Kunnossapito- ja rakennussektorin ammattitaitoinen kumppani.

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Isännöinnin asiakastyytyväisyys Kaikki isännöitsijät 2008 Esityksen sisältö 1.Tutkimuksen tausta ja toteutus v Hallitukset (vastaajat)7.
Advertisements

Your industrial partner.. Tecalemit Industrial • Juuret 1920-luvun Ranskassa, jolloin Pariisissa perustettiin Tecalemit- niminen yhtiö • Suomessa toiminta.
Oikean osaamisen merkitys yritykselle Työelämän kehittämisstrategian seminaari
RAKENNUSPALVELU LIUKKU KUN RAKENNAT TAI REMONTOIT.
Uuden ulottuvuuden sohvat ympäristöystävällisesti jätemuovista.
Kiinteistöpalvelualalla riittää töitä!
Haminan halutuin hoitopaikka Tervetuloa Kymen Hoito- ja Kuntoutuskeskukseen.
”…joku yhdyshenkilö tämän valtavan palvelutarjooman ja yrityksen välillä olisi kyllä paikallaan…” Puujalostusalan kasvuyrityksen johtaja.
Tuotekehityksen ja kansainvälistymisen kautta laajemmat markkinat Samuli Vanhala
Isännöinnin uusi rooli taloyhtiön viestinnässä
LTP Logistics Oy on vuonna 2011 perustettu lämpötilasäädeltyjen elintarvikkeiden logistiikkaan keskittyvä yritys. Asiakaskuntamme koostuu pääasiassa pienistä.
Vammaispalveluiden innovaatio- ja kehittämiskeskus -konsepti Jarno Tuimala, Anne Laakso
Katsaus menneeseen ja kurkistus tulevaan
LTP Service Oy Perustettu tukemaan Lännen Teollisuuspalvelu Oy:n toimintoja mm. laatikkopesuloiden kunnossapidosta Kuormalavojen tarkastuspalvelu (FIN.
Pertti Koskinen Talotekniikan opettaja Ammattiopisto
ANi 1 Maavoimien Materiaalin Kunnossapidon Kumppanuushanke Millog Oy.
Matinkylän Huollon arvot Luotettava •Mitä se on? –MH Oy:n historia paikallisena toimijana –Asiakkaiden omistama ja johtama –Tunnettu ja avoin Yhteistyökykyinen.
Toimittaja – Sovellusarkkitehtuuritas on pilkkominen Kalle Launiala, ProtonIT Oy
Vaativien metalliosien metalliosien toimittaja toimittaja netmetal.fi = integroivaa valmistuttamisen palvelua.
Teollisuuden kunnossapito- toimintojen ammattikumppani.
LEAN JA PUHTAUSPALVELUT
Avointa-hanke ja Prime Solutions Oy PlugIT-loppuseminaari
Maija Pirvola Yrityssalo Oy alk. Salon kaupungin omistama elinkeinoyhtiö.
Yritystoiminnan raportti
Irti fossiileista Puusta uusiutuvaa materiaa ja voimaa.
TYKY-KUNTOSETELI YHTEISTYÖKUMPPANINA •Kohdennettuhuin maksuvälineisiin erikoistunut yksityinen yritys •Luotettava kumppani ( toiminut vuodesta 2005 alalla.
Yrityksen talouden peruskäsitteet
Sinfonia kuudelle ajatukselle Johtamisen Partituuri I Keynote.
ATK-ohjelmia maaseutuyrittäjille Enemmän oikeita ratkaisuja
Laaja-alainen kunnossapito- toimintojen ammattilainen
Pia Hytönen Pasi Makkonen
GVK Historia Perustettu vuonna 1946
Projektin nimi: Iso rinkeli
Realisoituuko työvoimapula - välityömarkkinoistako ratkaisu?
Ota yhteyttä, me vastaamme! t.
TYKY-KUNTOSETELI YHTEISTYÖKUMPPANINA Kohdennettuhuin maksuvälineisiin erikoistunut yksityinen yritys Luotettava kumppani ( toiminut yli 4 vuotta alalla.
Miten turvata infraosaaminen 2020 Turku
Heikki Salokanto Valvoja: prof. Jukka Manner Ohjaaja: DI Pekka Pajuoja, TEKES Sovelluskehitysympäristön virtualisoinnin tuomat edut ja haitat.
Suomen kasvukäytävän keskipisteessä Linnan Kehitys Oy Hämeenlinnan elinkeinoyhtiö
Asiakkaan päätösprosessi
Teuvo Aro Tampereen kaupunkiseudun teknisten palveluiden seutuseminaari Tampereen alueen palvelurakennukset energiatehokkaiksi ”TAPRE”
Asiakkaan päätösprosessi
Kiinteistönhoitajan työmaa katosta perustuksiin ja ulkoalueet
DIAN SUUNNITTELU. Huomioitavaa: Dia toimii tukisanalistana. Mieti siis esityksesi sisällön pääasiat ja kirjoita ne diaan. Älä kirjoita liian paljon asiaa.
TALOUSHALLINNON MODERNI RATKAISU JÄRJESTÖILLE. Risto Iivonen toimitusjohtaja Rantalainen Helsinki.
Sairaalatekniikan päivät Hankinta-asiantuntija Kimmo Vuorela.
Välitämme Uskomme asiakaslähtöiseen toimintaan, jonka toteutamme yksilöllisesti ja kustannustehokkaasti. Olemme sitoutuneet toimintamme.
Avoimen tuotteen hallintamalli Tuotteenhallinnan työpaja
Lehtosen Konepaja Oy on raskaan metalliteolli- suuden tilauskonepaja. Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien.
Development Project for Visualizing Metrics
EAKR-rahoitteisten yritysten toimintaympäristöhankkeiden arviointi Business Arena Oy Satakunnan ELY-keskus Maija Saari.
SAIMAAN AMMATTIOPISTOSSA. RAKENNUSALAN PERUSTUTKINTO Perusvalmiudet rakennusalan vaihteleviin työmaatehtäviin. Hän suoriutuu rakennustyömaan yleisistä.
PAKON porautuu asian ytimeen
PAKON porautuu asian ytimeen
Pahimmat kilpailijat Pirkanmaalla
Olli Huovinen, Jenniina Soukka ja Matias Nevaranta
YIT-konserni Osavuosikatsaus 1-3/2008
CableX YRITYS LYHYESTI.
Pahimmat 3 kilpailijaa Pirkanmaalla
Tuotteen tai palvelun myynti
Laatu on parasta mainosta
Pahimmat 3 kilpailijaa pirkanmaalta
Kynäkuva: Linda Saukko-Rauta, Redanredan Oy ja Sujuva ESR -hanke
Ajankohtaista Oodi-maailmasta
Kokemuksia kansainvälisestä verkkolaskutuksesta
Smart Simulators / Kari T. Koskinen & Pekka Ranta
Tietojen automaattinen ja luotettava kulku järjestelmien välillä notkeuttaa yhteistyötä – Suomi.fi-palveluväylä on turvallinen ratkaisu Kuntamarkkinat.
Yritys CableX on 2008 perustettu sähkökomponenttien ja kaapeleiden maahantuontiyritys. Yritys perustettiin alan kokeneiden ammattilaisten palavasta intohimosta.
Avoimen tuotteenhallinta
eTwinning -Euroopan suurin verkosto päiväkodeille ja kouluille
Esityksen transkriptio:

Kunnossapito- ja rakennussektorin ammattitaitoinen kumppani

Satalaatta Oy palvelee rakennus- ja teollisuusalan asiakkaitaan Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Yritys on erikoistunut haastaviin laatoitustöihin sekä kattavaan teollisuus- ja kiinteistökunnossapitoon. Satalaatta Oy on perustamisvuodestaan 2007 kasvanut ja vakiintunut paikkansa toimialueensa suunnannäyttäjänä ja luotettavana kumppanina. Yritys työllistää vakituisesti 20 alansa ammattilaista. Teollisuushuolto Nurminen Oy on teollisuuden koneiden kunnossapitoon erikoistunut Säkyläläinen yritys, joka on aloittanut toimintansa kesällä Yrityksen taustalla on yli kymmenen vuoden kokemus monipuolisista teollisuuden koneiden kunnossapito- ja asennustöistä. Door-Team Oy tarjoaa ratkaisun erilaisiin ovi-, portti- ja aitajärjestelmiin. Erikoisosaamiseemme kuuluu tuotteiden automatisointi ja sähköistys, sekä alan tuotteiden ja varaosien maahantuonti. Pitkäaikaisen tuotekehityksen ansiosta meiltä löytyy varma ratkaisu vaativampiinkin kohteisiin. Monipuolinen ovivalikoimamme tarjoaa vaihtoehdon lähes joka tilanteeseen. Valmistamme tuotteita myös mittatilaustyönä.

