiden määrääminen ja rinnakkaislääkkeet –tutkimus.
KAUSIJULKAISUPÄIVÄT ELEKTRONISEN AINEISTON HANKINTA YRITYSTIETOPALVELU – KEMIRA OYJ.
RAKENTAJAN KURSSI Kangasverhoilu
1 Suomi24 – Suomen suurin yhteisö •Kävijät –Noin eri kävijää/vko –Suomen suurin käyttäjien tuottama palvelu •Palvelut –Aloitussivu & haku –Keskustelu.
Yhteenveto Pardian raamisopimusneuvotteluista
Uuden työehtosopimuksen keskeinen sisältö Otaniemi
Hyvää asiakaspalvelua!
EWork – Reshaping consulting. eWork yrittäjien asialla HETKY Hubia ja Hupia.
KUNTOUTUSKESKUS MENTAL OY SOSIAALINEN YRITYS. SOSIAALINEN YRITYS VAI YRITYS ? MENTAL OY ON PIRKANMAAN ENSIMMÄINEN REKISTERÖITY SOSIAALINEN YRITYS. TARKOITUKSENA.
LANGATTOMAN ETÄYHTEYDEN TESTAUS
VIHERALUEIDEN TILAPÄISET MAANKÄYTTÖLUVAT
W HotSport – tuntuvia etuja seurallesi. Urheilijan valttikortti, yksi kortti kahdet bonukset! Bonukset seuralle ja kortinhaltijalle HotSport on ilmainen.
Yhteishankintakoulutuksesta apua rekrytointiin
Jyväskylässä Kuntaliitoksen toteutuessa yhteispalvelupisteitä oli Vaajakoskella, Palokassa, Taulumäellä, Kuokkalassa ja Korpilahdella. Säynätsalon aluetoimisto.
PALVELUSETELIKÄYTÄNNÖT RAUMALLA Pekka T. Jaatinen.
RESCA-verkosto RESCA-seminaari , Tampere.
Suunnitelma paperittomasta kokouskäytännöstä koko luottamushenkilöhallinnolle Kaupunginhallitus
ID Point - Palvelumalli
Kauniaisten tietohallintostrategia
Kauppakeskusturvallisuus - käyttäjät
VLF Seminaari Pirjo Ilola.
Huolen puheeksiottaminen
Nuorisotoimi, Seija Kähkönen1 Ely-keskuksen rooli alueen toimijoiden tukena Onnistuvat Opit -seminaari Rovaniemi.
KVV-maisteriohjelman HOPS-työskentely Miksi? Miten? Kuinka monelle?
LEAN (5S) QR-KOODILUKIJA
Onnistunut IT-projekti - Haaveesta totta? Tiken näkemys
Esperi Care Parempaa hoitoa
Aikakauslehtien Ylivoimapankki Vesa Väisänen IROResearch Oy.
Viestintäsuunnitelma
MAAKUNNALLINEN KUNTA- JA PALVELURAKENNESEMINAARI Sairaanhoitopiirin johtaja Timo Kunttu KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRI Terveyteen tiedolla, taidolla.
LUOTTAMUKSELLINEN1 SKALsäästö-hinnoittelun puheluhinnat ja kuukausimaksu laskevat alkaen. Elisa Järjestöliittymä €/min (alv. 0.
Sähköisen yhteishaun ohjeistus. Sähköinen yhteishaku Yhteinen hakuaika kaikille , mutta haku meidän koulussamme toteutetaan välisenä.
KAISTA SAVOON JA KUNTIINKAISTA SAVOON JA KUNTIIN.
Avustajapalvelu kuntien avopalvelujen täydentäjänä
Matkailun nettisivujen analysointi
Kaupunki elinvoiman luojana Rauman kaupunginjohtaja Kari Koski
© Turun Oppisopimustoimisto 2009 Nappaa Nuori Töihin oppisopimuskoulutuksella Varsinais-Suomessa joka kolmas päivä yksi nuori työllistyy oppisopimuksella.
LUOKAN PELISÄÄNNÖT Millainen on luokka, jossa on hyvä opiskella ja missä on hyvä luokkahenki ? Jokainen kirjoittaa paperille aiheesta 4-6 asiaa. Jaetaan.
Tekesin Asiointipalvelut. Miksi Asiointiin?  Asioinnissa annetut tiedot tallentuvat suoraan Tekesin tietokantaan, mikä vähentää virheiden mahdollisuutta.
1.Alkeiskurssi 3 krt, maanantai, tiistai ja keskiviikko klo Kurssi antaa edellytykset aloittaa golfharrastus ja suorittaa GreenCard Seuran.
Lehden tietojärjestelmän suunnittelu ja käyttöönotto.
Yleisten kirjastojen e-aineistot Erikoiskirjastonhoitaja Kati Vuontisjärvi.
Paperitukkuri – Varainhankintaa helposti myytävillä tuotteille Paperitukkuri on auttanut vuodesta 2009 urheiluseuroja, kouluja sekä erilaisia yhdistyksiä.
Ohjeistus kouluttajille
Turvapalvelut alkaen -vaihtoehtojen vertailu
SIEMENKAUPPA JARMO TERVALA
Kotka Suomen Romanifoorumi.

