Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

Esittely latautuu. Ole hyvä ja odota

LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft.

Samankaltaiset esitykset


Esitys aiheesta: "LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft."— Esityksen transkriptio:

1 LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft. Kaikki oikeudet pidätetään. Lync-kokouksen ajoittaminen Voit ajoittaa Lync-kokouksen helposti käyttämällä Lyncin Outlook-lisäosaa. 1.Avaa Outlook-kalenterisi ja valitse Aloitus-välilehdessä Uusi Lync-kokous. 2.Lisää kokouspyyntöön osallistujat, aihe, asialista sekä päivämäärä ja kellonaika. Kokouspyyntö sisältää kokouksen linkin ja äänitiedot, joita käyttämällä osallistujat voivat liittyä kokoukseen tai neuvottelupuheluun. Kokousasetusten määrittäminen Voit muokata kokousasetuksia omien vaatimustesi, kokoustyypin ja osallistujien mukaan. Voit esimerkiksi muokata pääsyoikeuksia, esittäjiä ja videoiden jakamisoikeuksia. Valitse kokouspyynnössä ensin Kokousasetukset ja sitten Uusi kokoustila (hallitsen käyttöoikeuksia). Voit muokata kokouksen pääsyoikeuksia valitsemalla haluamasi vaihtoehdon kohdassa Seuraavien henkilöiden ei tarvitse odottaa odotustilassa: Voit valita esittäjät valitsemalla haluamasi vaihtoehdon kohdassa Kuka on esittäjä? Voit vaimentaa kaikki osallistujat ja estää heitä jakamasta videoita valitsemalle haluamasi vaihtoehdot kohdassa Haluatko rajoittaa osallistujien määrää? Lync-kokoukseen liittyminen 1.Valitse kokouspyynnössä Liity Lync-kokoukseen tai valitse Liity online-kokoukseen kokousmuistutuksessa. 2.Valitse Yhdistä kokouksen äänet -ikkunassa jokin seuraavista vaihtoehdoista: Tarvitsenko PIN-tunnuksen, työnumeron tai alanumeron? Et välttämättä. Useimmissa tapauksissa voit liittyä kokoukseen yksinkertaisesti vain soittamalla. Tarvitset PIN-tunnuksen ja alanumeron vain, jos: Olet kokouksen johtaja (järjestäjä) ja soitat puhelimesta, jota ei ole yhdistetty tiliisi, kuten matkapuhelimesta. Olet osallistuja, mutta kokous on suojattu ja sinun on tunnistauduttava ennen liittymistä (niin kutsuttu Todennettu soittaja). Anna numerosi ja PIN-tunnuksesi pyydettäessä käyttäen puhelimesi näppäimistöä. Jos et muista PIN-tunnustasi, napsauta kokouskutsussa kohtaa Unohditko PIN- tunnuksesi? ja vaihda tunnus noudattamalla sivulla olevia ohjeita. Lync-kokoukset Lyncin käyttäminen (täydellinen ääni- ja kuvakokemus) Voit hyödyntää tietokoneen ääntä ja kuvaa käyttäen joko tietokoneesi sisäänrakennettuja laitteita tai kuulokkeita ja verkkokameraa. Soita minulle:Lync soittaa sinulle antamaasi numeroon. Älä yhdistä ääntä Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat muodostaa kokoukseen ääniyhteyden soittamalla puhelimella. Käytä soittaessasi kutsussa annettuja neuvottelun numeroita ja tunnusta. Lync 2013 -pikaopas

2 Tallentaminen ja toisto Lyncin avulla voit tallentaa ääntä, kuvaa, pikaviestikeskusteluja, sovellusten jakamisistuntoja, PowerPoint-esityksiä ja luonnoslehtiöitä. 1.Valitse kokouksessa Lisää asetuksia ja valitse sitten Aloita tallennus. 2.Kokoushuoneen alareunassa olevien painikkeiden avulla voit keskeyttää tallennuksen, aloittaa sen uudelleen tai pysäyttää sen. 3.Tallennuksen päätyttyä Lync tallentaa sen automaattisesti muodossa, jota voidaan lukea Windows Media Playerissa ja Zunessa. 4.Kun haluat soittaa, nimetä uudelleen tai poistaa tallennuksen, valitse Tallenteiden hallinta Lisää asetuksia -valikosta. 5.Jos haluat julkaista tallennuksen muiden näkyville, siirry tallennuksen tallennuspaikkaan valitsemalla Selaa ja kopioi tallennus sitten haluamaasi paikkaan. Työpöydän tai ohjelman jakaminen Voit jakaa Lync-kokouksessa työpöytäsi tai haluamasi ohjelman. 1.Vie hiiren osoitin esityskuvakkeen (näytön) päälle. 2.Kun olet Esitä -välilehdessä: Näytä työpöytäsi koko sisältö valitsemalla Työpöytä. Valitse Ohjelma ja kaksoisnapsauta haluamaasi ohjelmaa. 3.Jos haluat hallita jakamisistuntoa yhdessä toisen osallistujan kanssa, napsauta näytön yläreunassa olevaa Luovuta hallinta -painiketta. 4.Voit ottaa hallinnan takaisin itsellesi heti halutessasi valitsemalla Luovuta hallinta ja sitten Palauta hallinta. 5.Esityksesi lopuksi valitse Lopeta esitys ohjelman työkalupalkista. PowerPoint-esityksen jakaminen 1.Vie hiiren osoitin esityskuvakkeen (näytön) päälle. 2.Valitse Esitä välilehdessä PowerPoint ja lataa tiedosto tapaamiseen. 3.Jos haluat siirtää dioja, valitse Pikkukuvat ja napsauta näytettävää diaa tai käytä kokoushuoneen alareunassa olevia nuolia. 4.Saat omat muistiinpanosi näkyviin valitsemalla Muistiinpanot. 5.Napsauttamalla dian oikeassa yläreunassa olevaa Huomautukset-painiketta saat näkyviin työkalupalkin ja voit käyttää esimerkiksi korostuskeinoja, leimoja ja laserosoitinta. Osallistujien hallinta 1.Voit hallita yksittäisiä osallistujia tai koko ryhmää viemällä hiiren osoittimen Henkilöt- kuvakkeen päälle. 2.Napsauta Osallistujat-välilehdessä hiiren kakkospainikkeella haluamasi henkilön nimeä ja valitse haluamasi toiminto, kuten Vaimennus, Poista vaimennus tai Poista. 3.Toiminnot-välilehdessä käytettävissäsi on seuraavia toimintoja: Lisää osallistujia valitsemalla Kutsu lisää käyttäjiä. Poista taustamelu valitsemalla Vaimenna osallistuja. Estä osallistujia aloittamasta omaa videota valitsemalla Ei osallistujien videokuvaa. Piilota kuvissa olevat nimet valitsemalla Piilota nimet. Jos esittäjiä on liikaa, valitse Tee jokaisesta osallistuja. Kutsu uusia osallistujia sähköpostitse valitsemalla Kutsu sähköpostilla.


Lataa ppt "LUOTTAMUKSELLINEN. Jakelu vain salassapitosopimuksen allekirjoittaneille kumppaneille. Microsoft ei anna suoria tai epäsuoria takuita. © 2012 Microsoft."

Samankaltaiset esitykset


Iklan oleh Google