Rakennusfaktahaku.fi toimiva konsepti internetiin

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
ENTERPRISE SEARCH Toteutustekniikka Mikko Uusitalo Tampereen ammattikorkeakoulu.
Advertisements

1 Opiston Moodleopas KALVOSTO 3 – KURSSIN MUOKKAAMINEN KTOL:n Moodle-työryhmä Olli Ruohomäki.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
TILDA-Verkkotilastointi
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Puh Powerpoint-esitys ammatillisesta koulutuksesta ja uusista opiskelijaksi ottamisen perusteista:
Kuntalaispalautteen kokoamispalvelu Multibase Oy Tämä on kuvaus palvelumallista, jonka pohjalta Kauniaisten kaupunki käynnisti pilottiprojektin. palvelumalli:1-3.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
1. 2 Rekisteröityminen •Rekisteröidy oppimisalustalle kohdasta kirjautuminen • ainstituutti.fi taihttp://vierumaki.valmentaj.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Profiilin ja tietosuoja-asetusten päivittäminen ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa.
Moodlen ohje opiskelijoille
Avonet Digilehtiö käyttö
Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan..  Käytön ja oppimisen helppoutta  Työskentelyn nopeutta  Suunnittelun joustavuutta ⇓ Lisää tuottavuutta.
Wikispace jatkokurssi Jarmo Heikkinen Karoliina Kemppainen Satu Kylmänen.
Innostavan esityksen muistavat kaikki. Ideasta käytäntöön NY 12h –leirin esitys2008.
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
1 Heli Lepomäki Yritysten ja muiden organisaatioiden käyttöön sähköinen työpöytä on jo leviämässä, koska niiden toiminta ja asiakaspalvelu.
Sensing the Web 2. lokakuuta, 2007Puh: Petteri Hannonen
Painotuotteiden ja kotisivutoimintojen välityspalvelu Hankintaprosessi
© 2010 IBM Corporation1 Sisältö  Uusi sisältö luodaan aina sisällönhallinnassa –Uusi -> Sisältö –Tallenna nimellä olemasta olevasta sisällöstä  Tavallinen.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käsiteanalyysi Käsiteanalyysi on työskentelymenetelmä
Palveluhakemiston prosessit Marketvisio Oy1.
Pupesoft myyntireskontra
• Agronetiin rakennettu sähköinen toimintaympäristö, joka kokoaa yhteen kaikki koulutukseen liittyvät osa-alueet AGRONET-OPPIMISYMPÄRISTÖ Oppimisympäristö.
EXtensible Markup Language
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Internetistä haku: USB portti – tiedonhaun vertailua Jouni Ojanperä TP09S
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Kuinka liittää sähköposti Fronteriin?
Slideshare koonti Mervi Isola.
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Sähköinen portfolio - kyvyt.fi
Netvibes Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.
Aitoja tekoja joka päivä Energiansäästöviikko 2012.
Seurantalojen korjausavustuksen sähköinen haku - pikaohje Sähköisessä hakupalvelussa on kullakin sivulla ohjeita hakemuksen tekemiseen. Joissakin kohdissa.
Tiivistelmä sisällöstä:  Facta Tietopalvelu on kotimainen hakupalvelu, joka vastaa sisällöltään moniosaista painettua tietosanakirjasarjaa Miten käytössä?
* Miksi ja kenelle www-sivut halutaan tehdä? * Mitkä ovat tavoitteet? * Kohderyhmän käyttäjien määritely ! SUUNNITTELUN PERUSTEITA.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
VALTIOVARAINMINISTERIÖ HKO, Valtion IT-toiminnan johtamisyksikkö Julkishallinnon sähköisen asioinnin rakenneosat Kehitettävät yhteiset alustat,
Mi Menetelmä tosiaikaiseen sivustomuokkaukseen Sulake Dynamoid | Strictly confidential – legally protected and privileged information Ilari Tuominen Software.
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Yhteyshenkilön lisääminen Oma Yhteystietoluettelosi helpottaa yhteydenpitoa, ja sen avulla näet.
1 Ohjeet sähköpostiviestin tekoon.  Hae raporttityökalulla kohderyhmä, jolle haluat sähköpostin lähettää. Vaihtoehtoisesti klikkaa aiemmin tallennetun.
INTERNET ja ROTARY Piiri 1420 Piirineuvottelu ROTARY INTERNATIONAL PIIRI 1420 PIIRINEUVOTTELU INTERNET JA ROTARY Jaakko Castrén Lauttasaaren.
DIAN SUUNNITTELU. Huomioitavaa: Dia toimii tukisanalistana. Mieti siis esityksesi sisällön pääasiat ja kirjoita ne diaan. Älä kirjoita liian paljon asiaa.
Lehden tietojärjestelmän suunnittelu ja käyttöönotto.
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
Yhdistyshuoltamo VISIO Pohjois-Karjalan yhdistyshuoltamo 2017 tukee, auttaa ja kehittää yhteistyössä maakunnan yhdistystoimintaa. Yhdistyshuoltamo kokoaa.
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
Vinkkejä sähköiseen viestintään
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Granlund Manager, käyttöohje
Mitkä Ovat Eri Valokuvaus Markkinointi-ideoita?
3 Tiedonhaku Sanahakupalvelut.
Granlund Manager, käyttöohje
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Työnantaja: Näin haet korvausta työterveyshuollon kustannuksista verkossa 2018.
Kokeile uutta Celianetiä testiympäristössä
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
Artikkelihakujen tekeminen
Kuvagalleria Adobe Bridget -ohjelmalla
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Espoon työllisyyden kuntakokeilu rekrytointiväylänä
Esityksen transkriptio:

Rakennusfaktahaku.fi toimiva konsepti internetiin Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => toimiva e-konsepti Rakennusfaktahaku.fi toimiva konsepti internetiin Suunniteltu käyttäjien näkökulmasta - helppo ja mukava tapa saada ajan tasalla olevaa tietoa tuotteista ja yrityksistä - saatavissa konkreettista ja hyödyllistä aineistoa kävijöille - avoin ja ilmainen palvelu kaikille käyttäjille - vapaan tekstihaun tukena yrityksiin ja tuotteisiin liitetyt avainsanat - tuotteet ja yritykset luokiteltu ja ryhmitelty TALO 2000 nimikkeistön mukaan - kansainväliset haut yhteistyökumppaneiden sivuille Palvelun käytön aktivointi - hakupalvelut - projektiseurantaa kytketty tarkistussähköposti - aktivointi uutiskirjeiden avulla - mainonta muissa medioissa Kohderyhmänä rakentamisen päätöksentekijät - rakennusalan ammattilaiset; suunnittelijat, urakoitsijat ja rakennuttajat - kiinteistönomistajat - yksityishenkilöt, jotka rakentavat tai remontoivat aidosti toimiva @-palvelu Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Käyttäjä löytää vapaalla tekstihaulla tehokkaasti oikeat tiedot Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => toimiva haku Käyttäjä löytää vapaalla tekstihaulla tehokkaasti oikeat tiedot yrityksiin ja tuotteisiin yhdistetään avainsanoja, joihin haku myös kohdistuu tekstihaku kohdistuu myös tuoteryhmänimikkeistöön kirjoita hakusana ja käynnistä haku Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Käyttäjä löytää tuotteet ja yritykset Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => tuotteet ja yritykset Käyttäjä löytää tuotteet ja yritykset ”vesikate”-haku tuo vesikatteisiin liittyviä tuoteryhmiä, yrityksiä ja tuotteita lataa CAD symbolit ja mallityöselitykset voit lähettää myös Informaatiopyynnön toimialan yrityksille kätevästi Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Käyttäjille aidosti arvokasta tietoa ladattavissa Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => aidosti arvokasta Käyttäjille aidosti arvokasta tietoa ladattavissa esitteet mallityöselitykset CAD symbolit tuoteselosteet tyyppihyväksynnät rakennusalan tekniset hyväksynnät ympäristöselosteet laatusertifikaatit asennus- ja hoito-ohjeet Lähetä tarvittaessa tiedustelu tuotteen toimittajalle suoraan Rakennusfaktahaku.fi:stä. Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Tuoteryhmät Talo 2000 Rakennustuotenimikkeistön mukaan Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => tuoteryhmät Tuoteryhmät Talo 2000 Rakennustuotenimikkeistön mukaan tuoteryhmä luokitus perustuu Talo 2000 Rakennustuotenimikkeistö Talo 2000 –nimikkeistö on kansallinen, rakennusalan yhteistyönä syntynyt nimikkeistöjärjestelmä. tuoteryhmä luokituksen avulla yritykset ja tuotteet ovat saaneet loogisen rakenteen tuoteryhmien avulla löydät helposti tietyn toimialan valikoiman kokonaisuutena Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Käyttäjä löytää helposti kaikki tuoteryhmän tuotteet ja yritykset Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => toimiva ryhmittely Käyttäjä löytää helposti kaikki tuoteryhmän tuotteet ja yritykset perehdy yksityiskohtaisesti eri vaihtoehtoihin Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Näy kansainvälisillä markkinoilla! Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => kansainvälinen ja tarkennettu haku Kansainvälinen, tarkennettu haku kansainvälinen haku hakusanat eri kielillä valitse kohdemaat tarkennettu haku kohdista haku tarkasti hakusanoilla ja luokituksilla Näy kansainvälisillä markkinoilla! Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Uutiskirjeet -tehokasta tiedotusta Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => uutispalvelu Uutiskirjeet -tehokasta tiedotusta tuoteuutuudet, tapahtumat lue Rakennusfaktahaku.fi sivustolla tilaa Uutiskirjeet sähköpostiin Uutiset houkuttelevat tutustumaan yritykseen Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Oman yrityksen perustiedot ilmaiseksi Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => lisää oma yritys Oman yrityksen perustiedot ilmaiseksi Rakennusfaktahaku.fi –palveluun halutaan kaikki rakennusalan toimittajat lisää oman yrityksesi tiedot kätevästi netistä yhteystiedot, sähköposti ja kotisivu avainsanat, luokitukset tarkistamme tiedot ja julkaisemme ne voit myös tarkistaa ja päivittää yrityksesi tiedot netissä jo yrityksen perustiedot ovat arvokas tieto käyttäjälle Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Kävijöiden aktivointi Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => kävijöiden aktivointi Kävijöiden aktivointi Tarkistussähköposteja 30 000 vuodessa - seuraamme koko Suomen rakentamista - 30 000 uutista rakennusprojektien etenemisestä - 70 000 puhelua rakennuttajille - tarkistamme tiedot sähköpostilla rakennuttajalta, suunnittelijoilta ja urakoitsijoilta joka sähköpostissa Hakupalvelut - Rakennusfaktahaku.fi tarjolla kaikissa hakutuloksissa - maksettu hakusana mainonta Aktivointi uutiskirjeiden avulla - säännöllinen uutiskirje tilanneille - lisäksi rakennuttajille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille yli 10 000 uutiskirjettä Mainonta muissa medioissa - ProjektiUutiset ; ProjektiUutiset Sisustus - Rakennuslehti - muut mediat harkinnan mukaan Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Yrityksen tietosisältö Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => yrityksen tietosisältö Yrityksen tietosisältö Me teemme tämän puolestasi! Yrityksen tiedot - yhteystiedot, sähköposti, kotisivulinkitys - esittelyteksti - kartta Hakuja tukevat tiedot - yrityksen nimeen hakusanat - tuotenimet - avainsanat - tuoteryhmäluokitukset perustuen TALO 2000 nimikkeistöön Tiedostot - yritykseen liittyvät tiedostot; yritysesitteet, laatujärjestelmät, ympäristöohjelmat, yhteyshenkilöt Tuotteen tiedot - tuotteen nimi, kuvaus Hakuja tukevat tiedot - hakusanat - tuoteryhmäluokitukset perustuen TALO 2000 nimikkeistöön Tiedostot - esitteet, mallityöselitykset, CAD symbolit, tuoteselosteet, tyyppihyväksynnät, rakennusalan tekniset hyväksynnät, ympäristöselosteet, laatusertifikaatit, asennus- ja hoito-ohjeet Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