Tampere, Oulu Petri Ahokas
Aloittelijan Abitti-koulutus
Kokemuksia kansainvälisestä verkkolaskutuksesta
Celian palvelut kirjastosta
Esityksen transkriptio:

Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja 9.2.2010 Kimmo.Laine@CityCarClub.fi GSM 040 555 8822

Mikä on City Car Club? Autojen yhteiskäyttö – car sharing Moderni, helppo ja kustannustehokas autojen käyttötapa Kuhunkin tilanteeseen sopivia autoja Yli 100 nouto- ja palautuspaikkaa eri puolilla pääkaupunkiseutua Clubilaisia hieman yli 2 700 Auton voi varata ja ottaa käyttöönsä 24/7 vuoden jokaisena päivänä

City Car Club Ruotsissa Noin 20 nouto- ja palautuspaikkaa Tukholmassa Clubilaisia hieman alle 2 800 Auton voi varata ja ottaa käyttöönsä 24/7 vuoden jokaisena päivänä

Miksi liittyä? Yritys, yhteisö tai kaupunki voi unohtaa auton omistamiseen liittyvät huolet, kuten pääomakulut, vakuutukset, käyttömaksut, huollot, katsastukset, renkaanvaihdot, pesut ja vakituisen parkkipaikan sekä omien autojen varausjärjestelmän ylläpidon Ei kustannuksia mikäli ei käyttöä (vrt. oma-/leasingauto) Usea käyttäjä voi varata auton samanaikaisesti eri pisteistä (omien autojen määrä on usein rajallinen) Auton voi ottaa käyttöön ja palauttaa 24/7 (min. laskutus 2 h)

Miksi liittyä? Tilanteeseen sopiva automalli Nykyiset vaihtoehdot pääkaupunkiseudulla Ford Ka (pieni) Skoda Fabia (pieni farmari) Ford Focus (keskikokoinen farmari, pet-autot) Ford Mondeo (iso farmari) Ford Transit 300M (pakettiauto) Opel Vivaro (8+1 hlön minibussi) Autojen saatavuus huippuluokkaa tällä hetkellä n. 98 %, mikäli varaus tehdään vähintään 2 h ennen auton käyttöönottoa

Mitä edellyttää kaupungilta? Käynnistäminen edellyttää kaupungin ja muiden keskeisten toimijoiden vahvaa sitoutumista Päätöstä, jolla yksiköt ohjataan sopimuksen piiriin Sopimusta parkkipaikoista Yhteistyötä julkisen liikenteen kanssa Aloitus riittävän monella autolla

Kaupungin puitesopimus (1/2) Kiinteä kuukausimaksu 149,90 € Sovittu kokonaisminimilaskutus Silver-hinnoittelu (edullisin vaihtoehto) ja 20 %:n kiinteä kuukausialennus (koskee myös niitä yksiköitä, joissa volyymi ei tule täyteen) Virastoilla ja sen käyttäjillä ilmainen liittyminen, eikä erillistä kuukausimaksua

Kaupungin puitesopimus (2/2) Kukin yksikkö tekee ns. yrityssopimuksen suoraan CCC:n kanssa nettisivuillamme Kullekin yksikölle sovitaan nimilyhenne, jota käytetään liittymishakemuksissa Jokaisen yksikön autoa käyttävä työntekijä käy täyttämässä ”yrityskäyttäjäsopimuksen”, vahvistuspyyntö menee sähköpostilla yhteyshenkilölle Työntekijöille järjestetään perehdyttämistilaisuuksia Lasku lähetetään joko paperi-, sähköposti- tai verkkolaskuna valinnan mukaan

Etu kaupungin työntekijöille 150 €:n arvoseteli liittymisen yhteydessä, muutoin hinnaston mukaiset hinnat Kuukausimaksut valitun jäsenyyden (White, Blue tai Silver) mukaan Liittymislomakkeeseen erikseen sovittava kampanjakoodi ja työsähköpostiosoite (voi muuttaa jälkikäteen) Koskee myös perhesopimuksia

Case: City Car Club Autojen yhteiskäyttö Turussa Työpaja 9.2.2010 Kimmo.Laine@CityCarClub.fi GSM 040 555 8822

Kiitos.