Asuntosijoittaminen helpoksi

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
Advertisements

E XPERICON E XPERICON  Perustettu 1997, toimipiste Helsingin keskustassa.  Liikevaihto vuonna ,8 milj. 
Ota aivosi narikasta: PELAA BRIDGEÄ!
MIHIN KANNATTAA JA USKALTAA SIJOITTAA? Asuntomarkkinat Varatoimitusjohtaja Timo Ritakallio Ilmarinen 1.
Matkalippujen tilaaminen internetin kautta
Kiinteistönkauppa sähköisesti
Jos tarvitset opastusta, piirisi tunnuksen tai Sinulla on muuta kysyttävää, ota yhteyttä Merja Munkki, p Ongelmatilanteissa,
Totuus.
The Blue Day Book Bradley Trevor Greive (ISBN: )
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti kuluttajalle
Kalastuslupien sähköinen kuittivihko on nopein ja helpoin tapa saada yhdellä tilauksella kalastusluvat suurellekin ryhmälle.
Tyky-Kuntoseteli+ Liikuntaan ja kulttuuriin Tyky-Kuntoseteli+ on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti.
Kalenterit ja ajanhallintaohjelmat Sanna, Laura, Nelli, Pilvi, Anne-Mari, Emilia, Suvi, Katariina, Elsa, Veera, Marjo-Riikka, Monika LUKO 1B.
FISH! Parantaa työmoraalia ja saa sinut rakastamaan työntekoa!
Ilon kautta tavoitteisiin Eveliina Pöllänen
Moodlen ohje opiskelijoille
SIJOITUSSTRATEGIAT Petteri Uronen Karlo Haapiainen Ville Jahn.
Yleistä sijoitusasuntojen veroista
Yleistä sijoitusasuntojen veroista Voitot ovat pääomatuloa •Vuokraustoiminnan voitot •Asuntojen myyntivoitot •Veroprosentti 28 % •Tulot – vähennykset =
antajat.fiwww.suome nvuokranantajat.fi MITEN PARANNAN VUOKRATUOTTOA VEROMESSUT Hallituksen puheenjohtaja Antti Arjanne Suomen.
Digi Electronics Limited
4H-Yrityksen liiketoimintasuunnitelma
Asiakkuudet luovalla alalla
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Pupesoft myyntireskontra
- Vuokra-asunto: - Asunnon voi vuokrata yksityiseltä tai julkiselta taholta esim. kunnalta (yleensä edullisempia) - Ei tarvita suuria pääomia, pääsee helposti.
Suomen luomutori Etusivu Tuottajalle Tulevat tapahtumat Ota yhteyttä -Alasvetovalikko, josta valitaan sijainti/tapahtuma -Sijainti -Tapahtuman esittely.
Tulikivi tulevaisuudessa. Tuottaa koteihin lämpöä ja viihtyisyyttä korkealaatuisilla, sisustukseen sopivilla merkkituotteilla. Liiketoiminta-alueetLiikeidea.
1. Tunnetko oman kotiseutusi kansallispuvun?
Venäläinen riepunukke
Valitse sanomapalkissa Ota muokkaus käyttöön,
TAUOLLA TYÖKAVEREIDEN KANSSA
1 Senioreiden säästäminen ja maksutavat 2014 SENIOREIDEN SÄÄSTÄMINEN JA MAKSUTAVAT
Fi.opasnet.org fi.opasnet.org/fi/Ydinvoima Haluamme tietää Sinun mielipiteesi. Äänestikö kansanedustajasi oikein ydinvoimasta? Kansalaisparlamentti ydinvoimasta.
Kanuuna seminaari Seinäjoki  Aiemmissa malleissa lähtökohta, jossa määriteltiin hyvinvoinnin esteitä, joita sitten voitiin ratkoa  Toimintavalmius.
Luennoitsijan nimi. Olemme olemassa, koska yhteiskunta haluaa varjella elämää, kulttuuria, omaisuutta, toimintaedellytyksiä Arvot, palokuntahyveet, eettiset.
 Tärkeämpää kuin arvaatkaan 1. Et ole ehkä koskaan tarvinnut varmistuksia, mutta… …ennemmin tai myöhemmin se tapahtuu sinullekin. 2PowerPoint harjoitus.
 Matkailu- ja ravitsemisalan liiketalouden opetusta ja koulutusta 1989 alkaen  Liiketalouden lehtori Savonia Amk  Kaislander Ky 1998 alkaen  Hallineuvos.
VUOKRATAKUUPALVELU VUOKRANANTAJILLE
LOIMAAN ASUKASMARKKINOINTI
Kuinka tehdä blogi o365:ssä
Erilaista verkkokaupankäyntiä Markus Myllymäki, TJ markus
Vahingonkorvaus arvopaperimarkkinoilla
Palautetaidot ja opponointi
Käyttöohje: Kuinka liittyä osastoon. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Käyttöohje: Kuinka liittyä ryhmään. (Painamalla F5 voit katsoa tämän diaesityksen)
Opintokohteista Uusien opintokohteiden päivämääristä: Uuden opintojakson ja -kokonaisuuden voimassaolon alkupäiväksi annetaan sen lukuvuoden alkupäivä,
Diffie-Hellman Antti Junttila. Mitä tarkoittaa? Kaksi osapuolta voivat sopia yhteisestä salaisuudesta turvattoman tietoliikenneyhteyden ylitse. Tämän.
PuViPe :: Osku Tervonen & Samu Liimatta :: Työhaastattelu
Tunne lääkkeesi Katse oman lääkehoidon onnistumiseen
Olet ostamassa omaa asuntoa Pirkanmaalta. Bruttopalkkasi on 2971 €/kk, josta sinulle käteen jää verojen jälkeen 2018 €/kk. Omia säästöjä sinulla on 8000.
Suunnistuksen kuivaharjoitus Aapo Leskinen/Sporzz.
Kuluttajatarvitsee pankkia Kuluttaja tarvitsee pankkia s
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
Sijoitusvaihtoehdot.
Sihteeriyhdistyksen seminaari
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Toimivan oppilaskunnan hallituksen valinta – kuinka temppu tehdään?
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Laatu on parasta mainosta
Yritysesite Toiminta-ajatus kannattaa kirjoittaa tähän
Fabrikam hoitaa kevätsiivouksesi
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
TERVE Piirto-ohjeita GIMP-kuvankäsittelyohjelmalle
Yrityksen nimi Tuotteet ja palvelut
Tärkeämpää kuin arvaatkaan
Oppilaiden omiin laitteisiin Antti Karvonen
Uusi tuotantomuoto metsänomistajalle
Kunnallisen nuorisotyön osaamiskeskus Kanuuna
Esityksen transkriptio:

