Voimisteluliiton ilmeen uudistus

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
IKILIIKE IKILIIKE Voimistelu liikuttaa!.
Advertisements

Sommittelusta.
makramee-tekniikalla
Pääotsikko – Rivi alaotsikkoa varten. ©2012 VJS. Otsikkorivi Vantaan Jalkapalloseura eli VJS on Länsi- ja Keski-Vantaalla toimiva jal- kapalloon erikoistunut.
Tehtävä 3: PowerPoint Heli Lämsä.
Kotisivukoulutus Kirjastotalo Metso Osa 2 Kuvan lisäys ja muokkaaminen.
VJS Joukkueenjohtajakoulutus ©2012 VJS. FIFA (kansainvälinen maailmanlaajuinen kattojärjestö) UEFA (euroopan maanosaliitto) Uudenmaan piiri VJS (Vantaan.
Kysely- tai ilmoittautumislomakkeen luominen Google Driveen
Graafinen ohjeisto Varkauden Urheiluseurat ry 1.
TILDA-Verkkotilastointi
Informaatioteknologian instituutti Esityksen tekeminen PowerPointilla Jouni Huotari.
Moodlen ohje opiskelijoille
Uusi Leader-brändi 2014 Mikä, miksi ja miten?.
Voimistelu liikuttaa! Ryhmätöiden antia Startissa IKILIIKE Millaisia eri kohderyhmiä seuroilla on ikääntyville? Nyt tai suunnitteilla? Liikuntarajoitteiset.
14 websuunnitteluvinkkiä!
Tehtävä 3: PowerPoint Hans Laihia Hans Laihia.
Seuramme on Ikiliikkeessä
Tekstiasiakirjan kirjoittaminen
Tekstin muotoilu Wordilla:
Tehtävä 3: PowerPoint Harjoitus.
Tehtävä 3: PowerPoint Toni Kääpä.
Tehtävä 3: PowerPoint Ville Julkunen.
Tehtävä 3: PowerPoint Mika Tuukkanen Mika T.
Kuinka rakennan Semppi-terveyspisteen? Semppi on kaikille avoin, maksuton terveyspiste, jossa on tutkittua tietoa terveydestä ja vinkkejä oman terveydentilan.
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
TIETOSARJAKUVA Piirrä paperiin reunat. Katso tarkasti, että alueet "sulkeutuvat". LYIJYKYNÄLLÄ! Mieti kuvatekstit. 1) 2) 3) 4) Kirjoita tekstit. Laita.
Maaseutu.fi on uudistunut -
Niko Pääkkönen TIK8SNB.
Tärkeää tietoa punaisen ristin käytöstä
#CMAX.gg Messuprojekti. Strategia #CMAX.gg ja strategia: toimii internet pelipalvelinten kauppapaikkana johtava pelipalvelinpörssi, josta asiakkaat haluavat.
Eläinaiheisen Power Point esityksen tekeminen
Sommittelu.
Visu Visuaalisuus Palvelu noudattaa THL:n graafista ilmettä. Ulkoasun tulee olla selkeä ja herättää luottamusta. Lisäksi työpajakeskusteluissa kuvailtiin.
WWW-sivuston tekeminen: n SUUUNNITTELE aina ensin:
OHJEITA TET-RAPORTIN TEKEMISEEN
Tehtävä 3: PowerPoint Ilkka Huttunen. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
Tehtävä 3: PowerPoint Anneli Tirkkonen 4/2/2015Anneli Tirkkonen1.
Dokumenttien käsittely ja tietoverkot Excelin perusteet — työkirjan osat ja solujen muotoileminen.
…Raportit kuosiin… Näin teet sivunumeroinnin ja sisällysluettelon
Hyvän ja huonon esityksen piirteitä
Tehtävä 3: PowerPoint Tomi Ilmonen. Ohjeistus Tämä on tehtävä 3: Power Point Etene tässä olevien ohjeiden mukaan. ◦ Älä ”hypi” eli käy kohta kohdalta.
Tehtävä 3: PowerPoint Jarmo Lautamäki. Tämän tulee olla DIA 2. Tämä dia on nyt dia 1. ◦ Siirrä tämä dia siten, että siitä tulee dia 2. ◦ Lisää tähän esitykseen:
KANSALLISKIRJASTO - Kirjastoverkkopalvelut Finnan markkinoinnin lähetekeskustelu Maria Virtanen Finna-konsortioryhmä
Versio Kanta graafinen ohje. Kansallinen Terveysarkisto 2 Sisältö  Kirjoitusasu  Tunnus  Värillinen, musta – valkoinen, värillisellä taustalla.
Graafinen suunnittelu Graafinen suunnittelu on ulkoasun suunnittelua. Se on sovellettu taidemuoto, joka auttaa katsojaa tulkitsemaan viestiä. Graafista.
Miksi kuvia partiosta Viestinnän kuvakoulutus Hehkuilla elokuu 2015.
Pääotsikko Arial Bold 32 pistettä Alaotsikko Arial 18 pistettä pp.kk.2015.
Mainonta Brändi -> tunnettu tuote(merkki) Imago -> maine Slogan –> toistuva mainoslause Logo –> tuotteen vaihtumaton tunnuskuva.
Voimistelupäivät 2016 sponsoriyhteistyö
Huomautus: Tämä esite on suunniteltu tulostettavaksi. Ennen kuin ryhdyt tulostamaan korttikartongille, tee koetulostus tavalliselle paperille ja varmista,
Suomalaisen yleisurheilun
Otsikko Alaotsikko.
esimerk ki- kansi 1 Esirivi Otsikkoesimerkki 1
Tehtävä 3: PowerPoint Maria Rahkola.
Polkuja työhön.
Presentation subheading
Ohjelman graafinen ilme ja sen soveltaminen
Ohjelman graafinen ilme ja viestintä
Tehtävä 3: PowerPoint Jouni Koski.
PostNord Strålfors Oy Aineisto-ohje tulostustuotantoon
Lasten ja nuorten urheilun Tähtiseura
Tehokas otsikko Tehokas otsikko
GRAAFINEN OHJEISTO
Kentän uudet nettisivut Kentän
Heidi Steen VARAPÄÄJOHTAJA Pääkatu Helsinki Toimisto Toimisto
Sosiaalisen median kuvamalli
Esityksen transkriptio:

Voimisteluliiton ilmeen uudistus

Tavoitteet Yhtenäistää liiton ilmettä Tuoda kaikki toiminnot ”saman sateenvarjon alle” Raikastaa ja uudistaa ilmettä Liike, tyylikkyys, voima, kauneus, monipuolisuus, suomalaisuus

Voimistelu liikuttaa!

Tunnus = liikemerkki + logo

Tunnuksen kieliversiot

Tunnuksen käyttö Tunnusta tulee käyttää pääsääntöisesti värillisenä valkoisella pohjalla. Mikäli tunnusta käytetään värillisellä pohjalla, niin silloin käytetään yksiväristä tunnusta eli negatiivitunnusta. Tunnuksesta on olemassa myös harmaasävyversiot.

Suoja-alue Tunnuksen ympärille jätetään tyhjä alue eli suoja-alue. Sen tarkoitus on rauhoittaa tunnusta ympäröivä tila. Suoja-alueen koko on vähintään 1 x tunnuksen tekstin korkeus joka suuntaan. Suoja-alue muuttuu tunnuksen koon mukaan. Suoja-alueelle ei saa sijoittaa tekstiä, kuvia tai muita graafisia elementtejä.

Älä käytä näin

Tunnuslause Voimistelu liikuttaa! Voimistelu liikuttaa! Suomen Voimisteluliiton tunnuslauseen logo on uudistettu toimimaan uuden tunnuksen ja materiaalien kanssa. Malleissa käytetty avustavan väripaletin värejä. Voimistelu liikuttaa! Voimistelu liikuttaa!

Tässä esimerkki hieman kokeilevammasta tyylistä Tässä esimerkki hieman kokeilevammasta tyylistä. Pohjana on käytetty tyhjää diatyyliä, jonka päälle on tuotu kuva ja lopuksi tekstikenttä. Alapalkkia ei ole pakko käyttää jokaisessa diassa. Q1

Tässä esimerkki hieman kokeilevammasta tyylistä Tässä esimerkki hieman kokeilevammasta tyylistä. Pohjana on käytetty tyhjää diatyyliä, jonka päälle on tuotu kuva ja lopuksi tekstikenttä. Alapalkkia ei ole pakko käyttää jokaisessa diassa. Q1

Mitä seuran tulee tehdä? Voimistelu liikuttaa!

Vaihda vanhat logot uusiin Nettisivuilla Materiaaleissa Logopankki löytyy seurojen käyttöön Voimisteluliiton sivuilta www.voimistelu.fi/liitto/liiton-logot-ja-viestinnän-materiaalit Päivitä seuran toimiston/salin julisteet Voimistelu liikuttaa! –juliste

Oma seura ja visuaalinen ilme Tunnistettavuus Mielikuvat Logo Fontti Värit Tuotteet Materiaalit Tiedotepohja, mainos, seuran lehti / julkaisu, käsiohjelma, nettisivut, Facebook-sivut, PP-pohja, asiakirjapohja, roll-up…

Yhdessä olemme enemmän! Ota liiton uusi ilme osaksi seuran viestintää ja markkinointia. Osaava, vahva voimistelutoiminnan ketju ympäri Suomen, lähellä kotia. Koulutetut valmentajat ja ohjaajat. Ilo ja elämykset, onnistuminen ja menestyminen, yhdessä tekeminen.

KIITOS!