Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan..  Käytön ja oppimisen helppoutta  Työskentelyn nopeutta  Suunnittelun joustavuutta ⇓ Lisää tuottavuutta.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan..  Käytön ja oppimisen helppoutta  Työskentelyn nopeutta  Suunnittelun joustavuutta ⇓ Lisää tuottavuutta."— Esityksen transkriptio:

1 Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan.

2  Käytön ja oppimisen helppoutta  Työskentelyn nopeutta  Suunnittelun joustavuutta ⇓ Lisää tuottavuutta !

3 Ylivoimainen helppokäyttöisyys ja työskentelyn nopeus saavutetaan:  Tarkasti suunnitellulla käyttöliittymällä, joka tukee kaikissa tilanteissa suunnittelun todellista kulkua.  Helposti omaksuttavilla ja visuaalisesti hallittavilla työkaluilla.  Työkaluilla, jotka toimivat loogisesti ja yhdenmukaisesti läpi koko suunnitteluprosessin.  Yhtenäisellä käyttöliittymällä, jossa kaikki työvaiheet tehdään yhdessä ja samassa työskentelyikkunassa.

4 Vedä ja pudota  Vedä ja pudota 3D-alkioita, kokoonpanoja, tekstuureita, animaatiopolkuja jne. valmiista tai itse luomistasi kirjastoista suoraan 3D- näkymään ja muokkaa tarpeen mukaan.  Ylittämättömän nopea ja helposti omaksuttava tapa luoda 3D-malleja.

5 Kahvamuokkaus  Muokkaa 3D-objekteja, 2D- profiileja, animaatiopolkuja jne. yksinkertaisesti vetämällä IronCADin dynaamisista muokkauskahvoista.  Kahvat mahdollistavat sekä intuitiiviisen 3D-luonnostelun että täysin mittatarkankin suunnittelun – nopeasti ja mahdollisimman visuaalisesti.

6 SmartSnap  Automaattisilla SmartSnap- tartunnoilla IronCADin muokkauskahvat toimivat myös tarkkuustyökaluina.  SmartSnapin avulla voit muokata ja asemoida objekteja tarkasti suhteessa mihin tahansa ruudulla näkyvään piirteeseen, osaan tai kokoonpanoon.

7 TriBall  Patentoidulla TriBall-työkalulla hallitset helposti ja nopeasti kaikki objektien siirtämiset, pyörittämiset, asemoinnit, kopioinnit ja peilaukset.  Ennennäkemättömän visuaalinen monitoimityökalu 3D-tilan täydelliseen hallintaan.

8 Yhtenäinen käyttöliittymä  Solid- ja pintamallinnus, kokoonpanosuunnittelu, levysuunnittelu, animointi, visualisointi – kaikki yhdessä ja samassa helposti omaksuttavassa käyttöliittymässä, yhtenäisillä työkaluilla.  Kaikki tämä ilman erikseen ostettavia lisämoduleja.

9 Suunnittelun joustavuus tarkoittaa:  Vapautta tehdä todellista suunnittelua ilman, että malli on jo alusta asti valmiina mielessä.  Vapautta tehdä muutoksia suunnitelmaan missä vaiheessa tahansa, joutumatta rakentamaan mallia uudelleen.  Vapautta luoda kokoonpanoja tarvittaessa yhden tiedoston sisällä, ilman raskasta tiedostorakennetta.  Vapautta luoda ja käsitellä malleja kahden mallinnusytimen voimalla.

10 Lukituksia vain tarvittaessa  IronCADissä sinulla on täysi vapaus valita, milloin ja missä kohdissa haluat määritellä malliisi osien välisiä lukituksia, ja voit palata milloin tahansa mihin tahansa malliin kohtaan ilman pelkoa yllättävistä vaikutuksista.  Todellista suunnittelun vapautta ja joustavuutta!

11 Joustava kokoonpanojen luonti  IronCADissä voit luoda kokoonpanoja vapaasti ja joustavasti yhdessä tiedostossa ja erotella suunnitelmasi tarvittaessa myöhemmin, kun olet varma sen rakenteesta.  Erittäin nopea ja suunnittelun todellista kulkua tukeva tapa luoda kokoonpanoja.

12 Direct Face Modeling  Ainutlaatuisella Direct Face Modeling -tekniikalla pystyt tehokkaasti muokkaamaan myös sellaisia malleja, joilla ei ole minkäänlaista piirretason älykkyyttä tai luontihistoriaa.  Aivan uusia mahdollisuuksia muista ohjelmista tuotujen mallien hyödytämiseen.

13 Kaksi mallinnusydintä  IronCAD käyttää rinnakkain kahta mallinnusydintä: ACIS ja Parasolid. Käytössäsi on CAD-maailman kahden yleisimmän ytimen parhaat ominaisuudet.  Lisää mallinnusvoimaa, joustavuutta ja erinomaista ydintasoista yhteensopivuutta muiden suunnitteluohjelmien kanssa.

14 Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan.


Lataa ppt "Nopein, helpoin, tuottavin tie 3D-maailmaan..  Käytön ja oppimisen helppoutta  Työskentelyn nopeutta  Suunnittelun joustavuutta ⇓ Lisää tuottavuutta."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google