Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
1. Missä vietät joulun useimmiten?. 2. Missä viettäisit joulun mieluiten?
Advertisements

Lisää tähän prosessin nimi Kerro tässä tuotteen ja yrityksen nimi.
VALOKAAPELIEN PÄÄTTÄMINEN KAUPUNGINTALOLLE
Innovatiivista tekniikkaa Dimplex - esittely. Glen Dimplex Group Irlantilainen omistaja Tehtaita 17:ssa maassa Myynti yli 80:ssa maassa Omia myyntikonttoreita.
Mekaaninen energia voimatarinoita
Hakeyrittämisen haasteet ja menestystekijät Etelä-Suomessa
Varainhankinnan uusi aikakausi!
Helppo, edullinen, yksilöllinen Onnitalon suunnittelu.
Tunne ja Älyä! ©Mervi veini 2004.
Tilannekatsaus.  Espoon kaupungin kanssa 15 vuoden sopimus Karakallion kentän käyttöoikeudesta. Sopimus alkaa  Perustettu Hornankattila Oy.
LUMA-viikko 2005 Kemia Kemian 4. kurssin ryhmä teki julisteita, joissa pohdittiin keinoja kasvihuoneilmiön heikkenemiseen.
Kuluttajan e-lasku Lyhyt tietopaketti laskuttajille
2 Etelä-PohjanmaaOsaa-Uskaltaa-Menestyy Etelä-Pohjanmaan liitto - Merkittävimmät EU-ohjelmat Etelä-Pohjanmaalla ohjelmakaudella : Länsi-Suomen.
Kutsumme sinut Turvatalkoisiin parantamaan pohjoisen loma-asumisen turvallisuutta.
Alustava liiketoimintasuunnitelma
LUONTOKUVASTA APPLIKOINTITOTEUTUS
Työ, teho ja yksinkertaiset koneet
4. Liikenneturvallisuuskysely •Katukanavassa •Markkinointi lehdistötiedotteella paikallislehdet ja radiot: –Aamulehti –Helsingin sanomien.
Paras aika tehdä kivitilaukset?. Riittävän ajoissa!
Antiikin aika: Antiikiksi kutsutaan aikaa n eKr. – 500 jKr., eli antiikin Kreikan ja Rooman kukoistuskausia. Miksi nämä kaksi voimakasta kulttuuri-
Nanan päivä Kaikki lapset kouluun Malissa.
Kuinka rakentaa tietokone itse
T3MM54 Visuaalisen ammattilaisen esitys Heikki Hietala.
Joulututkimus Tutkimuksessa selvitettiin suomalaisten jouluun liittämiä ajatuksia Stressiä aiheuttavat tekijät Lahja toiveet ja ajatellut joululahjat.
Tilastotietoja suuralue- ja maakuntajaolla (NUTS2 ja NUTS3)
Stratox Oy / HN / Oct 01 / for SiX1 määr arvi tavo kilp toim resu toim Strategia on yhteinen näkemys yrityksen suunnasta ja toimien yhteensovittaminen.
Kausi Alustus ● Nokian Torpedolla on tarkoitus käynnistää kaudelle oma kuntourheilujaosto, jonka tavoitteena on liikkua iloisella.
Asioita pohdittavaksi tuotekehitystyötä tehtäessä
Pk-yritysbarometri, kevät 2014 Alueraportti, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät.
Pk-yritysbarometri, kevät 2014 Alueraportti, Pohjois-Pohjanmaa.
Helsingin käsityö- ja teollisuusyhdistys ry Helsingin Käsityö- ja Teollisuusyhdistys ry on perustettu vuonna Käsityöyrittäjyys on pohjimmiltaan yhä.
Daniel 7v Mooses on kaikkein kovin. Mooses pystyy kävelemään meren pohjalla. Allahilla on vaan lentävä matto.