Kävijätilastot ja muut palvelut Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => kävijätilastot ja ylläpito Kävijätilastot ja muut palvelut Näet kävijätilastot (oma yritys) Näet banneri tilastot Voit vaihtaa salasanan Voit muokata henkilö- ja yritystietoja Voit muokata tuotetietoja Uutiskirjeellä generoidaan kävijöitä omalle yritykselle Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi

aidosti toimiva @-palvelu Löydä nopeasti ja helposti tiedot rakennusalan vaihtoehdoista - tuotetiedot, mallityöselitykset, CAD symbolit, yhteystiedot Toimiva e-konsepti Toimiva haku Tuotteet ja yritykset Aidosti arvokasta Tuoteryhmät Toimiva ryhmittely Kansainvälinen ja tarkennettu haku Uutispalvelu Lisää oma yritys Kävijöiden aktivointi Yritykseen liitettävät tiedot Kävijätilastot ja ylläpito Sisällys => Reed Business Information Yhteystiedot: Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3 02330 ESPOO info@rakennusfaktahaku.fi p. (09) 809 911 f: (09) 8099 1200 Ota yhteyttä Myynti:Timo Aikonen timo.aikonen@reedbusiness.fi p. (09) 8099 1211 gsm 0500 608 939 aidosti toimiva @-palvelu Reed Business Information Finland Oy Ruukinkuja 3, 02330 ESPOO puh. (09) 809 911 fax: (09) 8099 1200 info@rakennusfaktahaku.fi