LTK Osuuskunta TOIMINTA

Slides:



Advertisements
Samankaltaiset esitykset
Posten Logistik SCM OY Logistiikan ykkönen.
Advertisements

Lihan kylmäketjun vaiheet
2 Mitä? Valtakunnallinen pk-yritysten ja yksittäisten henkilöiden tuotekehitys- ja innovaatiotoimintaa tukeva asiantuntijapalvelu Yritys- tai hankekohtaisesti.
Tuotekehityksen ja kansainvälistymisen kautta laajemmat markkinat Samuli Vanhala
Vammaispalveluiden innovaatio- ja kehittämiskeskus -konsepti Jarno Tuimala, Anne Laakso
Liikuntakulttuurin kolme kulmaa Suomen Liikunta ja Urheilu SLU ry Osuuskunta Osakeyhtiö Yhteiskunnallinen yritys ALV:illinen toiminta Palkattu henkilöstö.
Elintarvikekuljetukset Oulu
Turvallinen toimintaympäristö Lopen kunnantalo
AB CHIPSTERS FOOD OY.
MUUTTUVA ASIAKAS Haasteena yritystoiminnalle
Rastor Oy, Itä- ja Pohjois-Suomen yksikkö
Nosta esitystekniikkasi seuraavalle tasolle.
”P.O.R.K – 100 % omaleimaisia ilmakuivattuja lihatuotteita
Yrityskehitys Faartti – ideasta yritykseen SUUPOHJAN ELIKEINOTOIMEN KUNTAYHTYMÄ •Jurvan NikkarikeskuksessaJurvan Nikkarikeskuksessa •TEAK Oy:ssä TeuvallaTEAK.
RUOKAKOUVOLA VIESTINNÄN PROSESSI VISIO RUOKAKOUVOLA TAVOITTEET PÄÄMÄÄRÄT.
Elisan julkinen osakevaihtotarjous Saunalahti Group Oyj:n osakkeista Veli-Matti Mattila Toimitusjohtaja.
KANSAINVÄLISTYVÄN YRITYKSEN OSAAMISHAASTEET
Kalamarkkinat kansainvälistyvät osaksi elintarviketaloutta Jari Setälä Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos Kalantutkimuspäivät 2002 Rauma.
Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos
ELINTARVIKEYRITYSTEN YRITYSJÄRJESTELYJÄ SUOMESSA
Alla olevissa kaavioissa havainnollistetaan, miten aineenopettajan opetettavat aineet muodostuvat diplomi- insinöörin tutkinnon opinnoista. Pedagogisten.
Teollisuus ja Työnantajat Koulutuspolitiikka / HT 1 Tulevaisuusluotain Tärkeimmät tulokset Työläs, mutta opettava prosessi !!! Yhteistyösuhteet.
GVK Historia Perustettu vuonna 1946
Näin varmistamme viihtyisät ja turvalliset
Projektin nimi: Iso rinkeli
Kalan myyntiajat – suositus kaupalle jäävistä päiväyksistä
ProAgriaYrityspalvelut Menestyksen mahdollisuuksia ProAgrian palvelut ovat investointeja tulevaisuuteen.
Atria työssäoppimispaikkana
Yrityskehitys Faartti – ideasta yritykseen SUUPOHJAN ELIKEINOTOIMEN KUNTAYHTYMÄ Jurvan Nikkarikeskuksessa TEAK Oy:ssä Teuvalla Teknologiakeskus Logistiassa.
Kumppanuudella tuloksiin Yritysten keskittyminen ydintoimintoihinsa ja tukitoimien ulkoistaminen ovat muuttaneet perinteistä työyhteisörakennetta. Miten.
Ruokaketjun kehittämisellä hyvinvointia koko maakuntaan Pro Ruokakulttuuri päätösjuhla , Ulla Mehto-Hämäläinen.
Copyright TKK/OIIC1 TUTKIMUKSESTA LIIKETOIMINTAA.
Globalisaatio ja Suomi I Kansainvälisen työnjaon ja yhteisten markkinoiden laajentuminen jatkunut vuosituhansia, tietoisuus tästä uutta - tavaroiden ja.
