Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Advertisements

Taivas…. Miten pääsen sinne?.
Kun Jumala loi naisen hän oli tullut 6. päivän ylitöihin.
Lionsliiton aineistosta koonnut P.Siitonen 4/ KLUBISIHTEERI koulutus Pekka Siitonen Piirisihteeri
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
”Kutsu seuraamaan” Kun he olivat syöneet, Jeesus sanoi Simon Pietarille: "Simon, Johanneksen poika, rakastatko sinä minua enemmän kuin nämä toiset?" "Rakastan,
Korjaa lauseet. Alex on myyjä
OLISIKO SINUSTA JOHTAJAKSI?. Johtajaksi kasvetaan, ei synnytä.
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Onpa outoa, miten asiat etenevät…
Elämän juna Elämä on kuin junamatka.
RUKOILEMME YHDESSÄ.
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Toimintaohjeet opelle
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Hetken kuluttua, sinulle avautuu taian maailma...
Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä
Useita vuosia sitten eräässä perheessä, aikana, jolloin rahaa oli vähän, isä rankaisi 5 vuotiasta tytyärtään, joka oli hävittänyt arvokkaan esineen.
OTA TÄMÄ VIESTI VAKAVASTI!
Ehkä Jumala haluaa, että meidän tulee tavata joitakin meille vääriä ihmisiä ennenkuin tapaamme sen oikean, jotta olisimme tietoisia siitä kuinka kiitollisia.
RETHINKING WORK - Mistä työssä on kysymys?. RETHINKING WORK Näin tulivat valmiiksi taivas ja maa ja kaikki mitä niissä on. Jumala oli saanut työnsä päätökseen,
Elettiin vuotta 2002, eräässä pienessä kaupungissa, missä turvallisuudesta ei kaikilla ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu jätetty.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Millainen on ystävä?.
Rin Tin Tin, typerä piski, joka murisi mulle! Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan, liian usein huomaat ei se totta ollutkaan. Ja.
Kirjaston verkkopalvelu Kirkes-kirjastojen asiakkailla on mahdollisuus käyttää IntroActive-verkkopalvelua internetissä. Verkkopalvelussa voi mm.  uusia.
Koirat…. vastaan ihmiset….
NALLE PUH.
”Niille, jotka olivat tätä kuulemassa, Jeesus esitti vielä vertauksen, koska hän oli jo lähellä Jerusalemia ja monet luulivat Jumalan valtakunnan ilmestyvän.
Jos sinulla on ruokaa jääkaapissa, vaatteita pukea yllesi, katto pään päällä ja sänky jossa nukkua ... Silloin olet rikkaampi kuin 75% maailman kansasta.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
TYÖTÖN Työtön hakee siivoojan paikkaa Microsoftilta.
Nainen Koraanissa Islam ei tee kerrassaan mitään eroa naisten ja miesten välillä heidän suhteessaan Allahiin (swt). Molemmille luvataan sama palkkio hyvästä.
Rohkaisusanoja naiselta naiselle
Rakkaat ystäväni!.
Muista … läpi vuoden, olla kiitollinen siitä, mitä sinulla on…
Hyvää Joulua! Sinun ei tarvitse odottaa jouluun asti…
Mikä asia voisi vaikuttaa näin koko kaupunkiin?
KE Teknillisen kemian seminaarikurssi. Seminaariesitykset Ti klo 9-10 Ohjeita esim. –J. W. Niemantsverdriet: How to give successful oral.
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
NAISEN ITSETUNTO.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Kirjoittakaa sana oikeaan esimerkkiin! 1. Kun kaksi autoa törmää toisiinsa, on kyseessä …..
Orientaatio: Miksi näytän tämän videoklipin?
Mitä profeetta Muhammed (r.h.k) sanoo (naisesta)?
Oletetaan, että kello on Olet oikein väsynyt ja turhautunut…
Jukka Vehviläinen / DiaLoog LUKION PÄÄTTÄNEIDEN KYSELYN TULOKSET Kokkola
Ystävyytesi on: arvokas aarre....
Elämä.
USKONTO VUORISAARNA 4.LUOKKA.
© Cylon Jippii! Oli prinsessan syntymäpäivät ja hänen ystävänsä kokoontuivat juhlimaan.
HEI USEIN HYMY TARTTUU Minulla ei ole sinulle uutisia...
Tapahtukoon sinun tahtosi
Puhu parin kanssa! Mitä sinä teit viikonloppuna?
Puhu parin kanssa. Täytyykö sinun opiskella tänään illalla
Suomi 1B – Y347 Mon and Wed – Exam
Aiemmin peruutettu luento
Toimintaohjeet opelle
Mitä historia on?.
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Suomi 2B Maanantai neljäs huhtikuuta 2016 Eero Järnefelt: Kaski, 1893.
Infinitiivi + to-partikkeli
Esityksen transkriptio:

Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja elokuvattava.

Täsmälleen tältä näytti noin 60 vuotta sitten... JUUTALAISTEN JOUKKOTUHO

On kysymys historista. On muistettava, että kun ylipäällikkö Dwight D. Eisenhower löysi keskitysleirien uhrit, hän määräsi, että niistä on otettava niin monta valokuvaa kuin mahdollista, ja hän määräsi, että lähikaupunkien saksalaiset asukkaat vietiin näille keskitysleireille katsomaan joukkotuhoa ja lisäksi heidät pantiin hautaamaan vainajat.

Syyksi menettelyynsä hän sanoi tämän: “Tämä on dokumentoitava niin hyvin kuin mahdollista: kaikki on valokuvattava ja silminnäkijöiden todistukset on nauhoitettava, sillä tulee päivä, jolloin joku idiootti sanoo, ettei tällaista ole koskaan tapahtunut”.

‘All that is necessary for evil to succeed is that good men do nothing.´ (Edmund Burke)‏ (“Kaikki mitä tarvitaan pahuuden lisääntymiseen on se, että hyvät ihmiset eivät tee mitään.” (Edmund Burke)

Iso-Britannia poisti äskettäin koulujen opetusohjelmasta juutalaisten joukkotuhon, sillä se oli “loukkaus” muslimeja kohtaan, jotka väittävät että joukkotuhoa ei ole koskaan tapahtunut.

Tämä on pelottava ennakkoaavistus siitä, mitä maailma on pelännyt, ja mihin jokainen maa on antanut vaikuttaa liian helposti. Toisen maailmansodan päättymisestä on kulunut yli 60 vuotta.

Tämä sähköposti lähetetään nyt kaikkialle muistuttamaan meitä kaikkia niistä 6 milj. juutalaisesta, 20 milj. venäläisestä, 10 milj. kristitystä, ja katolilaisista ym. papeista, jotka häväistiin, pahoinpideltiin, murhattiin, poltettiin ja jotka nääntyivät nälkään, samaan aikaan kun Venäjän ja Saksa sotivat keskenään.

Nykyään sellaiset maat kuin Iran väittävät, että “juutalaisten joukkotuho on vain myytti”, joten kehotamme teitä kaikkia enemmän kuin koskaan pitämään huolta siitä, että maailma ei milloinkaan unohda joukkotuhoa. Postita tämä maili edelleen ystävällesi, ja sen tulee lukemaan 40 milj. ihmistä ympäri maailman.

Ole ystävällinen ja postita, myös sinä, tämä viesti edelleen ympäri maailman, ja käännä se eri kielille, jos on tarpeen!!

Älä pyyhi tätä pois... Sinulta menee alle 1 min. aikaa tämän viestin edelleen lähettämiseen.