Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Haluathan jakaa terveyttä ja hyvinvointia perheellesi ja läheisillesi - Nyt se on hyvin helppoa ! Natural Wellness -merkki on tae siitä, että tuotteet.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Haluathan jakaa terveyttä ja hyvinvointia perheellesi ja läheisillesi - Nyt se on hyvin helppoa ! Natural Wellness -merkki on tae siitä, että tuotteet."— Esityksen transkriptio:

1 Haluathan jakaa terveyttä ja hyvinvointia perheellesi ja läheisillesi - Nyt se on hyvin helppoa ! Natural Wellness -merkki on tae siitä, että tuotteet eivät sisällä elimistölle haitallisia kemikaaleja.

2 Koko perheen perustuotteet ! Koot 300 ml. Kaikista tuotteista löytyvät myös 100 ml:n pikkukoot. Kätevät mukaan matkalle ! Suuremmissa pakkauksissa edullisesti päivittäiskäyttöön. Pantenoli-Allantoiini puhdistusemulsio Pantenoli-Allantoiini Kasvovesi Neem-Lemon Shampoo Neem-Lemon Hiusbalsami Neem-Lemon Suihkugeeli Pantenoli-Allantoiini Ihovoide

3 Huulirasvat 1 kpl / 6 euroa 2 kpl / 10 euroa Vinkki: Jokaiselle perheenjäsenelle kannattaa ostaa erivärinen puikko, niin eivät mene sekaisin. Sisältö on kaikissa sama, mm. Coconut oil ja Jojoba oil.

4 Kätevät kokeilupaketit: 1 Syväkosteuttava seerumi ja Kosteuttava kasvovoide Yhdessä ostettuina tarjoushintaan 35 euroa

5 Kätevät kokeilupaketit: 2 Kosteuttava kasvovoide ja Hoitava käsivoide Yhdessä ostettuina tarjoushintaan 20 euroa

6 Kätevät kokeilupaketit: 3 Vitalisoiva Silmänympärysvoide reilussa 20 ml:n purkissa ja Kosteuttava Huuliseerumi, joka on talven jälkeen hyvä vaihtoehto huulirasvalle. Yhdessä ostettuina tarjoushintaan 25 euroa

7 Ylellisyyttä… Kattava kasvojenhoitopaketti, joka sopii myös herkälle iholle Syväkosteuttava seerumi Kosteuttava kasvovoide Vitalisoiva silmänympärysvoide Kosteuttava Huuliseerumi Hoitava käsivoide Erikseen ostettuina 80 euroa. Tuotepakettina hinta VAIN 49,95 euroa

8 Miksi on erikseen voide ja seerumi? 0 Säilyvyyden vuoksi. Kosteuttavat aineet ovat toisessa purkissa ja tehoaineet toisessa purkissa. Kun seerumin tehotippoja käytetään yhdessä kosteuttavan voiteen kanssa, ne kulkeutuvat syvemmälle.

9 Miehille ! Uudistuneessa miesten huoltosarjassa: Naamarasva Naamapesu Kroppapesu 2 in 1 Tukkapesu "Niin auto kuin äijäkin on muistettava pestä. Äijän pesu ilman liuottimia, vaahdolla tietenkin. Sopii myös harjapesuun.”

10 Tallenna kotisivu suosikkeihin ja käy välillä katsomassa uutuuksia Tuoteperhe tulee kasvamaan: - lapsille suunnatuilla tuotteilla - turvallisilla aurinkorasvoilla - jne. Nyt sinulla on tieto, mistä terveellisiä vaihtoehtoja voi etsiä - ethän unohda käyttää tietoa läheistesi hyvinvoinnin edistämiseksi  Kotisivut www.mia.ehdolla.fi Täältä löydät tilauslomakkeen, joka sisältää myös hinnaston ilmaisen kuljetuksen Kiitos mielenkiinnostasi ja mukavaa kevättä !


Lataa ppt "Haluathan jakaa terveyttä ja hyvinvointia perheellesi ja läheisillesi - Nyt se on hyvin helppoa ! Natural Wellness -merkki on tae siitä, että tuotteet."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google