Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
Advertisements

Käyttöohje: Kuinka luoda uusi sivu. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Wikin pikaohje /ut. Kirjautuminen palveluun • Mene osoitteeseen valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Sign.
SkyDrive ja Office Web Apps –sovellusten käyttäminen
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Tämän esityksen avulla osaat ladata PAF 5
Sähköpostiviestien uudelleenohjaus ohje Maks Larionov DP11LA.
Nimien poimimiseen temppeliä varten voit vaihtoehtoisesti käyttää kahta menetelmää: -poiminta PAF 5.2 ohjelmassa -poiminta suoraan TempleReady for Windows.
1. 2 Rekisteröityminen •Rekisteröidy oppimisalustalle kohdasta kirjautuminen • ainstituutti.fi taihttp://vierumaki.valmentaj.
Informaatioteknologian instituutti Esityksen tekeminen PowerPointilla Jouni Huotari.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi tapahtuma. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi foorumi ja kuinka kommentoida foorumiin. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Profiilin ja tietosuoja-asetusten päivittäminen ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa.
KyläNetti - sivun tekeminen • KyläNetti-sivustoon on luotu valmiiksi esimerkinomainen sivurakenne, jota voi vapaasti muokata • Kaikki sivut eivät ole näkyvissä.
Moodlen ohje opiskelijoille
Wikispace jatkokurssi Jarmo Heikkinen Karoliina Kemppainen Satu Kylmänen.
LinkedIn - verkostoitumispalveluna Kiravo – kirjasto avoimena oppimisympäristönä Biblär – biblioteket som ett öppet lärcentrum.
Äänitehosteiden lisääminen animaatioon j ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 1 Tekstin kirjoittaminen ja muokkaaminen, linkitys.
Kuinka tehdään lomake Wordilla
WIKISPACE ohjeita. Sivun muokkaaminen •Valitse Edit This Page •Kirjoittele, lisää kuvia, muokkaa tekstiä •Tallenna •Muokkaa lisää….history näyttä kaikki.
Käyttöohje: Kuinka luoda uusi uutinen. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Lisämuotoiluja: Tässä esityksessä tutustutaan Wordin lisämuotoiluihin, kuten sarkaimiin, sivunumerointiin, ylä- ja alatunnisteisiin sekä palstoituksen.
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.
Tehtävä 3: PowerPoint Mika Tuukkanen Mika T.
Käyttöohje: Kuinka luoda ilmoittautumislomake. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka luoda käyttäjätili. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
Jakaminen ja yhteistyö
PIKAOPAS LYNCIN KÄYTTÖÖN
Käyttöohje: Kuinka ilmoittautua tapahtumaan. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Word – joukkokirjeet ja tarrat
Kuvan tuominen sivulle Työvaiheet käytettäessä Kuvanhallinta-toimintoa: 1. Ladataan kuvatiedosto oman tietokoneen hakemistosta sivustolle 2. Liitetään.
1. Avaa omat tiedostot Pakatut tiedostot vievät vähemmän tallennustilaa ja ne voi siirtää toiseen tietokoneeseen nopeasti. Pakattuja ja pakkaamattomia.
Metropolialueen tpk- koulutuskalenteri Tapahtuman lisääminen kalenteriin Ulla Timonen.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Käyttöohje: Kuinka lisätä käyttäjä ryhmääsi. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Mikä ihmeen Office 365? Office 365
PowerPoint-esitys OHJE.
Office 365 –pilvipalvelut UEF:n opiskelijoille
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Someoppaita – step by step Twitter AVO-hanke Creative Commons Nimeä-Tarttuva 3.0 SuomiNimeä-Tarttuva 3.0 Suomi.
Lync 2013 for Office 365 -pikaohje
Lync Web App Pikaopas: Kokoukseen soittaminen
LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft.
Valitse jokin alla olevista luvuista tai napsauta ”seuraava" -painiketta aloittaaksesi web-opas. 1.Kotisivulla liikkuminen?Kotisivulla liikkuminen? 2.Politiikanaloihin.
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Pikaopas: © 2013 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Lyncin aloitusnäyttö Lyncin aloitusnäytön vasemmassa osassa on ruutuja, joiden avulla.
Videopuhelun aloittaminen Osoita Yhteyshenkilöt-luettelossa yhteyshenkilön kuvaa ja napsauta kamerakuvaketta. Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus,
© 2012 Microsoft Corporation. Kaikki oikeudet pidätetään. Yhteyshenkilön lisääminen Oma Yhteystietoluettelosi helpottaa yhteydenpitoa, ja sen avulla näet.
E –oppikirjan käyttöönotto
OneDrive -palvelussa Suoraan Office ohjelmasta Online
OFFICE-TUOTTEIDEN KÄYTTÖ RT- TABLETILLA WORD EXCEL POWERPOINT ONEDRIVE.
Sivuston luominen oppilasryhmän käyttöön Matti Lähtevänoja.
Pedanet –oppilaan ohje Aleksanteri Kenan koulu
Microsoft® Office Excel® koulutus
Varhaiskasvatuksen verkkoasiointi
Luokan OneNote -muistikirja
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
PaikkaOppi Mobiilin käyttöohje
Ohje yhdistyspalvelut-sivustolle
Microsoft SharePointin mukauttaminen Verkkosivusto
Lue siitä lisää Microsoft SharePoint-uutiset
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Tervetuloa uuteen PowerPointiin
Esityksen transkriptio:

Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön, Tiedostojen jakaminen ja käynnistä kurssi painamalla F5-näppäintä tai valitsemalla Diaesitys > Alusta. Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön, Jos kurssin videoita ei voi toistaa, sinun täytyy ehkä ladata QuickTime tai siirtyä PowerPoint 2013:een. j

Tiedostojen jakaminen Tekstitys napsauta Jaetaan joidenkin kanssa -kuvaketta Jakaminen-sarakkeessa Jos haluat lisätä jonkun kansion tai tiedoston jo jakavien henkilöiden luetteloon, ja kutsu toinen työtoveri tarkastelemaan tai muokkaamaan tiedostoasi. Valitse Jaa. ja valitse Jaa. saat yleensä sähköpostiviestin, jossa on linkki työtoverisi kirjastossa olevaan tiedostoon. Napsauta tiedostojen jakamisesta ilmoittavassa sähköpostissa olevaa linkkiä. Jos sinulla on muokkausoikeudet, muokkaa tiedostoa. Voit muokata työtoverisi jakamaa tiedostoa seuraavasti: Sinut voidaan kutsua muokkaamaan tiedostoa tai vain tarkastelemaan sitä. Napsauta kolmea pistettä (…) kohteen oikealla puolella. Kun joku jakaa tiedoston kanssasi, Kutsu henkilöitä tarkastelemaan tai muokkaamaan tiedostoa Voit jakaa kaikenlaisia OneDrive for Business -kirjaston tiedostoja työtovereiden kanssa ja antaa heille niiden luku- tai muokkausoikeudet. Voit jakaa OneDrive for Business -kirjaston kansion tai tiedoston seuraavasti: Tiedoston ei tarvitse olla Word- tai muu Office-tiedosto. Aloita painamalla F5-näppäintä ja lopeta painamalla Esc-näppäintä Video 1/2 1 2 3 4 5 1:09 1:00 Tiedostojen jakaminen Versioiden hallinta Yhteenveto Palaute Ohje

Tiedostojen jakaminen Tekstitys Näet nyt tiedostoa viimeksi muokanneen henkilön nimen ja muutoksen ajankohdan. Napsauta kolmea pistettä tiedoston oikealla puolella. Jos haluat palata viimeiseen omaan tiedostoversioosi, napsauta kolmea pistettä tiedoston vieressä ja valitse KUMOA MUUTOKSET. määräytyvät sen mukaan, onko organisaatio määrittänyt ja mukauttanut omia sivustoja ja profiileja. Ota huomioon, että tässä videossa kuvatut toiminnot Voit tarkistaa OneDrive for Business -tiedoston viimeisimmän päivittäjän ja päivityksen ajankohdan seuraavasti: Jos haluat nähdä OneDrive for Business -tiedoston nykyisen version, valitse Muokkaa. OneDrive for Business -kirjastoon tallennetaan kaksi versiota jokaisesta muiden kanssa jakamastasi tiedostosta: toinen niistä on työtoverin viimeksi muokkaama versio ja toinen on viimeisin oma versiosi. Avautuva tiedosto on viimeisin muokattu versio, mutta voit valita kumman version säilytät. Aloita painamalla F5-näppäintä ja lopeta painamalla Esc-näppäintä Video 2/2 1 2 3 4 5 1:09 1:00 Tiedostojen jakaminen Versioiden hallinta Yhteenveto Palaute Ohje