Jos jonain päivänä Jos jonain päivänä tuntuu siltä että itkettää...soita minulle. En lupaa, että saan sinut nauramaan, mutta voin itkeä kanssasi.
TYTTÖJEN PELAAJAKARTOITUSJÄRJESTELMÄ
Ohjelmistotekniikka - Tenttiin valmistautumisesta Kevät 2003 Hanna-Kaisa Lammi LTY/Tite.
Sähkön tarpeen turvaaminen ilman lisäydinvoimaa Anni Sinnemäki
Maitotaito PIENEN VAUVAN PÄIVÄ Maitotaito.
Lasten tapaturmat.
Jatkuvan parantamisen Jp-taulu
Täydellinen koulu.
Kalenteri 2005 AJAVA – Ajanvarausjärjestelmä CSP Compact Software Products.
Asemanseudun persoonat. Eläkeläinen Tärkeää mahdollisuus valmistella matka etukäteen ettei stressaa Matkustaessa tulee asemalle noin puoli tuntia ennen.
Innovatiivista tekniikkaa Dimplex - esittely 2009.
4. Liikenneturvallisuuskysely Katukanavassa Markkinointi lehdistötiedotteella paikallislehdet ja radiot: –Aamulehti –Helsingin sanomien.
Itävalta – GRAZ, Kevät 2008 Andreas Ojala KOT5SN3.
4. Liikenneturvallisuuskysely Katukanavassa Markkinointi lehdistötiedotteella paikallislehdet ja radiot: –Aamulehti –Helsingin sanomien.
Tervetuloa Versolan kaupunkiin oppimaan ammattisuomea!
Maija Pirvola Yrityssalo Oy alk. Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö.
WWW-sivuston tekeminen: n SUUUNNITTELE aina ensin:
Harjoitustyö Rässe Ryhmä ja ajankohta Tässä harjoitustyössä suunnitellaan Yritys oy:n tilausjärjestelmä. Harjoitustyön tavoitteena on tehdä.
Mitä opetan ammatillisessa koulussa? Mariitta Savolainen
SalesPeople Finland Oy: Suunnitelmallinen myyntityö
1. Missä vietät joulun useimmiten?. 2. Missä viettäisit joulun mieluiten?
Sidosryhmät.
Puolivuosisuunnitelma
Liityntäpysäköintitutkimuksen 2014 tuloksia
Laitos-Oiva kunnan näkökulmasta
Kesätyöntekijöiden kommentteja Opasnetistä ja ydinvoimatyöstä: ”Kun tulin kesätöihin minulla oli vain jokin suuntaa antava aavistus siitä mitä meinattiin.
YHTEISTYÖ VANHEMPIEN KANSSA Erityisopettajien koulutus HyLa2/Kaste Marja Hämäläinen puheterapeutti, FM Hyvinvointitoimiala Turun kaupunki
Tekijänoikeudet Terhi Kairala Myhipk14A. Mitä se tarkoittaa? Tekijällä on oikeus kirjalliseen tai taiteelliseen teokseensa jota säädetään kansalaisissa.
Created by BM|DESIGN|ER Portaat perusliiketoiminta BtoB.
19 Yritys tavoittelee voittoa s
kansanedustajasi oikein ydinvoimasta?
Luova kirjoittaminen 1. Kirjoita 5 minuuttia ensimmäisestä mieleen tulevasta aiheesta. Miltä kirjoittaminen tuntui? Oliko vaikeaa saada kirjoittaminen.
Kuparin valmistus ja liekkisulatusuuni
Fender musical instruments corporation Mika vahtola tlpt16b
Projekti Marko Rutanen
KOKEMUKSIA VASTUISTA JA TEHTÄVISTÄ TAPATURMAN SATTUESSA
PDPP-työpaja Mitä tehdään?.
Rekan ratissa istuu isiä ja äitejä
Esityksen transkriptio:

Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa. Yritysesittely. Marko Lehtisaari s.18.07.1987 Hitsaus ja kokoonpanotöitä tehnyt kyseisten erikoistuotteiden parissa. Sähkö-asentajaksi alunperin opiskellut jonkin verran asennuksia tehneenä. Rakennusalan kokemusta, niin pienistä rakennustöistä, vähän isompihin. Korjaa melkein kaiken mikä moottorin avulla ja ilman liikkuu. Levyseppähitsaaja ensimmäisien joukossa vähän päälle 1v valmistunut./sähkö-asentaja, monitoimimies. Lapua, Ritamäki

Lehtisaari steel Ole nopea, saa tuotteet ensin. Naulatie 1, 60550 Nurmo/Seinäjoki. Toiminta olisi tarkoitus alkaa 01.12.2013.

Yritykseni valmistaa erilaisia mittatilaus Tuotteita. Niin Yksityisille, kuin yrityksiin, talonyhtiöille ja kunnille. Kaikki tuotteet ovat yksilöllisiä, juuri asiakkaan maun ja pyynnön mukaisia Pää-asialliset markkina-alueet ovat Etelä- ja Länsi-Suomi. Pohjanmaalta ehkä n.10-15 tilausta vuodessa.

Valmistamiseen tarvitsen kaikenlaisia koneita. Tuotteita valmistan oman kokemuksen ja näkemyksen perusteella, Jota olen kerryttänyt töissä ja kursseilla. Valmistan kaikki tuotteet omassa tuotanto tilassani, ja sesonki apuihin joutuu palkkaamaan väliaikaista apua. (Kurssi tuttuja, joista voin olla varma että pystyy hyvään tuotantolaatuun.) Pää-asialliset tuotteet ja materiaalit ovat, rauta,takorauta,rst. Pää-asialliset tuotteet ja materiaalit ovat, rauta,takorauta,rst. Portit,tolpat ja porttirungot Kaiteet ja niiden tolpat, myös ranskalaiskaiteet Aidat, tolpat Takan kipinäluukut Pöydät, hyllyt ja muut sisätila-desingtuotteet Roihujalustat Kevyet työmaa verkkoaidat Ikkunansuojakalterit Autojen hitsaustyöt Kaikki työt mahdollista saada asennettuna Myös Custom pyörät, niin moottoripyörät, kuin polkupyörät. - Moottoripyörät tulevat tulevaisuudessa, kun nykyään saa Tuv hyväskyttyjä runkoja niin saa tehtyä, myyntiin pyöriä!. Valmistamiseen tarvitsen kaikenlaisia koneita. Hitsauskoneita, (Migatronic 250kdx, Kemppi PST 3500 tai 5000 yhdistelmä) Vannesaha. (Esim. Nova 18W) Kulmahiomakone. (Metabo 125mm) Pylväsporakone (Nova 25 ET.) Kierretappisarjaa jne. 3in1 yhdistelmä mankeli/kantti/leikkuri (esim. Nova 3in1 4) Yms. Tarpeellista.

Hyödyt tuotteista Turvallisuus. Oman tontin rajaus, ei pääse ulkopuoliset. Lapset, lemmikit ei karkaa. Joissain tapauksissa vaikuttaa vakuutuksiin hintaa alentavasti esim. Ikkunasuojakalterit. Siistii tontin ulkonäköä, ja siisti rakennuksen ulkonäköä, niin sisällä kuin ulkona. Asiakkaat saavat juuri niitä asioita mistä unelmoineet.

Tuotekuvia

Tuotekuvia

Tu0tekuvia

Tuotekuvia

tuotekuvia

Tuotekuvia

Yritykseni palvelee. Arkisin 07.30-17.00, muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yritykseni arvot Laadukkaat ja ihmisystävälliset tuotteet toimivana kokonaisuutena. Asiakkaan toiveet otetaan huomioon 100%, mutta kerrotaan myös suoraan jos jokin ei ole mahdollista. Tuotteet ovat juuri sellasia, kuin asiakkaat laadullisesti odottavat. 100% toimitusvarmuus. Polttomaalaus. Ral-värikartta, myös antiikki väri mahdollisuus. Tuotteiden valmistus hitsaamalla, sahaamalla, poraamalla, osan koristeista valmistetaan käsin ja suurin osa tilataan, kuitenkin valmiina mm. Englannista ja Italiasta

Yhteystiedot Naulatie 1, 60550 Nurmo Marko Lehtisaari 0503754674 marko.lehtisaari@lehtisaaristeel.net

Että puhelin käteen ja aikaa varaamaan, kun olet nopea saat tuotteen nopeammin. KhiiiiTooooosh