Asuntosijoittaminen helpoksi Timo Metsola Suomen Vuokraturva Oy LKV [A] 19.1.2006

Asuntosijoitus Etsitkö hienoa asuntoa vai hyvää tuottoa? Oman perheen käyttöön sopivan tuntuinen asunto ei usein anna hyvää vuokratuottoa. Jos haluat sijoitetun pääoman tuottamaan parhaalla mahdollisella tavalla, ulkoisen vaikutelman sijasta kannattaa keskittyä tuoton kannalta oleellisimpiin seikkoihin. Halpa on usein huonoa, mutta ei aina.

Miksi käyttäisin ostotoimeksiantoa? Vuokraturvalla tuhansien vuokrauksien kautta syntynyt näkemys markkinoista Satojen sijoittajien kanssa käydyt keskustelut ja havainnot menestyksestä Alueiden, kortteleiden, taloyhtiöiden isännöitsijöiden ja välittäjien tuntemus Nopeus, valmiit tiedot ja päivittäinen rutiini Tarjoukset, hintaneuvottelut ja hermopeli Vuokrataso, hintataso ja peruskorjaukset

Mitä muita etuja? Opastamme tarvittaessa korkovivun käytössä oman pääoman tuoton nostoon Vuokraturva on jatkuvasti markkinoiden sisällä, tietynlaisessa sisäpiirissä Ostotoimeksiantoja hoitavat välittäjät ovat itsekin asuntosijoittajia ja ymmärtävät syvällisesti sijoittajan intressit Välityspalkkio 3000 € + alv 22 % on verovähennyskelpoinen myyntivoitosta

Mitä palkkiota vastaan saa? Täyden ”avaimet käteen” –palvelun Etsimme alihintaisia kohteita, jolloin palkkiosumma voitetaan usein takaisin jo kaupanteon yhteydessä Hyvä vuokrattavuus, vuokratuotto ja oikea sijainti tulevat ikään kuin kaupan päälle Pankin on helppo rahoittaa ammattilaisen valitsema sijoitusasunto

Yhteenveto ostotoimeksiannosta Helppo, vaivaton ja turvallinen Vapaus ottaa tai jättää tarjottu kohde Opastusta velkavivun harkitussa käytössä Suomen Vuokraturvan valtava kontaktipiiri Välityspalkkio pieni suhteessa palvelun tuomiin hyötyihin ja säästöihin Mahdollisuus antaa myös vuokraustoimeksianto, jolloin turvattu vuokratulo koko ensimmäisen vuoden

Kuinka pääset alkuun? Ota yhteyttä ilman sitoumuksia puolin tai toisin. Mietitään yhdessä juuri Sinulle sopiva tapa sijoittaa asuntomarkkinoille! Suomen Vuokraturva Oy LKV [A] puh. (09) 6877 550 asiakaspalvelu@vuokraturva.fi