Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Rin Tin Tin, typerä piski, joka murisi mulle! Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan, liian usein huomaat ei se totta ollutkaan. Ja.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Rin Tin Tin, typerä piski, joka murisi mulle! Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan, liian usein huomaat ei se totta ollutkaan. Ja."— Esityksen transkriptio:

1 Rin Tin Tin, typerä piski, joka murisi mulle! Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan, liian usein huomaat ei se totta ollutkaan. Ja joku tuskin tietää mitä etsii, vailla määränpäätä harhailee. Klikk først NWC-ikonet på normalvisnings-sida for å sette i gang sangen (play), deretter PowerPoint-ikonet, Lysbildefremvisning og Vis fremvisning. Venstreklikk for å bla videre.

2 Monen vuoden jälkeen ystävälleen kirjoittaa ne sanat, jotka sanomatta jäivät, sanat, joita ei kai ollutkaan, sanat, jotka pettävät kun niitä tarvitaan. Ja minä olen miettinyt jo kauan jotain josta sulle kertoisin, vaikka tuskin muistan enää osoitettakaan. Sun villakoirasi nimi oli RIN TIN TIN, typerä piski, joka murisi mulle. Hölmöksi tunsin minä itsenikin, vaikka kaikesta halusin puhua sulle, mä vain häntääni heilutin. (Ja olen hävittänyt kaiken, joka sinusta mua muistuttaa. Olen myynyt levyt, joita silloin kuuntelin.)

3 Ja olen hävittänyt kaiken, joka sinusta mua muistuttaa. Olen myynyt levyt, joita silloin kuuntelin. Ne levyt usein radiossa soivat, tai ne voivat olla muitakin. Lähes kaiken sinusta jo melkein unohdin. Ja sinä hymyiletkö sinä vielä, sinä suuteletko vielä niin, että suudellessa olin mennä tainnoksiin. Ja minä olen olemassa vielä, minä vieläkin sua muistelen, vaikka monta vuotta sitten jouduin naimisiin. Sun villakoirasi nimi oli RIN TIN TIN, typerä piski, joka murisi mulle. Hölmöksi tunsin minä itsenikin, vaikka kaikesta halusin puhua sulle, mä vain häntääni heilutin.

4 Rin Tin Tin suomeksi ja norjaksi tulee

5 Tehtäviä •Kielioppia! Kirjoita vihkoosi! Minä olen olemassa Sinä (jatka) •Käytä suomea! Valitse tehtävä! a)Kerro ikävä juttu ystävällesi! b)Kerro lempieläimestäsi!


Lataa ppt "Rin Tin Tin, typerä piski, joka murisi mulle! Jos etsit kadonnutta aikaa, jotain josta jouduit luopumaan, liian usein huomaat ei se totta ollutkaan. Ja."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google