LSO Osuuskunta HK Ruokatalo Group Oyj Suomi Baltia Puola *
VTT - OSAAMINEN RATKAISEE VTT lyhyesti VTT ON PUOLUEETON JA MONIALAINEN ASIANTUNTIJAORGANISAATIO Palveluksessa noin 3000 asiantuntijaa Liikevaihto.
Liikevaihdon määrän kehitys prosentteina edelliseen vuoteen verrattuna Lähde: FiComin jäsentutkimus, lokakuu 2002 muutos % Keskiarvo 3 % ( keskimäärin.
Luonnonvara- ja ympäristöalan tulevaisuus ja koulutuksen muutostarpeet Luonnonvara- ja ympäristöalan ammatillisen koulutuksen kehittämispäivä,
KUILUSTA YLI - tukipalvelut tietoverkkopohjaisen oppimisympäristön käyttäjille Turun yliopiston täydennyskoulutuskeskus Jennie Stenbom
Napapiirin Kuljetus Oy
W w w. h a m k. f i mi SELVITYS: KANTA-HÄMEEN OSAAMISTARPEET JA KILPAILUKYKYTEKIJÄT V Ylermi-hanke (Ylemmän korkeakoulutuksen osaamisrakenteen.
HUKI-projekti pähkinänkuoressa Lajipäällikköpäivät Leena-Maija Talikka Skills Finland ry ”Tulevaisuus on ammattiosaajissa”
Onko Suomessa tehty paljon vai vähän? Voitaisiinko tehdä enemmän? Mitä ja miten? Mediastudio ( ) tutkimus, koulutus, kehittämispalvelut erikoistuminen.
Maatiaiskissat Suomessa
© 2010 Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE ry. Ammatillinen koulutus Suomessa 2015 toimitusjohtaja Petri Lempinen Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys.
VOIMAA II LAAJA ARVIOINTI Tallinnassa TOTEUTUS Arviointiin osallistuivat: Jaana Holvikivi Metropolia, Päivi Keränen Metropolia, Milla Laasonen.
Kaupan merkitys kansantaloudessa
Ohjelmistotekniikka kevät 2003 Ohjelmistotekniikan määritelmä Ohjelmistotekniikka (Software Engineering) tarkoittaa pätevien insinööriperiaatteiden vakiinnuttamista.
Laatu ammattikeittiössä
RGB Brändiuudistuksen värit Lehto Group Oyj Puolivuosikatsaus.
O PETUSMINISTERIÖ /Jukka Lehtinen / / 1. Ammatillisen koulutuksen tuloksellisuuden kehittäminen Koulutuspoliittisia tavoitteita:
Ryhmätyö Kasvualojen etsintä Internetin kanavien kautta.
Millaisia vastuullisuuskysymyksiä elintarviketuotantoon liittyy ympäristövaikutusten lisäksi ja miten niitä voidaan määrittää? Tiedotustilaisuus ”Miten.
Työvoima- ja elinkeinokeskus Hämeen TE-keskus, ENNAKOINTI, Jukka Vepsäläinen & Joni Vainikka1 TYÖVOIMAN KYSYNTÄ JA TARJONTA PÄIJÄT-HÄMEESSÄ.
KaVo Kerr Group - Tuusula Projekti syksy. Projekti: Korjauslinjat laitejalat Projektiryhmän tehtävänä on suunnitella ja valmistaa modulaarinen.
Lapin matkailustrategia Matkailuasiantuntija Satu Luiro, Lapin liitto.
Elintarvikealan koulutuksen järjestäminen Hämeen ammatti-instituutissa
Yrityksen projektisuunnitelma
Kemian opetuksen visiot kemianteollisuuden näkökulmasta
Kauppa Suomessa Jaana Kurjenoja.
Puheenjohtajana Kansainvälisen Osuustoimintaliiton ICA:n maailmanhallituksen jäsen ja Kansainvälisen osuustoimintavuoden Suomen toimikunnan puheenjohtaja,

