Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Good Karma = Hyviä Seurauksia
Advertisements

Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Vapaaehtoiset keikka-auttajat apuna arjessa. Missiomme on: Etsiä, löytää ja auttaa unohdettuja kaupunkilaisia sekä haastaa kaikki lähimmäisyyteen ja yhteiskuntavastuuseen.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Mannerheimin Lastensuojeluliitto. MIKÄ MLL? • Valtakunnallinen järjestö, joka toimii lasten, nuorten ja lapsiperheiden oikeuksien ja etujen hyväksi •
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Nuorten vapaaehtoisten rekrytointi
Bensan hinta Hyvää päivää, Olen kuullut ennustettavan, että bensan hinta saattaa syksyyn mennessä nousta litralta jopa € 1,90 :een.
Tuella palkatun siirtäminen muun työnjärjestäjän tehtäviin
Nuoret puhtausalan kesätöissä
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
Konsulttinuoret Toimintasuunnitelma
Mitä nuorille kuuluu? Eveliina Karjalainen.  Toisilla näyttää menevän paremmin kuin koskaan, toisilla huonommin kuin koskaan. Molemmat ryhmät tuntuvat.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Seinättömän pajan toimintamalli 1. Asiakkuuden edellytykset: alle 25-vuotias, ammattikoulutettu, pitkäaikaistyötön/vaikeasti työllistyvä/vajaakuntoinen.
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2013 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Plussa sponsorointi TURTOLAN Citymarket tarjoaa mahdollisuuden kartuttaa rahaa TPV seuralle jalkapallotoiminnan tueksi Saat ihan normaalisti omat plussaetusi.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
TTL Sosiaalisessa mediassa
TYÖNHAKUTAIDOT, -TAVAT JA -KANAVAT
TYÖHAKEMUS.
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Tutkimusosasto Mitä ja miksi? Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia kokemuksia nuorilla on täystyöllisyysmallista ja työvoimatalossa työskentelystä.
Oriveden Kokoomus ry Seurakuntavaaleja vietetään vasta syksyllä, mutta jo alkuvuodesta on tehty päätöksiä koskien esimerkiksi ennakkoäänestyspaikkoja.
Eugen Herrigel.  Pakko myöntää, että mielenkiinto kirjaa kohtaan heräsi 76 sivua/3 kirjapistettä suhteesta, mutta tarkoituksenani oli kuitenkin lukea.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Yhteistyöpassi/Peltola työelämän YHTEISTYÖPASSI JYVÄSKYLÄN KRISTILLINEN OPISTO.
Tekoja-kampanja Maailmassa on tällä hetkellä ennätysmäärä nuoria ihmisiä. Enemmistö heistä asuu kehitysmaissa. Moni nuori on kasvanut konfliktin.
Tekstiä tähän kohtaan ” Osaavana pidempään työelämässä”
Työpaikkaohjaajat valmentaen vahvoiksi
Työpaikat kuntoon - pilotti Luottamusmieskonferenssi Aki Rouhiainen
MuotoCon tavoitteena on luoda palvelu, josta pk-yritys saa kootusti tietoa muotoilun käytön hyödyistä, löytää tekijät ja saa tietoa rahoitusmahdollisuuksista.
MEDIAVAIKUTTAMISEN MAHDOLLISUUDET RAUNA RAHJA KOORDINAATTORI MEDIAKASVATUSSEURA UUSI KOULU III -seminaari , Mikkeli.
KTT Minna Söderqvist: Miten työnantajat näkevät ulkomaiset työnhakijat ja ulkomaisen henkilökunnan? 33 työnantajahaastattelua 2004 Kokemusta ulkomaisista.
Nivelvaiheen ohjaus Kesä ohjaus Asiakas määrät kesä- heinäkuu.
Twitter reaaliajan seurannassa Kiravo-projekti 2012 Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra.
Netvibes henkilökohtaisena oppimisympäristönä Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentra Krista Auvinen.
Taitaja2008-tapahtuman vaikutuksista: Kisojen järjestäjän näkökulma.
PrePets 2015 Kauniainen - Helsinki - Mäntsälä. TITLE | 2 PRESIDENTIN “10 KÄSKYÄ” PrePets –
Uudistuva kylä kaupungissa –hanke Uudistuva kylä kaupungissa –hankkeessa etsitään uusia ja konkreettisia tapoja lasten ja nuorten palveluiden kehittämiseen.
Toimitusjohtaja Petri Lempinen #ammatillinenkoulutus #työllistyminen Kuva: Helsingin kaupunginmuseo/Simo Rista Kuva: Helsingin kaupunginmuseo Huippuosaamista.
Kurssivalinnat kakkosille Huhtikuu Kurssivalintojen aikataulu kurssivalinnat Wilmaan –Wilma avautuu sunnuntaina klo –MUISTA.
L AAJENNETUN TYÖSSÄOPPIMISEN KOKEILUT AUTO JA LOGISTIIKKA.
Osaaminen hallussa mentoripankissa Aija Hietanen, Savonia-ammattikorkeakoulu
Ops seminaari Askola.
SundaySoup Oulu Hupisaaret.fi Rahoita: Mesenaatti.me Osallistuaksesi, hae mukaan 5.5. mennessä osoitteessa: hupisaaret.fi/sundaysoup-oulu.
Liideri – Liiketoimintaa, tuottavuutta ja työn iloa ( ) Seminaari Framissa
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
Nuorten aikuisten osaamisohjelma
NUORISOTAKUU ON ASENNE!. Jokainen järjestö ja toimija voi osaltaan tehdä nuorisotakuusta totta. On monia keinoja auttaa nuoria löytämään oma paikkansa.
Mihin koulutussopimusta ja nuorten oppisopimuskoulutusta tarvitaan?
Työpaikalla tapahtuvan oppimisen kehittäminen Ammattikoulutuksen johdon seminaari
Jarkko Muhonen TeamProg
Ohjaamot ja etsivä nuorisotyö
Infra-alan ammattikorkeakouluopetuksesta
Omakylä Vuolenkoski Oy:n ympärivuotinen työvoimavuokrapalvelu
21 Kansantalous on koko Suomen talous s
Milloin oppisopimuskoulutus on hyvä vaihtoehto
Nuoret ja työlainsäädäntö
Maksuton koulutus, miksei!
8. Luokkalaisten TET Tämä esitys käsittelee PowerPointin uusia ominaisuuksia. Se kannattaa katsella diaesityksenä. Näistä dioista saat ideoita esityksiin,
Merja Öhman Kielten lehtori Karelia ammattikorkeakoulu
TE-toimiston yrityspalvelut
11–17-vuotiaiden psyykkinen kehitys
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
LUKIO-TET Viherlaakson lukion ensimmäisen ja toisen vuositason opiskelijoiden työelämään tutustuminen keväällä 2015.
HENKILÖSTÖJOHDON ILTAPÄIVÄ
TYÖHYVINVOINTI: MITÄ JA MIKSI?
-Ole oma itsesi Löydä oma heimosi-
Esityksen transkriptio:

Työrukkaset heilumaan ja nuorisotyöttömyys kuriin

Nyt työrukkaset heilumaan: Näytön paikasta nuorille töitä ja kaikille turvattu tulevaisuus! • Näytön paikka on yritysten, julkisorganisaatioiden ja nuorten yhteisponnistus nuorisotyöttömyyden taittamiseksi Keski-Suomessa, ilon kautta. • Se haastaa nuoria näyttämään parasta osaamistaan ja työnantajia uskomaan nuoriin. • Viestikapula lähtee liikkeelle yritysten suuntaan keväällä • Tavoitteena on saada aikaan ensimmäiset nuorten työ- ja harjoittelupaikat synnytettyä elokuuhun 2013 mennessä.

Keski-Suomessa on tuhansia nuorisotyöttömiä • 4700 nuorta on työttömänä ja 2300 työvoimapoliittisten palvelujen piirissä nuorta tarvitsee siis apua työllistyäkseen. • Työn löytäminen on haastavaa: suurin osa työnantajista palkkaa jonkun tutun, kokeneemmat vievät paikat ja mielenkiintoista työtä ei tunnu olevan tarjolla. Tarvitaan kulttuurin muutosta niin nuorten kuin työnantajienkin puolella.

Tunnista ristiriita Yritys • Pelkää sitoutua: nykyisessä taloustilanteessa uuden henkilön palkkaus on aina iso askel • Saattaa olla ennakkoluuloinen nuoria kohtaan Nuori • On epävarma osaamisestaan • Ei osaa tunnistaa yrityksen tarpeita

Mitä voimme tehdä Keski-Suomessa? Tämä on todellinen näytön paikka sekä yrityksille että nuorille. • Osoitetaan yhdessä, että oikealla asenteella löydämme töitä ja luomme hyvinvointia meille kaikille. Yritys : • Ilmoita työ- tai harjoittelupaikasta nuorilletoita./keskisuomi -sivulla. • Löydä lisätietoja ja osallistu: Nuori: • Ilmoittaudu työnhakijaksi nuorilletoita./keskisuomi -sivulla tai hae palveluun ilmoitettua työpaikkaa

Tästä seuraa pelkkää hyvää: Yritys • Löytää erinomaisella asenteella varustettuja nuoria, jotka ovat luvanneet näyttää parastaan • Saa positiivista julkisuutta • Mahdollisuus taloudelliseen tukeen Nuori • Löytää hyvän mielen näytönpaikkoja • Oppii ymmärtämään työnantajan näkökulmaa • Löytää oikean asenteen ja oman osaamisen myymisen merkityksen • Saa mahdollisuuden hankkia kokemusta

Näin se tapahtuu: Kevät 2013: • Lanseeraus, verkostojen luonti, yritysten kutsuminen mukaan Kesä 2013: • Markkinointi nuorille Syksy 2013: • Näytön paikka: tuotteistettu koeaika, mahdollisuus taloudelliseen tukeen nuoren palkkaukseen Löydetään töitä, opitaan uutta, kouluttaudutaan ja luodaan hyvinvointia!

Näytönpaikka -projektin takana on laaja verkosto merkittäviä keskisuomalaisia organisaatioita ja yrityksiä, jotka haluavat laittaa nuorisotyöttömyyden kuriin. Avoimeen yhteistyörinkiin ovat uudetkin tulokkaat edelleen tervetulleita.

Työrukkaset heilumaan siis: • Tarjoa työpaikkaa yrityksessäsi, rekisteröidy nuorilletoita.fi/keskisuomi • Vie viestiä eteenpäin omassa verkostossasi • Lisätietoja ja keskustelua, sekä hyviä uutisia: • Rakennetaan siis yhdessä kaikille turvattu tulevaisuus! Nyt on näytön paikka!