Elämän rakennuskivi nr. 2 (toiseksi tärkein )

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Vitamiinit ja kivennäisaineet
Advertisements

Venyttely ohjeet CLASSIC E-99.
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
Elettiin vuotta 2004, eräässä pienessä kaupungissa nimeltään Laholm, missä turvallisuudesta ei ollut paljon tietoakaan. Sinne oli pieni ruskea nallekarhu.
Heijastuksia elämästä
Persoonapronominit.
pohdi olemassa- oloamme tämän pohjalta
vedestä, ilmasta ja tulesta.
vedestä, ilmasta ja tulesta.
Jumalan kanssa.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.
Suomalaisen Urbaanin unelman vaikutteet tulevat Englannin kirkon piirissä alkaneen uudistuksen parista luvulla kristityt totesivat heidän yrityksensä.
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
MAGNEETTI Näkymätön voima
Vaikuttaa uskomattomalta! Vaikuttaa uskomattomalta! Kenraali Dwight D. Eisenhower oli oikeassa, kun hän antoi määräyksen, että se oli valokuvattava ja.
Ajatuksia elämästä..
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan …?
KOIRALAUMA HYÖKKÄÄ KROKOTIILIN KIMPPUUN
KYSYMYKSIÄ Har man inspekterad eller testad fukthalten efter regn perioder inne i isolering och hur mycket är fukthalten eller vatten i isoleringen efter.
MALLI: Osoite: Minulla on uusi … -> Minulla on uusi osoite. Jeg har en ny adresse. Osoite: Tiedätkö Liisan osoitteen?
S ysteemianalyysin Laboratorio Teknillinen korkeakoulu Esitelmä 3 - Riikka-Leena Leskelä Optimointiopin seminaari - Syksy 2005 / 1 2. Mallien rakentaminen.
Olisiko oppineesta rotasta astronautiksi avaruuslennolle Marsiin?
Mihin aivot tarvitsevat unta?
ASUNTOLAKURSSI SUUNNITELMA.
NALLE PUH.
Lupa tulla näkyväksi Kemissä
ITSETUNTEMUS JA OMA OSAAMINEN
NAISEN ITSETUNTO.
Tässä kerron ja näytän, mitä minä olen tehnyt ATK tunnilla 9lk:lla.
Lasten suusta.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
TASAPAINON RAKENTAMINEN
Hyvinvointia työstä.
Jos maailma olisi sadan asukkaan kylä odotettavissa oleva elinikä on 64,3 vuotta Jos Suomi olisi sadan asukkaan kylä odotettavissa oleva elinikä on 78,4.
Titta mamma! Jag hörde något!! Lyckligtvis är jägaren Åsa här.. Titta mamma! Jag hörde något!! Lyckligtvis är jägaren Åsa här..
Tavallinen arkipäivä sisältää monia vaaratilanteita
VARHAINEN PUUTTUMINEN
Työmäärän vaihtelu automaattilypsy-
Myyttinen planeetta, jossa on joskus uskottu olevan elämää.
PERSOONAPRONOMINIT.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Uni ja lepo -yleistä Ihminen nukkuu noin 1/3 elämästään.
Ruotsi, 1 viikkotunti Kurssilla syvennetään jo opittua sanavarastoa ja rakenteita.
Relatiivipronominit ja relatiiviset adverbit
Allergiat.
Valintarakenne valintarakenne alkaa aina kysymyksellä eli ehdolla ehto tarkoittaa, että muuttujan sisältöä verrataan toisen muuttujan sisältöön tai vakioon.
Miksi lääkäriin? Oireesta diagnoosiin
S Ihminen ja tietoliikennetekniikka Harjoitustyön tutkimussuunnitelma, Ryhmä 2: Simo Hakkarainen, 69085B (ryhmänjohtaja) Antti Ratilainen,
ARKIELÄMÄN KEMIAA KOTKAN KESKUSKOULUSSA
Relatiivipronominit ja relatiiviset adverbit
Mielenterveyden Häiriöt. Vuosittain 1-2 ihmistä sadasta sairastuu mielen sairauteen. Ihmisen mieltä ei voida mitata yhtä helposti kuin verenpainetta tai.
Relatiivilause.
Pronominit.
Epäsuora kysymyslause
Att visa vägen Tien neuvominen
Pronominit man ja det.
SIVULAUSEEN SANAJÄRJESTYS
Kysymyksiä fi tunnille
Epäsuora kysymyslause
Alistuskonjunktiot  aloittavat SL = kon-su-li-kie-pre
Mars-planeetan olosuhteiden kehitys
Opintopsykologi Katja Hietanen
Ammattialaan tutustuminen
Mitä mallit kertovat asiasta Mitä voimme päätellä havainnoista
Jangsterit- nuoret hoivaajat meillä ja muualla -hanke
Relatiivilause.
Epäsuora kysymyslause
Esityksen transkriptio:

Elämän rakennuskivi nr. 2 (toiseksi tärkein ) Kupari

Ilman rautaa ja kuparia ei elämä jonka me tunnemme- synny tai säily Kun meidän aurinkokuntamme oli nuori maapallon luomisen aikaan- noin 4500 000 000 vuotta sitten, kun mitään elämää ei ollut. Oli virtoja sulaa kuparia ja rautaa meidän hehkuvalla planeetalla. Titeellisesti tiedetään aika paljon, mutta paljon enemmän täytyy ottaa selville elämän alusta, mutta yhdestä asiasta tutkijat ovat yhtä mieltä: Hehkuva planeetta. Solun jakautuminen …. Ilman rautaa ja kuparia ei elämä jonka me tunnemme- synny tai säily

Pyramiidistä Marssiin Ihminen on tuntenut ja käyttänyt kuparia lääketieteellisessä yhteydessä vähintään 7000 vuotta….Kiina, Egypti, Antiikki Rooma,..tänään:. Suunnitteli ja, jo silloin toteutti avaruusmatkoja nykyaikaisesti. Roomalaiset sotilaat käyttivät kuparivarusteita suojana iskuja ja lyöntejä vastaan.. Mutta myöskin tulivat kestävämmiksi, vähemmän herkkä tulehduksille, nopeampi toipuminen. Astronautit suojaavat ja trimmaavat muskelien toimintaa kehon läheisillä kupari tekstiileillä.