OSTAMINEN MUUTTUI, MUUTUITKO SINÄ?
Itä-Suomen EAKR-ohjelman seurantakomitea
Verohallinnon oikeudellinen muoto: Kuntien Kuntayht. Yhteensä
Laatukriteerit hankinnoissa Esimerkkinä Laatuvastuu

Y-tunnus: Omistaja: Peimarin koulutuskuntayhtymä , Ammattiopisto Livia. Perustettu syksyllä 2018, kotipaikka Kaarina. Kaikki Ammattiopisto.
Visio tulevasta toiminnastamme…
Paahdetut pellavatuotteet Linseed Oy
BioRefine and Water – Paving the Way for Bioeconomy
Esityksen transkriptio:

LTK Osuuskunta TOIMINTA LTK on asiantuntijapalveluyritys, jonka ydinosaamisalueet ovat: Lihateknologia ja tuotekehitys Ruhon, lihan, valmisteiden ja toimintojen laatu Koko tuotantoketjun tehokkuus ja laatu LTK:n tehtävänä on kehittää omistajiensa ja asiakkaittensa liiketoimintaa. Tehtävänä toteutetaan tutkimus-, konsultointi- ja koulutus palveluin sekä tiedottamalla. LTK toimittaa ja kustantaa Lihatalous-lehteä. LTK on liha-alan aktiivinen tekijä ja vaikuttaja. OMISTAJAT Atria Yhtymä Oyj HK Ruokatalo Group Oyj Järvi-Suomen Portti Osuuskunta PERUSTETTU vuonna 1940 ASIAKKAAT Suomen elintarviketeollisuus sidosryhmineen LIIKEVAIHTO - 2,2 milj. € PALVELUKSESSA 25 henkilöä TYTÄRYHTIÖ MP-Maustepalvelu Oy KOTISIVUT www.ltk.fi

LTK:n palvelut: Koulutus Konsultointi Tutkimus Ammatilliset tutkinnot Lyhytkurssit yrityksissä Hämeen ammattikorkeakoulussa annettava koulutus Teurasruhojen luokittajien koulutus ja luokituksen valvonta Lihantarkastusapulaisten koulutus Konsultointi Elintarviketeknologinen konsultointi Tuotantoprosessien toiminnan kehittämiskonsultointi Elintarvikehygieeninen konsultointi Elintarvikelainsäädäntökonsultointi Lihantuotantoyrittäjien liiketaloudellinen konsultointi Tutkimus Kuluttajatutkimukset (kuluttajaraati, laboratorioraati) Ruhon ja lihan laatututkimus Lihantuotantoeläinten hyvinvointitutkimus Lihateknologinen tutkimus Mikrobiologinen tuoteturvallisuustutkimus Laboratorion analyysipalvelut Mikrobiologia Kemia Fysiikka ja reologia Aistinarviointi, laatuvertailut Ravintosisältö Koetehdas- ja leikkaamopalvelut Ruhojen leikkuu Tuotekehitys Koevalmistus Rahtivalmistus Lihatalous lehti

LTK toimii koko lihan tuotantoketjussa Lihan alkutuotannon panokset Alkutuotanto Teurastus Leikkaamo Valmistus Kauppa Kuluttaja Alkutuotantopalvelut Lihatalouslehti Lihatutkimus Ruhojen luokituksen koulutus ja valvonta Koetehdas- ja leikkaamo palvelut Teknologia- ja tuotekehityspalvelut Laboratoriopalvelut Elintarvikehygieniapalvelut Koulutuspalvelut

TOIMINTA-ALUEET LTK Teknologian ja tuotekehityksen asiantuntijapalvelut - Markku Niemistö Koetehdas- ja leikkaamopalvelut - Timo Ruotsala Elintarvikehygienian asiantuntijapalvelut - Marjatta Rahkio

TOIMINTA-ALUEET LTK Ruhojen luokituksen koulutus ja valvonta - Matti Knuuttila Lihatutkimus - Markku Honkavaara Laboratoriopalvelut - Raymond Tuominen Lihan alkutuotannon asiantuntijapalvelut - Jukka Rantala Ammattikorkeakoulukoulutus- Markus Kinnari

TOIMINTA-ALUEET LIHATEOLLISUUSOPISTO Liha- ja elintarviketeollisuuteen suunnattu koulutus - Helena Malmivirta Kauppaan suunnattu koulutus - Markus Kinnari LEHTI Lihatalous-lehti - Raila Aaltonen

LTK LTK Toimintojen kehittäminen Teknologia Tuotelaatu Koulutus Prosessi- ja kustannusanalyysi Tuottavuuden kehittäminen Elintarvikelainsäädäntökonsultointi HACCP Omavalvontakonsultointi Uudet teknologiat Pakkausteknologia Siipikarjateknologia Lihavalmisteet Liharuokavalmisteet Lihavalmisteiden muut raaka-aineet Tuotelaatu LTK Koulutus Tuoteturvallisuus Laboratoriotutkimukset Koeleikkuut Ruhon laatu Kuluttajatutkimukset Teuraseläinten hyvinvointi Lihan ja valmisteiden laatu Raaka-aineen laatu Ammatilliset tutkinnot HAMK-koulutus Kaupan koulutus Lyhytkestoinen koulutus Tutkimus Lihatalous-lehti Ruhon, lihan ja lihavalmisteiden laatu Tuoteturvallisuus Lihateknologia Lihantuottajan ykkösammattilehti