Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa."— Esityksen transkriptio:

1 Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa ilmoitus, jonka kautta hän voi hyväksyä puhelusi. 3.Kun olet valmis, vie osoitin kamerapainikkeen päälle ja valitse haluamasi vaihtoehto: Pysäytä oma video: lopettaa oman videosi, mutta näet edelleen muiden videot. Lopeta video: lopettaa kaikki videot, mutta ääniyhteys säilyy. Video LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft. Kaikki oikeudet pidätetään. VIHJE Voit myös napsauttaa kamerapainiketta, kun haluat lisätä videon pikaviestikeskusteluun tai neuvottelupuheluun. Lync 2013 -pikaopas Videolaitteen määrittäminen Jos haluat jakaa oman videosi muiden kanssa, tarvitset verkkokameran, mutta voit nähdä muiden videot sitä ilmankin. Määritä kamera toimimalla seuraavasti: Valitse Asetukset Lyncin pääikkunassa ja valitse sitten Videolaite. Jos videon esikatselu ei näy, varmista, että kamera toimii oikein. Voit säätää asetuksia valitsemalla Kameran asetukset. Videon hallintalaitteiden ja näkymän käyttäminen Valitse Valitse asettelu, ja valitse jokin seuraavista: Valikoimanäkymässä näet kaikkien osallistujien videot. Esittäjän näkymässä näet esittäjien videot. Esitysnäkymässä näet vain kokouksen sisällön. Kutistetussa näkymässä osallistujien kuvakkeet näkyvät pienessä ikkunassa. Osallistujien hallinta Voit hallita osallistujia napsauttamalla ensin hiiren kakkospainikkeella osallistujan videota tai kuvaa: Vaimenna, Poista vaimennus tai Poista henkilö kokouksesta. Lukitse videospotti: lukitsee videon parhaillaan katseltavaan henkilöön. Kiinnitä valikoimaan: pitää osallistujan näkyvissä valikoimanäkymässä. Koko näytön näkymä Kun valitset Avaa videovalikoima uuteen ikkunaan, voit katsoa videot erillisessä ikkunassa. Kun valitset Koko näytön näkymän, näet videot suurempana. Voit palata tavalliseen näkymään valitsemalla Näytä videovalikoima.

2 Muiden käyttäjien kutsuminen videopuheluun 1.Vie osoitin keskusteluikkunassa Henkilöt-painikkeen päälle ja napsauta Kutsu lisää käyttäjiä. 2.Valitse kutsuttavat henkilöt Lisää henkilöitä -ikkunasta ja napsauta Lisää. 3.Kutsumasi henkilöt saavat ponnahdusikkunan kautta kutsun liittyä puheluun. Lisää video pikaviestikeskusteluun 1.Vie osoitin kamerapainikkeenpäälle ja tarkista esikatselu. 2.Säädä kameraasi tarvittaessa ja valitse Aloita oma video. 3.Kun haluat lopettaa videosi jakamisen, valitse Pysäytä oma video. VIHJE Valitsemalla Lopeta video voit lopettaa oman videosi jakamisen muille JA lopettaa muilta sinulle tulevat videosyötteet. Videoneuvottelun aloittaminen Aloita ajoittamaton videoneuvottelu, kun haluat keskustella asiasta, joka vaatii välitöntä huomiota. 1.Voit valita useita yhteyshenkilöitäpitämällä Ctrl-näppäimen painettuna ja napsauttamalla nimiä. 2.Napsauta valintaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse Aloita videopuhelu. 3.Kun aloitat videopuhelun, käytät aina automaattisesti Lyncin tietokoneen ääntä. 4.Videon hallintalaitteiden avulla voit hallita neuvottelua. Videopuheluun vastaaminen Kun sinulle soitetaan, näyttöösi ilmestyy ponnahdusviesti. Voit vastata puheluun napsauttamalla minne tahansa valokuva-alueelle. Voit hylätä puhelun ja siirtää sen vastaajaan valitsemalla Ohita. Valitsemalla Asetukset saat näkyviin muita toimintoja: Siirrä puhelu Vastaajaan. Ohjaa puhelumatkapuhelimeesi tai kotinumeroon. Vastaa pikaviestillä videon sijaan. Vastaa vain äänellä, jos et halua jakaa videotasi. Hylkää puhelu ja vältä myöhemmät puhelut asettamalla tilaksi Älä häiritse.


Lataa ppt "Videon pikaopas Videopuhelun aloittaminen 1.Vie osoitin yhteyshenkilön valokuvan päälle ja napsauta kamerapainiketta. 2.Yhteyshenkilösi näyttöön ponnahtaa."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google