0,000002 kg tai 2 mg Näin paljon kuparia tarvitsee aikuinen ihminen joka päivä, että meidän 100 000 000 000 solua toimivat hyvin. Se on paras optimaalinen edellytys Optimaalinen edellytys on vaatimus virheettömästä toiminnasta kaikissa monitahoisissa systeemeissä oli se sitten ihmisen keho tai avaruus raketti.

Kupari on myrkky jota on jo liian paljon , esim.vesijohdoissa!! …lyödä kuolilaaksi salaperäinen myytti: Kupari on myrkky jota on jo liian paljon , esim.vesijohdoissa!! Jos kupari on myrkkyä, niin suola, vesi, jäätelö, maito on myöskin sitä. Yliannostuksella voimme myrkyttää itsemme melkein millä tahansa…mutta…tuskin kuparilla Meidän ruumiimme ei salli sitä. Ilman yksityiskohtia:se on käytännössä mahdotonta myrkyttää itseään kuparilla. Ruumiimme ei ota vastaan liikaa kuparia,se maistuu pyton ja saa aikaan oksennuksen ennenkuin mitään vahinkoa on tapahtunut. Om koppar är ett gift, då salt, vatten, glass, mjölk är också det. Man kan förgifta sig med nästan vad som helst genom överkonsumtion. …men…knappast med koppar. Vår kropp tillåter inte det. Utan djupare detaljer: det är praktiskt omöjligt att förgifta sig med koppar. Kroppen tar inte upp, koppar smakar pyton och framkallar kräkningar, långt innan någon skada kan ske.

FYSIIKKA Kaikki elävät olennot meidän planeetalla on rakennettu soluista. Kaikki solut sisältää kuparia. Kaikkien solujen toiminta tarvitsee kuparia. Ilman kuparia solu ei voi hoitaa sen työtä optimaalisesti siis jota erityistä tietoa varten solu on tyhty. Solun väärä toiminta on ensimmäinen vaihe erilaisiin sairauksiin. Kuparin tarve vaihtelee ,sukupuolen, iän, toimeliaisuuden ja yleiskunnon laadusta.

FYSIOLOOGINEN Kuparin puute ilmenee pikku hiljaa. Vähintään 18 tunnettua sairautta voi suoraan johtua kuparin puutteesta kehossa. Kuparin puute on helppo korjata. Yksinkertainen ja halpa tapa,tuskaton, mukava ja ei dramaattinen.Tärkeintä on oppia lukemaan ja ymmärtämään kehon signaaleita,kaikkein tärkein on- niin kuin aina- ennalta ehkäistä kuparin puute. Yksi hyvä uutinen: se ei ole koskaan liian myöhäistä…

TUOTTEET Kupari tekstiilit Tuotteet on valmistettu 99,99% puhtaasta kuparista formattu tekstiiliin: Kupari tekstiilit

Ranne tai nilkka panta 1 Varmistaa suoran kontaktin ihon kanssa ja antaa päivän- kupari annoksen imeytymällä ihon kautta

Otsanauha! ( pois myynnistä) Jännitystä ja päänsärkyä vastaan 2

Polvi panta (pois myynnistä) 3 Hellävarainen vaikutus polviin

HUIVI 4 Pehmittää lihaskovettumia, lukkiutumia, antaa lämpöhoitoa, vähentää jännitystä lisää verenkiertoa

KUPARILAKANA Hoitaa askel askeleelta koko kehoa, ennen unta ja unen aikana tehoaa intensiivisesti ja rentouttaa. Iso apu äkilliseen unettomuuteen. Sellaisissa tapausissa suositellaan myöskin uni ja- ympäristö analyysiä- yksi meidän palveluksista. 5

KUPARI PAITA On eri väriä ja mallia, käytetään niin kuin tavallisia alusvaatteita. Tekstiilin sisälle ommeltu kupari takaa yhtäjaksoisen kosketuksen selkärankaan. Lämpöhoitaa ja ennalta ehkäisee, pehmittää muskeleita. 6

HOMEPATISK PÅSE Homeopatiska preparat är ytterst känsliga för HES – Högfrekventa Elektromagnetiska Strålning. Alla elektriska apparat alstrar sådan strålning. Tex.: TV, kylskåp, mobiltelefon. I värsta fall kan strålningen slå sönder informatiken i preparatet. I påsen är strålningen reducerad med ca 95-97 %. 7

Kupari tekstiilit nostaa Sinun elämää. Se on Sinun vuorosi tänään…..

Mitkään kysymykset ei ole liian suuria tai pieniä….. Bionet World, Sinun sponsoori, Bionet Scandinavian Center On Sinua varten Bionet Scandinavian Center www.abc3.se Ja