Rakennus- ja teollisuusalan luotettava kumppani Erikoistunut haastaviin laatoitustöihin sekä kattavaan teollisuus- ja kiinteistökunnossapitoon Vakaa ja kasvava ammattilainen, joka on tunnettu korkeasta laadusta ja vahvasta kokemuksesta SataGroup on avoin, rehellinen toimija valmiina vastaamaan isoihinkin haasteisiin laajalla palvelukokonaisuudella. Hyvinvoiva työyhteisö, haluttu yhteistyökumppani ja aktiivinen kehittäjä Satalaatta on

Kasvuyritys

Nosto-ovet; myynti, varaosat ja huolto, siirtolaitehuolto Maanrakennus- ja asfaltointi, ulkoaluehuollot ATK-, palo- ja hälytysverkot, rakennus ja ylläpito Lämpökamerakuvaukset Kylmälaitehuollot, IV-konehuollot Sähkö- ja automaatioasennukset (S1) Kiinteistötekniset palvelut, teollisuussiivoukset Tuotantokoneiden kunnossapito, kone- ja laitesiirrot, layout muutokset Kiinteistöautomaatio (TAC Vista) MISSIO Maksimoida asiakkaan tuottavuus tarjoamalla monipuolisia kunnossapidon palveluita Kattavat kunnossapitopalvelut Nosturihuollot ja lakimääräiset tarkastukset

Tuotantotilojen layout-muutokset Kosteiden tilojen perusremontit Epoksimassalattiat Teollisuustilojen ruiskumaalaukset Muovimatot, muovi- ja vinyylilattiat Parketti - ja laminaattiasennukset Vesieristys ja laatoitustyöt Kattavat rakennuspalvelut

Asiakkaat

Kunnossapidon sopimuskumppanit

Rakennussektorin sopimuskumppanit

Läsnä aina kun tarvitset

Ota yhteyttä, me vastaamme! t Käyntiosoite Vammaksentie 1, Sastamala

Tekijäsi rakennustyömaalla t

Luotettavuustakuu

Oma tuotannonohjausjärjestelmä Sähköinen tuntikorttiTaloushallinnon tehostetut ohjelmistot Tehokkuuden taustavoimat • Laitekohtaiset työohjeet ja raportoidut työvaiheet • Eritellyt kustannusraportit asiakkaalle räätälöityinä • Laatoitustöiden koordinointi ja hallinta • Kustannustehokasta ja aikabudjetoitua • Reskontratoimintojen lisäksi palkanmaksu- ja kirjanpito • Hallitut kokonaisuudet alusta loppuun

Oma tuotannonohjausjärjestelmä Kunnossapidon elementit yhdessä paikassaTyön ajantasainen tarkastelu Work Time Management on Satalaatta Oy:n kehittämä toiminnanohjausjärjestelmä teollisuuden ja kiinteistöjen kunnossapitoon. • Laitekohtaiset työohjeiden laadinnat • Ennakkohuoltojen hallinnointi • Kustannuspaikkakohtainen raportointi ja työajanseuranta • Tehdyt työtunnit • Keskeneräiset työt • Materiaalikustannukset laitekohtaisesti Asiakaslähtöisesti ja kustannustehokkaasti • Asiakkaalla mahdollisuus seurata työnkulkua ja tehtyjä töitä • Kunnossapitokustannukset laitekohtaisesti • Ennakkohuoltojen kustannukset konkretisoituvat WTM – Work Time Management

54 32 Keskiarvo työvaiheista asteikolla 1-5 Työturvallisuus ohjeistuksen noudattaminen 2,7 Reklamaatioiden hoitaminen 2,7 Laskujen selkeys 4,1 Laatoitustyöt 3,7 Pohjatyöt 3,9 Vesieristys 4,3 Saumaustyöt 3,5 Loppuselvitys & raportointi 3,4 Yhteistyöaika Satalaatan kanssa • 0-2 vuotta 31% • 2-4 vuotta 69% Rakennus- ja laatoitustyöt Yhteenveto 2012 Asiakastyytyväisyyskysely

54 32 Keskiarvo Satalaatta Oy:sta asteikolla 1-5 Ystävällisyys / palvelu 4,1 Joustavuus 3,8 Sovituista asioista kiinnipitäminen 3,2 Vaivattomuus asioinnissa 3,5 Huolellisuus 3,5 Ammattitaito 3,8 Kokonaisarvosana 3,7 Tiedonkulku 3,2 Rakennus- ja laatoitustyöt Yhteenveto 2012 Asiakastyytyväisyyskysely