Tiedostojen jakaminen Tiedostoversioiden hallinta Kurssin yhteenveto – Tiedostojen jakaminen Tiedostojen jakaminen Voit jakaa kaikenlaisia OneDrive for Business -kirjaston tiedostoja työtovereiden kanssa tiedostotyypistä riippumatta. Kansion tai tiedoston jakaminen Siirry OneDrive for Business -kansioon. Napsauta kolmea pistettä (…) kohteen oikealla puolella. Valitse Jakaminen. Kutsu muita tarkastelemaan tai muokkaamaan kohdetta. Valitse Jaa. Henkilöiden lisääminen jakamisluetteloon Siirry tiedostoon tai kansioon OneDrive for Business -kirjastossa. Napsauta   jaetaan joidenkin kanssa -kuvaketta Jakaminen- sarakkeessa. Valitse Kutsu henkilöitä. Kirjoita lisättävien henkilöiden nimet. Valitse Näytä tai Muokkaa. Tiedostoversioiden hallinta OneDrive for Business -kirjastossa on kaksi versiota jokaisesta muiden kanssa jakamastasi tiedostosta: toinen on työkaverin viimeksi muokkaama versio ja toinen on versio, jota olet itse viimeksi muokannut. Versio- historian näyttäminen Siirry Tiedostot-kirjastoon Napsauta kolmea pistettä (…) tiedoston oikealla puolella. Katso tiedostoa viimeksi muokannen henkilön nimi ja muutoksen ajankohta. Voit palata viimeiseen omaan versioosi valitsemalla Kumoa muutokset. Katso myös Muita harjoituskursseja Officen yhteensopivuuspaketti Aloita painamalla F5-näppäintä ja lopeta painamalla Esc-näppäintä 1 2 3 4 5 1:09 1:00 Tiedostojen jakaminen Versioiden hallinta Yhteenveto Palaute Ohje

Kiitos kurssin katsomisesta! Arviointi ja kommentit Kuinka onnistuimme? Kerro mielipiteesi Kiitos kurssin katsomisesta! Tutustu muihin kursseihin Aloita painamalla F5-näppäintä ja lopeta painamalla Esc-näppäintä 1 2 3 4 5 1:09 1:00 Tiedostojen jakaminen Versioiden hallinta Yhteenveto Palaute Ohje

Ohje PowerPointin videonhallintatoiminnot Videon alalaidassa olevasta palkista voit aloittaa, lopettaa ja keskeyttää toiston. Pääset siirtymään taaksepäin vetämällä palkkia. Kurssin katselemisen lopettaminen Jos katsot kurssia Internetissä, napsauta selaimen Edellinen-painiketta. Jos katsot sitä offline-tilassa, paina Esc-näppäintä. Jos olet katselemassa videota, pysäytä ensin videon toistaminen painamalla Esc-näppäintä ja lopeta kurssin katseleminen painamalla Esc-näppäintä uudelleen. Siirtyminen Voit siirtyä mihin tahansa kurssin osaan napsauttamalla videon alapuolella olevia himmennettyjä tai kirkkaita pikkukuvia. Voit myös napsauttaa eteenpäin tai taaksepäin osoittavaa nuolta tai painaa Page Up- tai Page Down -näppäimiä. Jos lataamasi kurssin videot eivät toimi Valitse Ota muokkaus käyttöön , jos kyseinen painike on näkyvissä. Jos se ei auta, sinulla saattaa olla käytössä PowerPoint 2007 tai aiempi versio. Jos näin on, sinun on ladattava PowerPoint Viewer -katseluohjelma. Jos sinulla on PowerPoint 2010, tarvitset QuickTime Playerin, tai voit päivittää PowerPoint 2013:een. Aloita painamalla F5-näppäintä ja lopeta painamalla Esc-näppäintä 1 2 3 4 5 1:09 1:00 Tiedostojen jakaminen Versioiden hallinta Yhteenveto Palaute Ohje